Annem bana hakkını helal etmiş midir?

canım benim..Allah rahmet eylesin..
daha yeni anneyim ama gerçekten anneler evlatlarının hep gülmesini üzülmemesini ister..sen bol bol dua et annene..o seni duyar görür hisseder..anne sana kırılmaz..hakkın kesinlikle helaldir..sakın öyle şeyler düşünme..sen güçlü ol mutlu ol başarılı ol annen hep seninle gurur duyar..

Babanla paylaşın durumu
Ablan olması büyük şans
Biraz daha toparlanınca kendi düzeninizi oturtursunuz

Sana kıyamam yaa Anneler evlatlarına küsmezler haklarını haram etmezler merak etme annen senden razı vefat etmiştir. Sen annene bol bol dua oku ruhu huzur bulur emin ol ! Ağlamak istiyorsan ağla bu kadar sıkma kendini her şey yoluna girecek merak etme. Allah yardımcın olsun kuzum. Allah sabrınızı versin

Annen üzgün olduğunu gördüğünde çok üzülüyordur. Mutlu olduğunda o da mutlu olur eminim. Sen çok ama çok güçlü bir kızsın, ben senin kadar güçlü duramazdım. Büyüdükçe daha da güçleneceksin, zamanla bazı şeyler yoluna girecek merak etme. Kendine çok iyi bak.

Canim benimm agladim istemedim Allah hepinize sabirlar versin artik kardesinin annesi sensin hep yaninda ol hep ilgilen onunla ve kendini derslerine ver kendi ailenle onlardan ayri bir hayat kurarsin.Annen senin mutlu olmani ister uzulmeni istemez annen icin yapacagin dua etmek arkasindan kuran okumak hayir islemek.Eminim annen sana hakkinibhelal etmistir hepimizin ergenligi sorunlu gecti dert etme

canım benim, ALLAH rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah annenin. Öncelikle güçlü duracağım diye kasma kendini ağlamak geliyorsa içinden ağla yasını tut, ağlamayan herkes güçlüdür diye bişey yok. Annen için dua et bol bol o içini rahatlatacaktır senin, annem bana hakkını helal etmiş midir demişsin etmez olur mu, bizlerde annelerimizi üzüyoruz yeri geliyor bağırıyoruz bile ama onlar biliyor ki kızgınlıkla olan şeyler bunlar, onları çokk sevdiğimizi biliyolar merak etme, o yüzden için rahat olsun. Kardeşinin de senin de ALLAH yardımcınız olsun.

Merhaba canım benim, o kadar güzel bir kalbin var ki kardeşine şimdiden anne gibi sahip çıkmışsın aferin sana . Hem anne hemde annesini kısa bir süre önce kaybetmiş biri olarak acını endişelerini çok iyi anlıyorum. Annen eminim ki seni daha o anda affetmiştir, annelerin kırgınlığı saman alevidir kimse kıyamaz yavrusuna bırak helal etmemeyi. Annen seni görüyor ve hissediyor. Kardeşinle ilgili konuyu da babanla paylaş kaygılarını anlat konuşmadan rahatlayamazsın canım benim . Allah sana size sabır versin annenin mekanı cennet olsun...

Canim benim cok tatlisin masallah. Ama ne olur ne olmaz buraya fotograf koymamani tavsiye ederim.

Anneler çocuklarına haklarını hep helal eder kuzum merak etme

Allah anneciğine rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Sen hem güzel bir evlat hem de güzel bir ablasın eminim ki annen gurur duyuryordur seninle

Güzelim;Allah sabır versin.Yaradan anneni cok seviyormuş;yanına erken almış.Annen sizi gelip görüyordur.Anneler;hiç bir zaman evladlarina kırılmazlar.hemen unuturlar.ergenlikte agresiflik olur.bu donemi annende dahil;herkes geçirmiştir.sen cok aglayip;üzülürsen. annen o zaman üzülür.Zaman herşeyin ilacı.zamanla acın azalacak.yerini ozlem alacak.bol bol dua et.dua gönder annene.

etmiştir kuzum sen hiç merak etme. sahip çık kardeşine. ezdirme kimseye. sorumluluğun ağır ama inanıyorum ki altından kalkabilirsin. dua etmek pek yaptığım bir şey değildir ama senin için annen için ve kardeşin için dua edeceğim...

Prensesim sen çok akıllı ve tatlı bir kızsın. İyi ki buraya yazdin, yanimda olsan sana sımsıkı sarılır o tatlı yanaklarini operdim :)

Hissettiğin herseyi birebir ben de 5yil once babami kaybedince hissettim. Emin ol babam 8 ay kanser tedavisi görmesine rağmen ben de tıpkı senin kadar saskindim. Öleceğine ihtimal vermemiştim hic... Günlerce rüyamda babamin son hallerini gördüm. Onu uyandirip uyandirip onu ne kadar sevdiğimi söylüyordum helallik istiyordum.

Simdi anne olunca anladim ki sen ona ne yaparsan yap dünyadaki en harika evlatsin. Annen senin onu ne kadar cok sevdigini cok iyi biliyor ve tüm haklarini helal ettigini de adim gibi eminim.

Biliyorum artık yaşadığın her sevinci yarım yaşıyorsun ve bu berbat bir duygu ama bu senin suçun degil, annenin de degil. Secme hakki olsaydi sonsuza dek sizle beraber olmayi dilerdi. İnsallah cennette anneciginle kavusacaksiniz.

Kardesin daha bebek zaten ölümü vs anlayamaz sadece o da çok özlüyor anneni. İnsallah onun icin örnek bir abla olacaksin. İkiniz de ahirette annenin karsisina çıktığınızda annenizin gurur duyacagi evlatlar olacaksiniz :) kardesin cok sansli çünkü senin gibi bir ablası var. Sen de cok sanslisin ki annenle 15 sene gecirebildin. Daha doğarken annesiz kalanlar bile var bu dünyada...

Kuzenlerini filan takma kafana onlar sizi anlayamazlar. Damdan düşen halden anlar demisler :) aslinda belki onlar degismedi de sen artık eski sen degilsin o yuzden yapilan seyler agirina gidiyor artık.

Anneni hic bir zaman unutmayacaksin. Sesini, yüzünü en cok da kokusunu... Ummadigin anlarda ruyalarina gelecek hasret gidereceksiniz.

Sana ve kardesine en guzel yazıları yazsın en hayırlı kapıları açsın Rabbim. Sevgiyle kal. Gülen yüzün hiç solmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…