- 25 Kasım 2016
- 64
- 32
- 3
- 27
- Konu Sahibi darlingsoap
-
aynı şeyleri ben de yaşıyorum ben de annemi 28 haziranda kaybettim.bir an beni anlatıyorsun sandı.aynı duygular,düşünceler...
Teşekkür ederim. Sen daha çok mutlu ol... Kardeşini de bi ara benim için sarılıp öp olur mu... Mevlâ'm size huzur ve başarı dolu bir hayat nasip etsin...
Çok mutlu ettiniz beni..Ne desem bilemedim.Çok tesekkur ederim.Artik basima en ufak bir olay gelince bile annem olsaydı gelmezdi gibi düşünüyorum maalesef
Canım benim kalbi güzel kızım sen ne harika bir evlatsin öyle. ..merak etme annen çoktan unutmuştur senin ergenlik olaylarını. .hiç anneler affetmez mi kuzum. ..istersen özelden yazabilirsin hangi sehirdesin bilmiyorum ama bak benim kızım da çok erken yaşta babasini kaybetti. ..sana yakın yaşı. ..destek olmak icin can atarım sana kızım. ..sabah sabah burnumun direğini sizlattin. ..keşke aynı şehirde olsak....canım kızım; kimsenin birşeyine muhtaç değilsin dediğin gibi;tevekkül etmek ve gelen herseyin Allah tan olduğuna can-i gonulden inanmak en güzel teslimiyet. ..ben ve kızım böyle atlattik acıları birtanem. ..Rabbim elbet elini zaten üzerinizden çekmez o sebeple kimseye zaten muhtacligin yok kızım. ..güzel kalbinden öpüyorum seni kuzum...
Bir anne çocuğu ne yaparsa yapsın affeder canım. Senin yaptıkların ergenlik yüzündenmiş zaten. Benim 13 yaşında bir kızım var neler yapıyor neler söylüyor bana. Onu affetmemek hakkımı helal etmemek ne demek. Annen de sana hakkını helal etmiştir için rahat olsun. Ve tabii ki hayatına devam edeceksin güleceksin .Bu yüzden kendini suçlu hissetmene annem üzülür mü diye düşünmene gerek yok. Aksine annen mutlu olur sen gülersen. İçinden ağlamak geliyorsa da ağla biriktirirsen çok daha kötü olur senin için.
Ah be canım.. yanımda olsaydında sarılabilseydim keşke sana..
Anneyi kutsal yapan şey diğerlerinden farklı merhamet, koşulsuz sevgisidir.
Sana karşı en ufak bir kırgınlığı olmadığına inan.
Şuan gurur duyuyordur böyle hisli, sorumluluk sahibi bir evlat yetiştirdiği için..
Hayatta hep güçlü kalarak, doğru kararlar alarak, annenin rızasını o olmasa bile gözeterek yaşaman yeter.
Böyle şeyler düşünme lütfen.
Sen harika bir evlatsin çok tatlı bir ablasın.
Bu geçici bir süreç.
Biraz daha toparlanıp kendi duzeninizi kurduğunuzda daha kolay olacak unutma bunu...
Güzel kuzuummm
İnan ben 40 yaşındayım hala öyle düşünüyorum, annem olsaydı böyle olmazdı diyorum
Olgun olmak zorunda değilsin, acını yaşa , ağla , konuş, yaz
Anneciğin sana hakkını tabi ki helal etmiştir, hiç bir anne kıyamaz evladına, kızarlar ama kıyamazlar
Baban ne durumda şu an, evinizle kim ilgileniyor, kuzenlerinin yaşı kaç ?
Babana sımsıkı sarıl, o da sudan çıkmış balık gibidir şu an, kardeşinle ilgili durumu anlat, çok ufak daha korumaya çalış onu
Rabbim ikinizi de muhafaza etsin inşallah, bundan sonrası için hep güzellikler versin
güzel yavrum annen sana hakkını helal etmiştir. hiç evlatlara küsülür mü?? ne yaparsa yapsın çocuklarımız bizim için en kıymetlidir. şayet annen seni görüyorsa sen üzgünsen üzülür. lütfen mutlu ol hayatına bak. bak ne şanslıymışsınız aileniz iyi. ne amcalar yengeler var?? yediği lokmayı sayan, kuyular kazan. sizinkiler sarılmışlar sizlere, tam bir aile olmuşsunuz maşallah. kuzenlerinde bilinçsiz küçük çocuklar işte. seni üzüntün olgunlaştırmış belli ki. takılma onlara sen. güzelce okulunu oku hayata bağlan. kardeşine yol gösterici ol. dilerim ikinizde çok başarılı insanlar olursunuz, ayağınıza tek taş değmez inş. anneciğinin de tüm ölmüşlerimizin de mekanı cennet olsun inş.
evet o konuda sansliyim ama mesela akrabalarla falan otururken diyorum ki keskee annemde olsaydi o da gulup eglenseydiBöyle dusunmekten mutlu olamiyorum tam anlamiyla
evet o konuda sansliyim ama mesela akrabalarla falan otururken diyorum ki keskee annemde olsaydi o da gulup eglenseydiBöyle dusunmekten mutlu olamiyorum tam anlamiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?