- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
- Konu Sahibi Bensenmiyim
-
Peki annen haksızsa; haksıza sen haksızsın demeyelim mi
Doğruya doğru demeyelim mi sırf bizi doğurdu büyüttü diye,
Belki annelerin ufku artık o kadar geniş değil; devir değişiyor; onlar 50 yıl önceki düşüncelerini koruyor vs vs
Kim haklı ise o desteklenmeli; tamam bağırıp çağırmasın; sayıp sövmesin saygısızlık etmesin tabii ki ama eşin haklıyken anneni tutmak da buradaki bir ço konuda eşim annesini tutuyor kv bana emrediyor vs konularının aynısı olmaz mı
Ya da sizin eşiniz de hep annem haklı dese hoşunuza gider mi?
Örneğin kv dese ki "çocuğun her türlü eşyasını ben alacağım; şu gereksiz bu gereksiz; eskiden beşik mi vardı; sereriz yere bir yatak" dese; eşiniz haklı mı diyecek annesine
Annemdir o haklıdır mı diyecek; yoksa "o öyle görmüş ama devir değişti; sen üzülme alırız"; annesine de "anne o eskidenmiş şimdi tüm çocukların var; hem sağlıklı gelişimi için daha uygun" mu dese güzel olur
dediklerini okudum da annem sanırım bu yaşına kadar kimseye haksızlık yapmamış...
Hımmm bende siz annenlerdesiniz zannettim ozaman kusura bakmayın ama anneniz tamamen haksız hem suçlu hem güçlü konunda açıkça belli etseydin yanlış anlamazdımArkadaşım durum farklı annemler bizde kalıyor durumumuz çok şükür iyi ellerine bakmıyoruz hatta eşim gitmesinler ben alırım burdan marketten dedi. Sadece geçici olarak aynı evi paylaşıyoruz olay nasıl algılanmış nerelere gelmiş
Peki kayınvaliden yaptı mı hiç haksızlık ya da yapma potansiyeli var mı
Yani önemli olan annen olması değil olayda haklı ya da haksız olması
Eğer annen haklı ise tabii ki onu destekle; yani haklıya da diğeri eşin diye haksız demeyeceğiz :)
Dedim ya annem hiç kimseyi kırmamış şu ana kadar ..
k valide de herşeye karışır ama ben eşime yansıtmam.. yanlış düşündüğünü gider direk söylerim..
Madem senin kafanda böyle bir çözüm yolu var o zaman buraya yazıp sormayacaksın kardeşimarkadaşlar yorumlar için teşekkürler
Bu son iki yorum da çok sert geldi her iki tarafın da haklı ve haksız yönleri olduğunu düşünüyorum ve ne eş bulunur diye yuvamız yıkmayı düşünürüm ne de aileme sırtımı dönmeyi. Sağolun yorumlar için :)
Benim yazdığım şey çözüm yolu değil farkındaysanız hatta her ikisini de yapamam demişim ki bu bir çözümsüzlüktür. Yazıp sordum gayet de iyi oldu güzel cevaplar da aldım yazınızın sert olduğunu düşündüğüm için de böyle bir çıkış yapmanıza gerek yoktu.Madem senin kafanda böyle bir çözüm yolu var o zaman buraya yazıp sormayacaksın kardeşim
Sen buraya kendini anneni haklı olduğuna inandırmaya gelmişin verdiğin cevaplara bakınca bu çok belliBenim yazdığım şey çözüm yolu değil farkındaysanız hatta her ikisini de yapamam demişim ki bu bir çözümsüzlüktür. Yazıp sordum gayet de iyi oldu güzel cevaplar da aldım yazınızın sert olduğunu düşündüğüm için de böyle bir çıkış yapmanıza gerek yoktu.
Benim size de diğer arkadasa da aynı şeyi söyledim ki iki cevap zıt cevaplardı eğer annemi haklı göstermeye çalışsam haksız yönlerini söylemem. Neye göre bu kanıya vardınız bilmiyorum. Eşimi savunduğum mesajları okumanızı tavsiye ederim. Annemle ilgili istediğim şey bana yine gelip gidebilmesi kırmadan üzmeden ayrılmak bu isteğim onu savunduğum anlamına gelmez. İyi gecelerSen buraya kendini anneni haklı olduğuna inandırmaya gelmişin verdiğin cevaplara bakınca bu çok belli
Sana daBenim size de diğer arkadasa da aynı şeyi söyledim ki iki cevap zıt cevaplardı eğer annemi haklı göstermeye çalışsam haksız yönlerini söylemem. Neye göre bu kanıya vardınız bilmiyorum. Eşimi savunduğum mesajları okumanızı tavsiye ederim. Annemle ilgili istediğim şey bana yine gelip gidebilmesi kırmadan üzmeden ayrılmak bu isteğim onu savunduğum anlamına gelmez. İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?