• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem bana bi montu cok gordu

israf veya degil o herkesin kendibilcegi is. parasi olan ihtiyac duyan alsin. asil takildigim yer anne olcaksiniz ve daha mont alacak gücünüz yok. o cocuk neyle büyüyor biliyormusunuz. ben cocuklarima harcadigimla abartisiz daire alirdim bir kc tane. kiyafeti bezi sonra spor kurslari say say bitmez yani. ama durumum var calisip yapiyoruz. tutupta subdan bundan beklentiye gitmeniz cok sacma geldi bana.
Cocugumun herseyi olucak Allahin izniyle

Siz abartmissiniz ama anneniz de ince düşünse iyi olurmuş. Çocuğunuz için unutmaya calisin

Bi montla is bitmedigine gore.. Annene haksizlik ediyorsun. Ayrica sizin masraflarinizi karşılamak zorunda değil annen olsa da. 100 tl de iceri giriversin esin. Cok kaliteli olmasına da gerek yok. Ya da önün acik kalsin şalla falan kapat arkadaşların dedigi gibi. Annene kızmani gerektirecek bir durum yok ortada.

Mont bile alacak durumunuz yokken dünyaya getireceğiniz bebeğin masraflarını kim karşılayacak ben anlamadım annenize boş yere kıziyorsunuz.
Boş yere masraf yapmayın diyeceğim ama şimdiden 5 kilo alırsanız en az 20 kilo ile bitirirsiniz hamileliği bir de o kiloların geri verilmesi var.
Mont için ağlayıp durmayın boş yere düğmelerini one doğru dikin sal ile örtün başınızın çaresine kendiniz bakın.

Ben Aralık'ta Doğum yaptım ama mont almadım birde hergün işe gittim geldim Doğum yapana kadar çalıştım yinede evdekilerle idare ettim para pul da vardı gereksiz gördüm
İhtiyacını herkes kendi daha iyi bilir

O değilde kaynana vs değil ki ANNE yahu.. ima etmeye ne gerek var ben olsam şap diye isterim. Durum sıkışık sen alsan olurmu anne derim. Oda ya alır ya durumunu söyler almaz. Anamızdan da utanır cekinirsek yandık. Hiçte ağlama git iste insan şu hayatta sadece annesine yuzsuzluk yapabilir zat3n.

Bende kışın Doğum yaptım.Mont falanda almadım.Bırak montu doğru düzgün hamile kıyafeti bile almadım.Gereksiz yani.

Kac yasinda kadinsin, anne olacaksin, evlenip barklanmissin, senin ihtiyaclarini annen dusunmek zorunda degil. Bu kaprisi esine yapmalisin bence, suan senin sorumlulugun onda, annende degil.

bebeğine kıyafet falan alıyormu alıyorsa demkki montu gerekisz görmüş olabilir.. yok onlarıda almıyorsa annen senden harbi esirgiyor parasını..

Hamilelikten dolayı alinganliginiz var bence de bende geçen kış hamileydim ve Kilo almıştım bende çok istemiştim ama almadım iyiki de almamisim şimdi giyemicekmisim kış sonuna kadar idare etmiştim üstelik çalışıyordum benim durumum da iyi değil böyle şeylerde sabretmek gerekir şu dünyada ne durumda olan insanlar var

biraz lüzumsuz bir istek olmuş ondan almamıştır. sonuçta hamilelik gecici bir süreç. ve kışın bitmesine ne kaldı ki şurda. hamileyken mont alanı hiç duymadım. bende karnım büyüdüğünde önünü açık bırakıp üstüme kalınca bir şal örterek geçirmiştim süreci.

durumu iyi olmasına rağmen bir arkadaşım atlet vs bile almayıp eşinin atletlerini kullanmıştı mesela. biraz abartmışsın bence o_O

Annen mont almak zorunda değil ama bilemedim bende hamileyim 22 haftalik olduk suan ve kendi montum olmadığı için gittim 100 liraya bi mont aldım en büyük beden yani seneye giymesemde zarar etmem olabilicek birilerine veririm sonuçta hamileyiz ve ben Montlà Üşüyorum montun onu açık nasıl çıkılır dışarı yağmurda karda çok saçma bi kere hamile kalıyoruz diyede donarak can veremem

Ben butun kis montumun icine bir hirka giydim cunku montumun onu kapanmiyor diye. Sen calismiyormussun da evdeymissin ben hala calisiyorum.
Sen alinganlik yapmissin bence uzme kendini bunun icin. Benim de kafama takildi bir montu alacak durumunuz yokken bebegin masraflarini nasil karsilayacaksiniz?

nasıl olcak mont parası bulamıyan....
Bakamayacak durumda olsak cocuk yapmayiz heralde onun parasini ayirdik halada ayiriyoruz ev borcumuzuda oduyoruz fatiralar falan slkistik biraz bu ay annremden rica ettim hepsi bu herkezde monta para bulamiyorsun cocugua nasil bakicaksin yazmis nasil yaptiysak oylede bakariz hepiniz rahat olun sizin kapiniza gelipte ekmek dilenmiycem ona gore kendinize gelin ve yorum yapin sandiginiz kadarda duskun degiliz cok sukur bugun kim borcsuz ev aliyor yada kredi cekmeden siz nasil bakiyorsaniz cocuklariniza bizde oyle bakicaz

Bakamayacak durumda olsak cocuk yapmayiz heralde onun parasini ayirdik halada ayiriyoruz ev borcumuzuda oduyoruz fatiralar falan slkistik biraz bu ay annremden rica ettim hepsi bu herkezde monta para bulamiyorsun cocugua nasil bakicaksin yazmis nasil yaptiysak oylede bakariz hepiniz rahat olun sizin kapiniza gelipte ekmek dilenmiycem ona gore kendinize gelin ve yorum yapin sandiginiz kadarda duskun degiliz cok sukur bugun kim borcsuz ev aliyor yada kredi cekmeden siz nasil bakiyorsaniz cocuklariniza bizde oyle bakicaz
Çalışmıyorsunuz hergün dışarı çıkmak zorunluluğunuz yok birkaç ay giyilecek mont için bende annenin yerinde olsam ne gerek var derim. Param çokta olsa azda olsa lüzumsuz harcamam
Siz annenle ters yapıdasınız sanırım.

Birde güveniyorsunuz gibi geldi bana kv annem çocuğa şunu bunu alıcaz diyorlar dediğinizi okudum.
Tavsiyem kimseden 5 kuruş beklemeyin bütçenize göre yaşayın ozaman gücenmezsiniz kimseye.

Çalışmıyorsunuz hergün dışarı çıkmak zorunluluğunuz yok birkaç ay giyilecek mont için bende annenin yerinde olsam ne gerek var derim. Param çokta olsa azda olsa lüzumsuz harcamam
Siz annenle ters yapıdasınız sanırım.

Birde güveniyorsunuz gibi geldi bana kv annem çocuğa şunu bunu alıcaz diyorlar dediğinizi okudum.
Tavsiyem kimseden 5 kuruş beklemeyin bütçenize göre yaşayın ozaman gücenmezsiniz kimseye.
Zaten beklemiyoruz biz demeden dedi onlar biz arabasini yatagini falan alicaz diye ben demedim alirmisiniz diye

Back
X