Annem babam ve eşim arasında sıkışıp kaldım

Annenizde kalmayın,onlarda kalmanızı gerektirecek hiçbir sorun şu anki sorundan daha mühim değildir bence.
Benim annem bahçe için gübre istedi,köy gibi bir yerden gidip gübre getiriyorduk ve arabaya döküldü birazı. Bildiğin tezek,kokusu kaç gün arabada kaldı.Meyve suyu nedir ki. Ona rağmen ağzını açıp bir şey söylemez. Saygı çok önemli,sandığınızdan da daha önemli

annene bu kadar müdahale hakkı vermemelisin
herşey onun istediği gibi olmaz
sen kızısın seni yönetebilir diyelim
ama o damat
her istediğini yapmak zorunda değil
senin hatrına yapabilir ama demek ki olayların öncesi yüzünden o da doldu

Esiniz bana cok itici geldi. Cekemiyosan nazini otutmayacaksin kv ile. Ayni seyi gelinler yapsa bosanma noktasina gelinirdi valla. Damat yapinca oruc moruc bi kilif illa ki bulunuyor. Oh ne erkek dunya!

Esiniz bana cok itici geldi. Cekemiyosan nazini otutmayacaksin kv ile. Ayni seyi gelinler yapsa bosanma noktasina gelinirdi valla. Damat yapinca oruc moruc bi kilif illa ki bulunuyor. Oh ne erkek dunya!
damat kaynanasında kalmıyormuş kaynanası damadın evinde kalıyormuş..yani bir nevi aynı mevzu gelin kaynana olayından farksız aslında teyzemiz baya huysuzmuş..

Ben annede daha çok kabahat buldum...
Gittikleri yere nasıl gittilerse dönmesini de bilmeleri gerek ve anneniz ben size o kadar şey yapıyorum da dememesi lazımdı...
Hem eşiniz hemde anne babanız pek huysuzlar gibi geldi bana...
Yapmanız gereken onları pek bir araya getirmemek...

ha ben yanlis anladim demek ki.. durum biraz değişir tabi oyleyse
aynen aslında iki tarafta kendince haklı..anne baba saygı bekler haliyle az nazlanmak istger ha teyzeminki az abartılı
adam evinde soyunup dökünmek ister imkan yok birde ramazan ayı halsizken zorla trafiğe çıkarılmış..birde enişte bey özür dilemiş aramış bak teyzemiz birileri yalvarmadan konuşmazmış...of off çok uzun iş bunlar neyse ramazanda bitiyor zaten normale dönerler

anne baba daima haklıdır.Eş bulunur da anne baba bulunmaz.

Canım ailen tamamen suçlu. Kaynanadan beter annen varmış. Ailen kendilerinden soğutacak hareketler yapıyolar imkanınız varsa başka eve çıkın ve sakın ailenin sözüyle eşine bişey deme. Anne kocamla aranızdaki soruna ben karışmam ben kocamı seviyorum ona bişey diyemem de. Eğer babanda sofraya gelmezse gelmesin aç kalsın. Sende kocanda bundan sonra ailenle sakın konuşmayın evde hep suratınızı asın akılları başına gelsin kimse onların hizmetçisi değil

arkadaşlar yorumlar için teşekkürler
Bu son iki yorum da çok sert geldi her iki tarafın da haklı ve haksız yönleri olduğunu düşünüyorum ve ne eş bulunur diye yuvamız yıkmayı düşünürüm ne de aileme sırtımı dönmeyi. Sağolun yorumlar için :)

Boş yere dememişler durumu kötü olan insanlara iç güveylikten halliceyim diye Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin helede bir erkeği eşinin ailesinin eline hiç baktırmasın yakışmıyor...o adamın yerinde olsam bal yiyeceğime soğan yerim ayrı eve çıkarım.onlara minnetliysende eee mecbur susacak yada minnet etmiyecek

Arkadaşım durum farklı annemler bizde kalıyor durumumuz çok şükür iyi ellerine bakmıyoruz hatta eşim gitmesinler ben alırım burdan marketten dedi. Sadece geçici olarak aynı evi paylaşıyoruz olay nasıl algılanmış nerelere gelmiş

O zaman aman annem diyen tüm erkekler de haklı

anne baba olmak ya da eş olmak kişiyi haklı kılmaz

Anne baba da olayda haksızsa haksızdır; eş de

Kişileri birey olarak görürsek; anne baba eş gibi statülerinden çok, kişi olarak haklı olup olmadıklarını değerlendirirsek hayatımız daha objektif bakış açısı ile daha hakkaniyetli geçer

benim felsefem bu kafam da rahat. Eşim istediğini desin çok ta umrumda değil.. Aileme laf edecek kıracak birşey yapsın alnını karışlarım.

benim felsefem bu kafam da rahat. Eşim istediğini desin çok ta umrumda değil.. Aileme laf edecek kıracak birşey yapsın alnını karışlarım.

Peki annen haksızsa; haksıza sen haksızsın demeyelim mi

Doğruya doğru demeyelim mi sırf bizi doğurdu büyüttü diye,

Belki annelerin ufku artık o kadar geniş değil; devir değişiyor; onlar 50 yıl önceki düşüncelerini koruyor vs vs

Kim haklı ise o desteklenmeli; tamam bağırıp çağırmasın; sayıp sövmesin saygısızlık etmesin tabii ki ama eşin haklıyken anneni tutmak da buradaki bir ço konuda eşim annesini tutuyor kv bana emrediyor vs konularının aynısı olmaz mı

Ya da sizin eşiniz de hep annem haklı dese hoşunuza gider mi?

Örneğin kv dese ki "çocuğun her türlü eşyasını ben alacağım; şu gereksiz bu gereksiz; eskiden beşik mi vardı; sereriz yere bir yatak" dese; eşiniz haklı mı diyecek annesine

Annemdir o haklıdır mı diyecek; yoksa "o öyle görmüş ama devir değişti; sen üzülme alırız"; annesine de "anne o eskidenmiş şimdi tüm çocukların var; hem sağlıklı gelişimi için daha uygun" mu dese güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…