- 3 Nisan 2014
- 36.460
- 149.067
- 798
- Konu Sahibi limonbanyosu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu konuyla o konunun ne alakasi var
Allah bundan büyük dert vermesinMerhabalar ablalarım çok doluyum annem bana inanmadıOlay şu benim bir kuzenim var benden yaşça çok büyük evli erkek bu arada ben bunlara gittim o da gece bekçisi işten geldi uyudu 7 den ikindiye kadar uyudu neyse kalktı bana bir sözü vardı seni x mağazaya götürüp gezdiricem başka şehirde oturuyor yolu bilmiyorum bilsem kendim giderim neyse uyandı geldi oturdu ben dedim ki x abi beni mağazaya götürecektin ya gidelim mi? Dedim önce hiç bir şey demedi bir daha sordum yok dedi kem küm etti ben de biraz sitemli ama sözünü tutmuyorsun nolur götürsen yolu bilmiyorum dedim sesim biraz yüksekti ki dememle üstüme yürüdü sus kız ne bağırıyorsun çabuk git dedi ben hıçkıra hıçkıra ağladım yengem felan geldi sakinleştirdi annem onun hakkında konuşurken anne istemiyorum sevmiyorum konuşma dedim zor bela anlattırdı ve anlatmamla annem evde asla olamaz asla olamaz x abin çok saygılı olamaz diye bağırmaya başladı o kadar kırıldım ki bana resmen yalancı dedi
kalbim çok kırık
Bu konuyla o konunun ne alakasi var
Bu yalan degil gercektenyalancı çobanın hikayesini biliyorsan alakasını da anlayabilirsin.
Konunun sonuna geldikçe korktum sana saldırdı falan sandım abartma bu kadar.Merhabalar ablalarım çok doluyum annem bana inanmadıOlay şu benim bir kuzenim var benden yaşça çok büyük evli erkek bu arada ben bunlara gittim o da gece bekçisi işten geldi uyudu 7 den ikindiye kadar uyudu neyse kalktı bana bir sözü vardı seni x mağazaya götürüp gezdiricem başka şehirde oturuyor yolu bilmiyorum bilsem kendim giderim neyse uyandı geldi oturdu ben dedim ki x abi beni mağazaya götürecektin ya gidelim mi? Dedim önce hiç bir şey demedi bir daha sordum yok dedi kem küm etti ben de biraz sitemli ama sözünü tutmuyorsun nolur götürsen yolu bilmiyorum dedim sesim biraz yüksekti ki dememle üstüme yürüdü sus kız ne bağırıyorsun çabuk git dedi ben hıçkıra hıçkıra ağladım yengem felan geldi sakinleştirdi annem onun hakkında konuşurken anne istemiyorum sevmiyorum konuşma dedim zor bela anlattırdı ve anlatmamla annem evde asla olamaz asla olamaz x abin çok saygılı olamaz diye bağırmaya başladı o kadar kırıldım ki bana resmen yalancı dedi
kalbim çok kırık