• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem bana iyi gelmiyor :(

Üç aylık bir kızım var Allah bağışlasın :nazar:
Simdi onu ne zorluklarla büyütüyorum herşeyin en iyisi en güzeli olsun istiyorum onun için
Böyle seyler okuyup duydukça oda benim Hakkımda böyle seyler düşünüp hisseder mi diyorum
Yanlış anlamayın sizin icin söylemedim bu durum sizi üzüyor ki burda paylaşmışsınız
Ben anne olunca annemi daha cok düşünmeye başladım sizin var mı çocuğunuz ?

Var cnm 1 çocuğum allah uzun ömür versin amin
Annem çok fedakardir bizim hep iyiligimize kosturur kendini düşünmez allah başımızdan eksik etmesin

Ona kötü davranmiyorum aksine onada babaya da hediyeler alır saygı göstermeye çalışıyorum fakat
Annem le yildizlarimiz barismiyor sohbetten sonra yüzüm eksiyor resmen

Neden diyorum kendimi sucluyorum bu sohbeti bir başkasıyla yapinca kizmiyorum ama anneme neden tahammül de zorlanıyorum bilemiyorum

Merhaba arkadaşlar neden bilmiyorum ama annemle konuşmak görüşmek lafları sözleri anlattiklari herseyi bana batıyor

Ne zaman konuşsak mutluysam bile anında canım sıkılıyor
Benim morelimi bozan konuyu acıyor sonrada yapcak bişi yok diyor sinir oluyorum madem açma konuyu

Şikayetlerini sıralıyor yok şöyle böyle içimi karartiyör dinlemek istemiyorum

Kendime kızıyorum neden annem iyi gelmiyor bana
Kötü hissediyorum suçlu hissediyorum
Böyle bir durum yaşayan varmı
İçim cizz etti okurken benim de kızım var yaa ondan herhalde :KK43:

Arkadaslar lutfen biraz sakin onlar anne baba hosgorulu olmak lazim. Anne hasretiyle yanan bir suru coxuk var. Degerlerini bilin bence yokluklarinda ararsiniz annem olsada yine moralimi bozsa. Allah dermansiz dert vermesin boyle konulara takilmayin derim ben nacizane

Ben de öyleyim. Annemin derdi varsa eğer sürekli beni arar. Yanıma gelir. Başka hiçbir şey konuşmaz. Sürekli kendi sıkıntısını anlatır. Susar dinlerim yorum yaparım. Ama benim derdim oldu mu amaaaan saçmalama der üstünü örter canım bir şeye sıkıldıysa asla dinlemez. Sürekli tersler. Babamla keyfi yerindeyse aramaz bile. Ben ararım mesaj atarım kaç gün bakmaz telefona. Özellikle ben evlenirken bana çok çektirdi. Affedemiyorum. Küçüklüğümde hiç öptüğünü sarıldığını hatırlamıyorum. Şimdi iyi ki sen varsın diyip duruyo. Şamaroğlanın var işte rahatlıyosun diyorum. :)

Şimdi ben annemle sohbetten keyif alamıyorum. Tamam sıkıntısı çok fazla. Rahat değil psikolojisi biliyorum o yüzden boşveriyorum ama keyif vermiyor sonuçta. Anne diye müthis vakit geçirmek zorunda değiliz bence.. İletişim kurmayı beceremiyorsa anne yapacak bir şey yok.

Var cnm 1 çocuğum allah uzun ömür versin amin
Annem çok fedakardir bizim hep iyiligimize kosturur kendini düşünmez allah başımızdan eksik etmesin

Ona kötü davranmiyorum aksine onada babaya da hediyeler alır saygı göstermeye çalışıyorum fakat
Annem le yildizlarimiz barismiyor sohbetten sonra yüzüm eksiyor resmen

Neden diyorum kendimi sucluyorum bu sohbeti bir başkasıyla yapinca kizmiyorum ama anneme neden tahammül de zorlanıyorum bilemiyorum
Anlıyorum
Benimde öyle her konuda uzlaştıgim bir annem yok
Cok imrenirim arkadaş gibi olan anne kızlara ama benim annemde böyle der kabullenirim
Sizi rahatsız eden konuları konuşmamaya çalışın derim öneri olarak belki o zaman daha keyifli olur konuşmalarınız

