• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem bana iyi gelmiyor :(

Ay benim annemde yok sana bi pırlanta takamadı edemedi düğün yapamadı der der sonrada ne kocalar var boşver der bende sinir oluyorum.birde sadece o değilki batıyor bişeyleri bana.yeme şekli batıyor oturma şekli batıyor ben biraz kibar severim annem çok kaba geliyor.dışarıda hareketlerine dikkat etmiyor.okadar çalıştı etti kendini yetiştiremedi.şu an kocam bile kaba geliyor.yani yemeğe okadar aşıkki kendinden geçiyor yemek yerken sinir oluyorum

Aynı benim duygularim

Merhaba arkadaşlar neden bilmiyorum ama annemle konuşmak görüşmek lafları sözleri anlattiklari herseyi bana batıyor

Ne zaman konuşsak mutluysam bile anında canım sıkılıyor
Benim morelimi bozan konuyu acıyor sonrada yapcak bişi yok diyor sinir oluyorum madem açma konuyu

Şikayetlerini sıralıyor yok şöyle böyle içimi karartiyör dinlemek istemiyorum

Kendime kızıyorum neden annem iyi gelmiyor bana
Kötü hissediyorum suçlu hissediyorum
Böyle bir durum yaşayan varmı
Seninle kardes olabilir miyiz acaba ?
Aynı durum bende de var hep özendim can Ciğer kuzu sarması anne kız ilişkilerine .

Bana da iyi gelmiyor. Hep bir şikayet. Kardeşlerimi, babamı. Beni de kardeşlerime şikayet ediyordur. Bazen kendisi söyleyemediği şeyleri onlara söylettiriyor. Ruhum daralıyor konuşurken. Hiç moral vermiyor, tersleyip bozuyor. Hiç bir yaptığımı takdir etmiyor. Kendi söyledikleri, fikirleri doğru hep. Kabul etmiyor birşey desek. Ben sessiz sakin olduğum için en çok da bana yükleniyor. Ben de çok üzülüyorum bu duruma. Yoruldum da artık. Bakıyorum bazı arkadaşlarıma anne kız arkadaş gibiler. Ben hiç öyle olmadım. Bir kere öptüğünü hatırlamam. Rüyalarımda da hep azarlarken görürüm çoğu kez ağlayarak uyanırım. :(

Back
X