- Konu Sahibi Bensenmiyim
-
afedersinizde eşinizi bitirmişsiniz resmen.sebep nedir bilmiyorum ama umarım demekten vageçin evden çıkın.
kayınvalide bu arkadaşlara gelmişEsiniz bana cok itici geldi. Cekemiyosan nazini otutmayacaksin kv ile. Ayni seyi gelinler yapsa bosanma noktasina gelinirdi valla. Damat yapinca oruc moruc bi kilif illa ki bulunuyor. Oh ne erkek dunya!
damat kaynanasında kalmıyormuş kaynanası damadın evinde kalıyormuş..yani bir nevi aynı mevzu gelin kaynana olayından farksız aslında teyzemiz baya huysuzmuş..Esiniz bana cok itici geldi. Cekemiyosan nazini otutmayacaksin kv ile. Ayni seyi gelinler yapsa bosanma noktasina gelinirdi valla. Damat yapinca oruc moruc bi kilif illa ki bulunuyor. Oh ne erkek dunya!
kayınvalide bu arkadaşlara gelmiş
adam kendi evinde
ha ben yanlis anladim demek ki.. durum biraz değişir tabi oyleysedamat kaynanasında kalmıyormuş kaynanası damadın evinde kalıyormuş..yani bir nevi aynı mevzu gelin kaynana olayından farksız aslında teyzemiz baya huysuzmuş..
aynen aslında iki tarafta kendince haklı..anne baba saygı bekler haliyle az nazlanmak istger ha teyzeminki az abartılıha ben yanlis anladim demek ki.. durum biraz değişir tabi oyleyse
Canım ailen tamamen suçlu. Kaynanadan beter annen varmış. Ailen kendilerinden soğutacak hareketler yapıyolar imkanınız varsa başka eve çıkın ve sakın ailenin sözüyle eşine bişey deme. Anne kocamla aranızdaki soruna ben karışmam ben kocamı seviyorum ona bişey diyemem de. Eğer babanda sofraya gelmezse gelmesin aç kalsın. Sende kocanda bundan sonra ailenle sakın konuşmayın evde hep suratınızı asın akılları başına gelsin kimse onların hizmetçisi değilMerhaba arkadaşlar öncelikle yeni üye değilim ikinci üyeliğim ve kazenin haberi var. Konuma gelirsek eşimle beraber benim bazı sorunlarım sebebiyle geçici olarak benim annemlerle beraber oturuyoruz sorunlar azaldı bitti sayılır bir süre daha kalacağız (umarım) sorunları kısaca özetleyecek olursam annem tarafından sorunlarım annemin çok fazla herşeye karışması herkes adına plan yapması istediği birşeyi o anda anında istemesi bu konudaki sabırsızlığı inadı dominant tavırları herkesi yönetmeye çalışması eşim ise malesef sinirlenince ne dediğini bilmiyor büyüklere saygısı pek yok.
Geçenlerde annemler arkadaşlarının bahçesinden meyve toplamışlar bizi alın dediler eşim de önceden iftardan sonra gidebilirim oruç oruç o trafiğe giremem demişti anneme de söyledim ama annem o gün akşam üstü iş çıkışı saati ısrarla yok şimdi gelsin ben o kadar şey yapıyorum sizin için siz almaya gelmiyorsunuz falan dedi neyse eşim gitti aralarında tartışmışlar arabaya meyve suyu dökülmüş biraz eşim de kızmış uyardım bu böyle konmaz demiş annem ne kıymetli araban varmış yıkarız demiş eşim yıkanmaz bu demiş babam neyse parası veririz demiş ve olaylar kopmuş. Bağrışmışlar annemler bir daha binmeyiz demişler aradaki olayları tam bilmiyorum annemin dediğine göre hep öyle diyorsunuz ama yine çağırıyor yine biniyorsunuz demiş eşimse öyle bir şey demediğine yeminler ediyor babam yürüyen arabadan inmeye çalışmış. Eve yaklaşınca eşim oruçtan açlıktan ve trafikten öyle olduğunu sinirlendiğini söylemiş inerken ve özür dilemiş. Annemler küstü babam sofraya oturmadı kimse kimseyle konuşmuyor. Eşimden bağırdığı için özür dilemesini istedim ben zaten özür diledim sofraya oturmayan baban dedi. Günlerdir hastayım sinirden stresten ne yapıcam bilmiyorum. Bu sabah annemler köye gittiler 1 ay kalacaklar eşim sabah hayırlı yolculuklar dedi annem suratına bakmadan sinirli sinirli sağol dedi gitti. Şimdi annem özür bekliyor o kadar şeye arabadaki özür olmazmış tekrar özür dileyecekmiş eşim de ben zaten özür diledim diyor. Annem sanırım bir daha gelmeyecek. Dostlar bana yol gösterin yardım edin ben ne yapayım kime nasıl davranacağımı şaşırdım
anne baba daima haklıdır.Eş bulunur da anne baba bulunmaz.