Ben de öyleyim. Annemin derdi varsa eğer sürekli beni arar. Yanıma gelir. Başka hiçbir şey konuşmaz. Sürekli kendi sıkıntısını anlatır. Susar dinlerim yorum yaparım. Ama benim derdim oldu mu amaaaan saçmalama der üstünü örter canım bir şeye sıkıldıysa asla dinlemez. Sürekli tersler. Babamla keyfi yerindeyse aramaz bile. Ben ararım mesaj atarım kaç gün bakmaz telefona. Özellikle ben evlenirken bana çok çektirdi. Affedemiyorum. Küçüklüğümde hiç öptüğünü sarıldığını hatırlamıyorum. Şimdi iyi ki sen varsın diyip duruyo. Şamaroğlanın var işte rahatlıyosun diyorum. :)

Şimdi ben annemle sohbetten keyif alamıyorum. Tamam sıkıntısı çok fazla. Rahat değil psikolojisi biliyorum o yüzden boşveriyorum ama keyif vermiyor sonuçta. Anne diye müthis vakit geçirmek zorunda değiliz bence.. İletişim kurmayı beceremiyorsa anne yapacak bir şey yok.

Durumum aynı
Derdimi dinliyor vah tüh diyor içimi karartiyör ve bana en ters gelecek yorumu yapıyor
Kendi sorunu olduğunda hasta olduğunda aramami ister ama beni hiç onemsemez

Anlıyorum
Benimde öyle her konuda uzlaştıgim bir annem yok
Cok imrenirim arkadaş gibi olan anne kızlara ama benim annemde böyle der kabullenirim
Sizi rahatsız eden konuları konuşmamaya çalışın derim öneri olarak belki o zaman daha keyifli olur konuşmalarınız

Şöyle soyliyim sen deyince düşündüm de annemle dertten sorundan başka konuşacak ortak noktamız yok :(

Arkadaslar lutfen biraz sakin onlar anne baba hosgorulu olmak lazim. Anne hasretiyle yanan bir suru coxuk var. Degerlerini bilin bence yokluklarinda ararsiniz annem olsada yine moralimi bozsa. Allah dermansiz dert vermesin boyle konulara takilmayin derim ben nacizane

Çok saol yorum için
Bende bu durumdan memnun olmadığım için konu açtım
Neden böyle diye üzülüyorum
Onu kaybetmeyi tasavvur dahi edemiyorum allah başımdan eksik etmesin annemi ve babamı

Nasıl daha sabırlı olunur

Şöyle soyliyim sen deyince düşündüm de annemle dertten sorundan başka konuşacak ortak noktamız yok :KK43:

Evet babamla sorunları kardeşimle sorunları hepsini ben dinliyorum ben çözüm buluyorum. Ama bakıyorum 3 ü ben yokken mutlular hep sanki hep bi sorun olduğunda ben dahil oluyorum meseleye. İzmirde yaşıyolar ben istanbuldayım. Halamdan duyuyorum geçenlerde annenler haftasonu bilmem nereye gitmiş diyo mesela. Annemi arıyorum halama söylemişsin bana niye demedin gezdiğinizi diyorum özenme diye diyo. Anne bak dedim. Bana sürekli sıkıntılarını anlatıyosun çok mutsuzsun sanıyorum. Ama gezip eğlendiğini hiç anlatmıyosun onu da anlat ki aklım sende kalmasın dedim. Amaaan ben sevmiyorum gezmeyi zorla götürdü bu adam bni yoruldum ayaklarımşişti. Halama fotoğraf göndermişsin çok eğlendik demişsin. Amaaan bakma sen. Ona öyle dicem tabi. Bana da öyle de dedim kapadım telefonu. Sonra bikaç gün aradı beni nasılsın diye yine susuldu gerçekten konuşcak bişeyimiz yok olmasın diye uğraşıyo.

Evet babamla sorunları kardeşimle sorunları hepsini ben dinliyorum ben çözüm buluyorum. Ama bakıyorum 3 ü ben yokken mutlular hep sanki hep bi sorun olduğunda ben dahil oluyorum meseleye. İzmirde yaşıyolar ben istanbuldayım. Halamdan duyuyorum geçenlerde annenler haftasonu bilmem nereye gitmiş diyo mesela. Annemi arıyorum halama söylemişsin bana niye demedin gezdiğinizi diyorum özenme diye diyo. Anne bak dedim. Bana sürekli sıkıntılarını anlatıyosun çok mutsuzsun sanıyorum. Ama gezip eğlendiğini hiç anlatmıyosun onu da anlat ki aklım sende kalmasın dedim. Amaaan ben sevmiyorum gezmeyi zorla götürdü bu adam bni yoruldum ayaklarımşişti. Halama fotoğraf göndermişsin çok eğlendik demişsin. Amaaan bakma sen. Ona öyle dicem tabi. Bana da öyle de dedim kapadım telefonu. Sonra bikaç gün aradı beni nasılsın diye yine susuldu gerçekten konuşcak bişeyimiz yok olmasın diye uğraşıyo.

