Annem bana hakkını helal etmiş midir?

aynı şeyleri ben de yaşıyorum ben de annemi 28 haziranda kaybettim.bir an beni anlatıyorsun sandı.aynı duygular,düşünceler...

cok uzuldum annenize Allah rahmet eylesin kendiniz gibi hisseden birini bulmak umarim sizi biraz daha iyi hissettirebilir insan bu gibi durumlarda yalniz olmadigini bilmek istiyor

Canım benim kalbi güzel kızım sen ne harika bir evlatsin öyle. ..merak etme annen çoktan unutmuştur senin ergenlik olaylarını. .hiç anneler affetmez mi kuzum. ..istersen özelden yazabilirsin hangi sehirdesin bilmiyorum ama bak benim kızım da çok erken yaşta babasini kaybetti. ..sana yakın yaşı. ..destek olmak icin can atarım sana kızım. ..sabah sabah burnumun direğini sizlattin. ..keşke aynı şehirde olsak....canım kızım; kimsenin birşeyine muhtaç değilsin dediğin gibi;tevekkül etmek ve gelen herseyin Allah tan olduğuna can-i gonulden inanmak en güzel teslimiyet. ..ben ve kızım böyle atlattik acıları birtanem. ..Rabbim elbet elini zaten üzerinizden çekmez o sebeple kimseye zaten muhtacligin yok kızım. ..güzel kalbinden öpüyorum seni kuzum...

Bir anne çocuğu ne yaparsa yapsın affeder canım. Senin yaptıkların ergenlik yüzündenmiş zaten. Benim 13 yaşında bir kızım var neler yapıyor neler söylüyor bana. Onu affetmemek hakkımı helal etmemek ne demek. Annen de sana hakkını helal etmiştir için rahat olsun. Ve tabii ki hayatına devam edeceksin güleceksin .Bu yüzden kendini suçlu hissetmene annem üzülür mü diye düşünmene gerek yok. Aksine annen mutlu olur sen gülersen. İçinden ağlamak geliyorsa da ağla biriktirirsen çok daha kötü olur senin için.

Anneyi kutsal yapan şey diğerlerinden farklı merhamet, koşulsuz sevgisidir.
Sana karşı en ufak bir kırgınlığı olmadığına inan.

Şuan gurur duyuyordur böyle hisli, sorumluluk sahibi bir evlat yetiştirdiği için..
Hayatta hep güçlü kalarak, doğru kararlar alarak, annenin rızasını o olmasa bile gözeterek yaşaman yeter.

Böyle şeyler düşünme lütfen.
Sen harika bir evlatsin çok tatlı bir ablasın.
Bu geçici bir süreç.
Biraz daha toparlanıp kendi duzeninizi kurduğunuzda daha kolay olacak unutma bunu...

Çok mutlu ettiniz beni..Ne desem bilemedim.Çok tesekkur ederim.Artik basima en ufak bir olay gelince bile annem olsaydı gelmezdi gibi düşünüyorum maalesef

Güzel kuzuummm
İnan ben 40 yaşındayım hala öyle düşünüyorum, annem olsaydı böyle olmazdı diyorum
Olgun olmak zorunda değilsin, acını yaşa , ağla , konuş, yaz
Anneciğin sana hakkını tabi ki helal etmiştir, hiç bir anne kıyamaz evladına, kızarlar ama kıyamazlar
Baban ne durumda şu an, evinizle kim ilgileniyor, kuzenlerinin yaşı kaç ?
Babana sımsıkı sarıl, o da sudan çıkmış balık gibidir şu an, kardeşinle ilgili durumu anlat, çok ufak daha korumaya çalış onu
Rabbim ikinizi de muhafaza etsin inşallah, bundan sonrası için hep güzellikler versin

güzel yavrum annen sana hakkını helal etmiştir. hiç evlatlara küsülür mü?? ne yaparsa yapsın çocuklarımız bizim için en kıymetlidir. şayet annen seni görüyorsa sen üzgünsen üzülür. lütfen mutlu ol hayatına bak. bak ne şanslıymışsınız aileniz iyi. ne amcalar yengeler var?? yediği lokmayı sayan, kuyular kazan. sizinkiler sarılmışlar sizlere, tam bir aile olmuşsunuz maşallah. kuzenlerinde bilinçsiz küçük çocuklar işte. seni üzüntün olgunlaştırmış belli ki. takılma onlara sen. güzelce okulunu oku hayata bağlan. kardeşine yol gösterici ol. dilerim ikinizde çok başarılı insanlar olursunuz, ayağınıza tek taş değmez inş. anneciğinin de tüm ölmüşlerimizin de mekanı cennet olsun inş.

