- 20 Temmuz 2013
- 165
- 73
- 98
Merhaba kızlar.Anlatmaya nerden başlayacağımı bilemiyorum öyle çok utanıyorum ki..Bizim sürekli görüştüğümüz aile dostlarımız var.Ailelerimiz birbirimize hep gider gelir.Annemle gelen misafir kadın aynı iş yerinde çalışıyor zaten bu yüzden çok yakınlar.Bu kadının eşi bize ilk geldikleri zamanlar sürekli beni arardı işte ''Kızım ne yapıyorsun,nasılsın,iyi misin,bir şeye ihtiyacın var mı?'' gibi sorular sorardı fakat ben bu adamı ilk gördüğüm andan itibaren hiç ısınamadım sevemedim.Bu aramalar sürekli olmaya başlayınca bende rahatsız oldum artık beni aramayın diyerek telefonu kapattım ve bidaha da aramalarına cevap vermedim.(Beraber ailecek bir yere gittiğimizde babamdan çok o benimle ilgileniyordu sarılıyordu öpüyordu herkes iyi niyetli diye düşünüyor fakat ben böyle olduğunu düşünmüyorum.)Herneyse bugün annemin telefonunda bu adamdan gelen bir mesaj gördüm mesajda''...... Hanımcığım sesinizi duymak canıma can katıyor'' yazıyordu.Annem o anda elimden hemen telefonu aldı sildi mesajı.Ben ne yapacağımı şaşırdım deliye döndüm başımdan aşağı kaynar sular döküldü utandım kendi odama geçtim.Daha sonra annemi çağırdım mesajı gördüğümü söyledim.İnkar etti benim ilgim yok diye''Beni ablası olarak görüyor öyle birşey olamaz saçmalama'' dedi.Hatta şu an yine geldiler içerdeler.Annem bana o mesajın ne olduğunu ona soracağım dedi ve bayağı da sinirli gözüküyordu.Kızlar kafam allak bullak oldu.Ben artık hiçbirşeye anlam veremez hale geldim.Eğer gerçekten böyle birşey varsa ben o zaman ne yaparım. Lütfen yardım edin ben işin içinden çıkamıyorum artık.Lütfen yardım edin.