Annem babamı aldatıyor :/

bahtsiz_insan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2016
60
6
86
29
Annem babamı sosyal medyadan aldatıyor arkadaşlar.Yıllardır fake bi hesabı var üstelik kendini genc biri olarak tanıtıp benim fotoğraflarımı kullanıyor.Nasıl anladın derseniz galerisine baktigimda kardeşlerimle olan annemle cekilmis olan fotoğraflarımdan hep beni kırpmış.Mesajları gördüm kendi ismini bile söylememiş aşkım gel artık bekliyorum yazmış.Canım cok yanıyor arkadaşlar.Onunla konuşamıyorum da bi kere ima ettim diye telefonumu aldı 2 hafta vermedi hep bana eziyet etti.Napabilirim lütfen bi çıkar yol gösterin.21 yaşındayım bu arada

İşte o da anne, çocuğu için ne eziyetlere katlanıp fedakarlık eden de anne.
Allah ıslah etsin. Yerinde olsam emin olup delil toplar ve anne babam birlikte otururken açıklardım. Aile kurumuna saygısı yok eşini aldatıyor falan ama kızının fotoğraflarıyla başkalarıyla flörtleşmek nasıl bir haysiyetsizlik?
Emin olduktan sonra mutlaka açığa çıkarman gerektiğini düşünüyorum.

İma etme.

Direkt söyle .

Aldatması , net üzerinden aşk tatmini ... her ne halt yiyorsa o ayrı da .

Senin fotoğraflarını kullanması ne demek ???

Al karşına çek resti .

Tahammül edilecek bir durum değil .

Haysiyetsizliğine seni bulaştırmasın .

Aldatması ayrı bir konu, bunu sizin fotoğrafınızla yapması ayrı bir konu.

Sizin fotoğraflarınızı kullanması çirkinin ötesinde riskli ve tehlikeli. Annenizle bunu açık açık konuşmanızı öneririm. Aldatma konusunun babanızla arasında olduğunu ama sizin fotoğraflarını kullanarak sizi de tehlikeye attığını söyleyin bence. Ne kadar dinlerse artık.

Söyle babana bu konu senin yapıcağın bişeyle çözülmez ama elinde sağlam deliller olsun sana çeviremeyeceği bide böylelerine 70 şinden sonra azmış derler bizde

Back
X