- 30 Aralık 2011
- 1.696
- 5.256
- 358
- Konu Sahibi Thinkerwoman
-
Kızlar annem benim yaşadığım şehire yerleşti. Evliyim ve evime sık sık geliyor ve bu gelmesinde bayağ uzun kaldı. Bunlar sorun değil tabiki ne güzel dedim ilk başta sevindim.Ancak gün geçtikçe annem sınırlarını kaldırdı ve kendi evimde bana evin sahibiymişte ben de bir odasında kalıyormuşum gibi davranmaya başladı. Yani nasıl desem böyle genç kıza iş buyurur gibi. Şunları şuraya getir, şunları şuraya götür gibi konuşmalar sanki ben evin hanımı değilmişim de iş beceremiyormuşum gibi. Yatak odama beni uyandırmaya kalkmalar lap diye girmeler falan. Nazikçe uyardım anne böyle davranışların beni incitiyor ,üzülüyorum diye ancak pek de oralı durmuyor gibi. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Sizde durumlar nedir kızlar ? Benim biraz canım sıkkın...
:)) hahaa bak bu da bir ihtimal :)yoksa bis kardeşmiyiz aynı anneden mi bahsedioruz vhalla benm kaynanam melek melekk....
Ben de bıraktım ama üzülüyorum bu duruma.ne yapılabilir bilmiyorum ki...anlatıyosun söluosun anlamıyo....fazla da yapacak bişey kalmıyo annen sonuçta kapı komşun değil...bn kendi haline bıraktım artık...
MAlesef canım konuşabilecek kimse yok gibi şimdilik...ben annemi bu konularda kırdım çünkü anlamıyodu kaçkere uyardım.ama yinede kırmasaydım keşke.
gerçi bana çok haksızlık yaptı ama
sonuç olarak ablam konuşmuş artık iç olaylarına karışma ne yapacağını söleme senin evinde değil artık o evli çok üzülüyo gb laflar etmiş
ondan beri sesiçıkmıyo varmı ablan bi yakının konuşabilecek
bazen dışardan birinin sölemesi daha iyi oluyo
Yani tabiki niyetlerinden şüphem yok. Ancak böyle olunca da biraz incitici oluyor. Yok mu bir orta yolu...Annelerinizin bunu kötü niyetle yaptıgını düsünmüyorum. Düsünemiyor belli ki, herkes ince fikrili olamıyor, güzel bir dille, kırmadan umarım anlatabilirsiniz, kırılmadan anlar sizi insallah..
O kadar korkuyorum ki annelerin kırılmasından, gücenmesinden. 8 ay önce vefat etti annem, belki de bu duygusallıgım bu yüzden bilemiyorum. İsin komigi cok fazla anlasamazdık, anlasamıyorduk cünkü ben aynı anneme benziyorum.. Onun gibi sinirli, haksızlıga gelemeyen, birden parlayan.. ama en ufak bir ayrılıkta salya sümük günlerce aglardık. Sevgilimin karadenizli oldugunu duyunca cevabı; ben seni uzaga vermem! olmustu. Oraya gelin olacagımı düsündü herhalde, üniversite okudum farklı bir sehirde o, ben nasıl dayandık hic bilmiyorum.. Ay dolmadan kosuyordum zaten eve, 15 günden fazla durdugumu hatırlamam, hemen moralim bozulurdu. Sevgilim anlasıldı sen anneni özledin deyip gönderirdi beni... Simdi nerelere kosayım, gideyim?
Keske olsa da pat diye odama dalsa, sürekli emir verse, hic yalnız bırakmasa.. Hic olmamasından cok cok iyidir degil mi?
Yanındayken zaten senin, kıymetini bilmiyoruz belki, kaybettigimiz de anlıyoruz herseyi.
Canım , misafirliğe geliyor evlerimizin arası da oldukça uzak bu sebepten geldiğinde bizde kalıyor.Aynı şehre yerleştiğini yazmışsınız, peki bu durumda neden sizde kalıyor?
benimde kv öyleydi pat edene yatak odasına dalardı ve sinir küpü olarak güne başlardım
eşime dayanamaddı ve söyledi içeri girme diye
ama çeneyi yağladı ay çok utanıyodum ama kızlar anlatamam
sana gelince biraz sadret geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?