Sagol iun iki seneyi geçti trafik kazası annem çok takıntılı baş edemiyorum korkuyorum başımıza bişey gelir mi diyeBaşınız sağolsun neden vefat etti?
Annenizi uyarin dinlemiyor mu
Dua edin sizde o halde. Hayırlı şeyler söyleyin. Kardeşiniz kendiniz içinSagol iun iki seneyi geçti trafik kazası annem çok takıntılı baş edemiyorum korkuyorum başımıza bişey gelir mi diye
Annenizi doktora götürerek ve ya sağlam bir din alimiyle görüştürerek korursunuz.. diyeceğim ama çocuğunun kanlı hali eve gelmiş ders çıkarıp kesmemiş beddua işini daha da keser mi bilmem. Değil çocugu torunundan bile çıkıyor..Merhabalar annem nerdeyse hergün akrabalara komşulara beddua ediyor amcam için kanlı gömleği eve gelsin diyor ve bu beddua yı 15 senedir falan söylüyor bu beddua beni ve kardeşimi tutar mı çok korkuyorum diğer kardeşim vefat etti ve eve kanlı kotu gelmişti kendi mi ve kardeşimi nasıl koruyabilirim
Beddua dönmüş dolaşmış sahibini bulmuşMerhabalar annem nerdeyse hergün akrabalara komşulara beddua ediyor amcam için kanlı gömleği eve gelsin diyor ve bu beddua yı 15 senedir falan söylüyor bu beddua beni ve kardeşimi tutar mı çok korkuyorum diğer kardeşim vefat etti ve eve kanlı kotu gelmişti kendi mi ve kardeşimi nasıl koruyabilirim
Bilimsel aciklamasi yokmu..annenizin amcanız için ettiği bedduanın size dönmesinden cidden korkuyor musunuz?
yani bilimsel bir açıklaması yok o kesin de dini olarak baksak bile yani sizin inancınız gereği annenizin hatasından siz nasıl sorumlu olabilirsiniz?
ben de zaten inançlı olsanız bile mantıklı değil dedimBilimsel aciklamasi yokmu..bilinselik bir olay degil zaten inanc meselesi. Bende hep derim anneme baskasina kotuluk dileme gelir bizi bulur diye. Allaha havale etmek lazim
Sahibine döner etmemesi gerek.Merhabalar annem nerdeyse hergün akrabalara komşulara beddua ediyor amcam için kanlı gömleği eve gelsin diyor ve bu beddua yı 15 senedir falan söylüyor bu beddua beni ve kardeşimi tutar mı çok korkuyorum diğer kardeşim vefat etti ve eve kanlı kotu gelmişti kendi mi ve kardeşimi nasıl koruyabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?