Bir bakıyorum kendi kardeşiyle bir neşe bir sohbet
Kız kardeşimle fln gezer tozarlar
bana geldiğinde de sorunları anlatır gider

Çok saol yorum için
Bende bu durumdan memnun olmadığım için konu açtım
Neden böyle diye üzülüyorum
Onu kaybetmeyi tasavvur dahi edemiyorum allah başımdan eksik etmesin annemi ve babamı

Nasıl daha sabırlı olunur
Soyleki, onlar yaslarinnda vermis oldugu bir yilginlikla bizlere gore daha karamsar olabilirler. Daha kaygili ve endiseiler bir cok konuda. İlk once bu durumu kabul etmek gerekir. Sikintilarinzi ona hissettirmeyin.Guzel seylerden konusmayi deneyin mumkun oldugunca disari cikip aktevitelerde bulunn birlikte.

İşin garip tarafı hiiç kiskanmiyorum
Sadece bizim ilişkimiz neden tuhaf merak ediyorum

Öyle mi? Ben çok kıskanıyorum. Benimle neden iyi vakit geçirmeye çabalamıyo diye. Yürüyüşe çıkalım desem babamn gözünün içine bakar o da gelsn diye. Başbaşa çıkalım derim mesela. Ufff napıcaz tek başımıza. Telefonda 10 tane watsap grubu var. Bazen kıskançlığımdan onları bile okuyorum. Bana tek tük yazar sıkılınca döktürür. O gruplarda espriler gırla. bi de bizim aramızda hiç ten teması yok. Ama kardeşimi seviyo öpüyo sarılıyo o erkek. Beni mi sevmiyo diyorum. Sonra diyorum sevmese dertlerini neden paylaşsın en azında sıkıntılarını paylaşacak kadar seviyo..

Merhaba arkadaşlar neden bilmiyorum ama annemle konuşmak görüşmek lafları sözleri anlattiklari herseyi bana batıyor

Ne zaman konuşsak mutluysam bile anında canım sıkılıyor
Benim morelimi bozan konuyu acıyor sonrada yapcak bişi yok diyor sinir oluyorum madem açma konuyu

Şikayetlerini sıralıyor yok şöyle böyle içimi karartiyör dinlemek istemiyorum

Kendime kızıyorum neden annem iyi gelmiyor bana
Kötü hissediyorum suçlu hissediyorum
Böyle bir durum yaşayan varmı
Ay benim annemde yok sana bi pırlanta takamadı edemedi düğün yapamadı der der sonrada ne kocalar var boşver der bende sinir oluyorum.birde sadece o değilki batıyor bişeyleri bana.yeme şekli batıyor oturma şekli batıyor ben biraz kibar severim annem çok kaba geliyor.dışarıda hareketlerine dikkat etmiyor.okadar çalıştı etti kendini yetiştiremedi.şu an kocam bile kaba geliyor.yani yemeğe okadar aşıkki kendinden geçiyor yemek yerken sinir oluyorum

benimde annemle dillere destan bir ilişkim olduğu söylenemez. hatta bende çoğu zaman konuşmak istemem, sessiz kalırım, evlide değilim henüz aynı evin içinde hiç konuşmadığımız zamanlar olur.
anneler kızlarını ağlama duvarı gibi görüyor çoğu zaman derdi sıkıntıyı en rahat kızlarına anlatıyor, bir süre sonrada bu alışkanlık haline geliyor. annemde tam alışacakken ben biraz daha despot bir yapıda olduğum için yapmış olduğu bir şeye veya yakınmasına kızıyorum sonra bir süre susuyor. memnun olmayı öğretmeye çalışıyorum bir şekilde. sizde deneseniz. mesela anlattı ve haksız olduğu birşey için veya yakındıkları için sert bir dille eleştirseniz. ve siz ona eğlenceli şeylerden bahsetseniz acaba sonuç değişir mi?

Ben.bunu da denedim babamla başbaşa kaldılar 3 kardeşiz hepimiz evlendik artik anlaşmanın gecinmenin yollarını aramak lazim değil mi.
Bi şey daha var ki annem de babam da çok mesafeliydi bize karşı. Çocukken bi sarilip optuklerini bilmem. Özellikle ergenlikte cok sorun yaşadım hep birileri beni sevsin istedim. Cocuklarimda en çok buna dikkat ediyorum. Ten teması cok önemli kızıma da oğluma da sık sık sariliyorum

Back
X