• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem bana bi montu cok gordu

ahh hormonlar :KK200:
kafana takmana değmez canım arkadasın dedıgı gıbı içine hırka vs. Surda martı atlattıkmı geriye yazzz :spor:

Kiloları verdiniz mi? Ben de şiştim valla:KK43:

ben 10 kilo aldım. doğumdan sonra 3 kilosu kalmıştı. emzirme bitti geri kiilo aldım. ama benim bünyem sıkı diyet yapmadan vermiyor kiloyu. inş emzirmek kısmet olur size de o dönem çok önemli gidiyor kilo ;)
dert etmeyin hayırlısıyla kucağınıza alın inş kuzucuğu.

Mrb kizlar 19 haftalik hamileyim 5 kilo aldim ve haliyle montlarimin hepsi kucuk geliyor annemin durumu cok iyi tek cocugum bunarada eskiden bi dedigimi iki etmezdi kac kere yaninda soyledim anne kucuk gekiyor falan diye alirmisin bana simdi indirimdeler falan dedim ama hep daha ne kadar giyceksin ki falan deyip gecistiriyor esiminde durumu yok ev borcu oduyoruz ben hamile oldugum icin calismiyorum cunku isim geregi hep ayakta olmam lazim zorlandigim icin ara verdim hem borc oduyoruz hem evi gecindiriyoruz ve malum zar zor yetiyor kocamda surekli olsun biraz slkisiriz ama ben sana alicam diyor ama annemin durumu iyi olmasina ragmen almiyor bende dunden beri aglama krizine giriyorum ara ara ben hamilelik yuzunden mi boyle alinganlik yapiyorum yoksa annem hakli mi ?
Bende almadim montu kabani.. Artik günüm geliyor salla kapatiyorum hep sorun yasamadim o montu nede olsa bi daha giyemiyceksin ki:), dar gelmedi hep büyüğünü almisim ne bilim sadece göbek sigmiyo:-):KK45:

canım benim yorumlarda üstüne gelmişler bence hamilesin belkide biraz alınganlık ettin annende emin ol ard niyetli değildir konu başlağını doğru bulmadım bunu belirtmeliyim belki ince düşünememiş olabilir hiç canını sıkma bebişine ve kendine dikkat et..

150tl den assagi mont yok
Ve surda 2ay daha ya giyilir ya giyilmez.
Sonra giymiceksiniz buyuk gelecek.
Montun önunu kapatmayin uzerinize sal sarin
Simdi kalin kalin sallar moda oldu.
Polar gibi.

Ayrica ben annemden boyle bisey isteyemezdim.
Evden cikmam gerekirse otururum evde
Yada kalin hirkalar giyerim ama kimseden isteyemezdim.

150tl den assagi mont yok
Ve surda 2ay daha ya giyilir ya giyilmez.
Sonra giymiceksiniz buyuk gelecek.
Montun önunu kapatmayin uzerinize sal sarin
Simdi kalin kalin sallar moda oldu.
Polar gibi.

Ayrica ben annemden boyle bisey isteyemezdim.
Evden cikmam gerekirse otururum evde
Yada kalin hirkalar giyerim ama kimseden isteyemezdim.
ben daha 15 gun once kaban aldm gayet canli renkli modern 55 liraya. Hem de pazardan falan degl bildgnz lcw den.
Araynca bulunr bence.
Ama diger yorumlariniza katiliyorm

Mrb kizlar 19 haftalik hamileyim 5 kilo aldim ve haliyle montlarimin hepsi kucuk geliyor annemin durumu cok iyi tek cocugum bunarada eskiden bi dedigimi iki etmezdi kac kere yaninda soyledim anne kucuk gekiyor falan diye alirmisin bana simdi indirimdeler falan dedim ama hep daha ne kadar giyceksin ki falan deyip gecistiriyor esiminde durumu yok ev borcu oduyoruz ben hamile oldugum icin calismiyorum cunku isim geregi hep ayakta olmam lazim zorlandigim icin ara verdim hem borc oduyoruz hem evi gecindiriyoruz ve malum zar zor yetiyor kocamda surekli olsun biraz slkisiriz ama ben sana alicam diyor ama annemin durumu iyi olmasina ragmen almiyor bende dunden beri aglama krizine giriyorum ara ara ben hamilelik yuzunden mi boyle alinganlik yapiyorum yoksa annem hakli mi ?

Annen çok görmemiştir, diğer yorum yapan arkadaşlar gibi küçüleceğini düşünmüştür bence
Ama bu montla bot meselesi benim bam telimdir, kış geçene kadar isterse haftada bir küçülsün ben alırım sana, kıyamam üşüme

Cnm. Mevsimden dolayı diyordur annen, bir ay giyip atacaksın. Seneye de bol dersin... Üstelik hamileyken çok üşümüyor insan. Ağlama boş yere, hamileliğinin tadını çıkar...

hamileyken mont almak çok mantıksız. her hafta karnın daha çok büyüyecek. doğumdan sonra bir daha da büyük montu giyemeyeceksin. ayrıca ilkbahara ne kaldı şurda. eski montu giy üstüne şal, panço, uzun atkı ne varsa artık tak geçiştir.

Back
X