Çok tesekkur ederim gercekten..cok mutlu oldum

Peki çok tesekkur ederim yorumunuz icin

Cok cok teşekkür ederim umarım oyle olur

Babam biraz daha iyi biz üç kardeşiz bizim eğitim durumumuzla ilgileniyor ilk günler çok kötüydü şimdi toparlanmak üzere diyebilirim Allaha şükür Evimizle babannem ve yengem ilgileniyor ablam var on sekiz yaşında o da yardımcı oluyor.Kuzenlerim 14 ve 17 yasindalar erkek ikiside 14 yasinda olan asiri hiperaktif aniden vuruyor mesela kucucuk cocuga

evet o konuda sansliyim ama mesela akrabalarla falan otururken diyorum ki keskee annemde olsaydi o da gulup eglenseydi Böyle dusunmekten mutlu olamiyorum tam anlamiyla

ben de bir anneyim çocuğuma hiç darılabilir miyim? kızarım bağırırım ama ona darılmam. annen sana asla küs gitmemiştir. hakkını helal eder sen hiç canını sıkma bu düşüncelerle.

evet o konuda sansliyim ama mesela akrabalarla falan otururken diyorum ki keskee annemde olsaydi o da gulup eglenseydi Böyle dusunmekten mutlu olamiyorum tam anlamiyla

hepimiz gideceğiz oraya. şimdi annene iyi gelecek tek şey dua. babamı kaybettiğimde bu benim tesellimdi. ben de diyorum keşke babam olsaydı da torununu görseydi diyorum. diyorum da diyorum yani

15 yaşında nasıl bir olgunluktur. Maşallah sana..
Merak etme annelerin bedduaları bile hemen olmazmış. Emin ol sana kızdıktan, sinirlendikten hemen sonra geçiyordur. Hakkı helaldir tabii ki.. Hele bir de ondan emanet küçük kardeşine hakkıyla bakarsan annen daha mutlu olur.
Senin de kardeşinin de mutlu olması önemli.

Gözlerim dolarak okudum güzel kızım.çocuklar ne yaparsa yapsın anneler çocuklarına hiç kızmaz bitanem.dünyada ki herşeyden herkesten çok sevilir evlat.sen burda ne kadar mutlu olursan annemde orda o kadar mutlu olur buna emin ol.hep bunu düşünerek davran.sen mutlu ol ki Anneciğin de mutlu olsun orda emi.mekanı cennet olsun inşallah annenin.

Annen seni hep mutlu ve başarılı görmek isterdi. Ağlamanı istemez annen.
Ne olursa olsun onu asla unutamazsın.Kendine işkence etme. Bundan sonra annen ve kendin için
çok çalışmalı, mutlu ve dimdik olmalısın. Annen seninle daha çok gurur duyar emin ol.
Acısı hiç geçmez ama bu acıyla yaşamayı öğrenirsin.
Bu yüzden mutluluğa odaklan zamanı gelince. Şimdi üzülmen kahrolman çok normal.
Mekanı cennet olsun. Sabırlar diliyorum.

Anmecigini Allah rahmet eylesin..
Sana da geçmiş olsun ...
Aglamaktan korkma , ağlamak güçsüzlük değil...
Ağla yeri geldiğin de bağır ama içine atma çünkü henüz çok küçüksun...
Annen, sen mutlu olduğunda beni unutmuş demez bunu sakin düşünme..
Çünkü anneler çocuklarının hep gulmesini ister ...
Ergenlik donemlerinde hepimiz sorun yasadik bunu da dert etme ..
Çok üzüldüğün zaman, annene dua da et..
Dua etmekten vazgeçme..
Son olarak , kardesinlee birlikte sende psikologa git ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…