arkadaşlar yorumlar için teşekkürlerCanım ailen tamamen suçlu. Kaynanadan beter annen varmış. Ailen kendilerinden soğutacak hareketler yapıyolar imkanınız varsa başka eve çıkın ve sakın ailenin sözüyle eşine bişey deme. Anne kocamla aranızdaki soruna ben karışmam ben kocamı seviyorum ona bişey diyemem de. Eğer babanda sofraya gelmezse gelmesin aç kalsın. Sende kocanda bundan sonra ailenle sakın konuşmayın evde hep suratınızı asın akılları başına gelsin kimse onların hizmetçisi değil
Boş yere dememişler durumu kötü olan insanlara iç güveylikten halliceyim diye Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin helede bir erkeği eşinin ailesinin eline hiç baktırmasın yakışmıyor...o adamın yerinde olsam bal yiyeceğime soğan yerim ayrı eve çıkarım.onlara minnetliysende eee mecbur susacak yada minnet etmiyecekMerhaba arkadaşlar öncelikle yeni üye değilim ikinci üyeliğim ve kazenin haberi var. Konuma gelirsek eşimle beraber benim bazı sorunlarım sebebiyle geçici olarak benim annemlerle beraber oturuyoruz sorunlar azaldı bitti sayılır bir süre daha kalacağız (umarım) sorunları kısaca özetleyecek olursam annem tarafından sorunlarım annemin çok fazla herşeye karışması herkes adına plan yapması istediği birşeyi o anda anında istemesi bu konudaki sabırsızlığı inadı dominant tavırları herkesi yönetmeye çalışması eşim ise malesef sinirlenince ne dediğini bilmiyor büyüklere saygısı pek yok.
Geçenlerde annemler arkadaşlarının bahçesinden meyve toplamışlar bizi alın dediler eşim de önceden iftardan sonra gidebilirim oruç oruç o trafiğe giremem demişti anneme de söyledim ama annem o gün akşam üstü iş çıkışı saati ısrarla yok şimdi gelsin ben o kadar şey yapıyorum sizin için siz almaya gelmiyorsunuz falan dedi neyse eşim gitti aralarında tartışmışlar arabaya meyve suyu dökülmüş biraz eşim de kızmış uyardım bu böyle konmaz demiş annem ne kıymetli araban varmış yıkarız demiş eşim yıkanmaz bu demiş babam neyse parası veririz demiş ve olaylar kopmuş. Bağrışmışlar annemler bir daha binmeyiz demişler aradaki olayları tam bilmiyorum annemin dediğine göre hep öyle diyorsunuz ama yine çağırıyor yine biniyorsunuz demiş eşimse öyle bir şey demediğine yeminler ediyor babam yürüyen arabadan inmeye çalışmış. Eve yaklaşınca eşim oruçtan açlıktan ve trafikten öyle olduğunu sinirlendiğini söylemiş inerken ve özür dilemiş. Annemler küstü babam sofraya oturmadı kimse kimseyle konuşmuyor. Eşimden bağırdığı için özür dilemesini istedim ben zaten özür diledim sofraya oturmayan baban dedi. Günlerdir hastayım sinirden stresten ne yapıcam bilmiyorum. Bu sabah annemler köye gittiler 1 ay kalacaklar eşim sabah hayırlı yolculuklar dedi annem suratına bakmadan sinirli sinirli sağol dedi gitti. Şimdi annem özür bekliyor o kadar şeye arabadaki özür olmazmış tekrar özür dileyecekmiş eşim de ben zaten özür diledim diyor. Annem sanırım bir daha gelmeyecek. Dostlar bana yol gösterin yardım edin ben ne yapayım kime nasıl davranacağımı şaşırdım
Arkadaşım durum farklı annemler bizde kalıyor durumumuz çok şükür iyi ellerine bakmıyoruz hatta eşim gitmesinler ben alırım burdan marketten dedi. Sadece geçici olarak aynı evi paylaşıyoruz olay nasıl algılanmış nerelere gelmişBoş yere dememişler durumu kötü olan insanlara iç güveylikten halliceyim diye Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin helede bir erkeği eşinin ailesinin eline hiç baktırmasın yakışmıyor...o adamın yerinde olsam bal yiyeceğime soğan yerim ayrı eve çıkarım.onlara minnetliysende eee mecbur susacak yada minnet etmiyecek
anne baba daima haklıdır.Eş bulunur da anne baba bulunmaz.
O zaman aman annem diyen tüm erkekler de haklı
anne baba olmak ya da eş olmak kişiyi haklı kılmaz
Anne baba da olayda haksızsa haksızdır; eş de
Kişileri birey olarak görürsek; anne baba eş gibi statülerinden çok, kişi olarak haklı olup olmadıklarını değerlendirirsek hayatımız daha objektif bakış açısı ile daha hakkaniyetli geçer
benim felsefem bu kafam da rahat. Eşim istediğini desin çok ta umrumda değil.. Aileme laf edecek kıracak birşey yapsın alnını karışlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?