- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlarin ayibi..slm kızlar hemen konuya girmek istiyorum.
Evliyim.ailem uzak şehirde 700 km.annem geldi.ablamda kalıyor.benim evime evlendiğimizden beri ilk gelişi 3 aylık evliyim sonuçta normal.kayınvalidemle karşılıklı oturuyoruz.annem gelince onuda çağırdım görümcem ve kızıyla birlilkte ayıp olmasın annesi gelmiş bizi çağırmadı demesinler diye.ama annem sabah 11 de geldi onlara 2-3 gibi gelirsiniz çay pasta yaparız dedim.biraz annemle hasret gidereyim ddiye.geldiler.normalde de hiç sohbetleri yok.evlilik programlarına meraaklı kayınvalidem .sohbet yok açıyım da izlesin filan diye.diğer görümcem de öğretmen.2 saat geçti x okuldan gelir şimdi biz kalkalım diyip kaltılar.anneme ne bizede buyurun gelin demek de yok evde sohbette yok.ki öğretmen olan çocuk mu o gelecek diye kalkıyolat.oda gelsin bana katdesinin evi burası bozuldum.ben nezaketen cagrdım sizde nezaketen akşam birllikte yemek yiyelim diyin ne olacak yarım elma gönül alma.kadın misafir sonucta. Neyse onlar kalkınca eşimi aradım annem kalkıcak musaitsen bi hg demek için uğra dedim.evle iş arası 200 metre.kalkmasın annen dedi akşam otururuz.ben bırakırım dedi.tmm dedim.
E akşam oldu.bi türlü gelemedi saat 9 da geldi.yemeğe bekledik.ki normalde hiç 9 da gelmez.işide yoktu biliyorum. 1 saat birlilte oturduk.hadi teyzenlere gidelim anneni oraya götürelim dedi.o an çok idrak edemedim.aa tmm olur dedik annemde bende.gittik teyzemde oturduk.dönüşte annemi bırakıcaz ablama.kibarlıktan da olsa anneme bizde kal demesini bekledim ki annem zaten kalmaz.bunlar hoş tutmaktır karsındaki insanı.bende annemle kalıyım dedim bu gece.tmm dedi.biz ablama geldik.
Annemlesohbet ettik.meğer annemde aynı seylere takılmış.annem baya üzüldü.e bende etkilendim sonuçta.eşime daldım.hepsini söyledim.zerre kendinde kusur bulmadı.kötü konuştuk. Ben annem yüzünden eşimle kötü olmuş gibi oldum.abarttık mı yanlış mı düşündük analı kızlı.
+1Ayıpsa ayıbı yapan siz değilsiniz.
Boş yere yapmışsınız tartışmayı.
Annenizde üzülmüş olabilir evet, ama karşı tarafın karakteri bu ne gelir elden?
Boşuna eşinizle aranızı bozdunuz.
Annenize herhangi bir hakarette bulunulmadı, laf söylenmedi . Öyle olsa sonuna kadar arkasında durun tabikii.
Kimse kimseyi evine çağırmak , ağırlamak zorunda değil.
Ablanizda kalabiliyorsa rahat rahat sizde de kalabilmeli. Sizin uzuleceginizi düşünmemiş anneniz.ablanda kalırken siz ve annenizi enistenizmi davet etti sonuçta. Eşinizden çekinmeniz burada anlamsız oluyor.ablan davet ediyor.burada siz devreye girip;anneniz size esin rahat tv izlesin dediğinde; tamam demek yerine;olurmu öyle şey deyip ısrar etmeliydiniz. Sizde de hata var.eşinizin evi ise sizinde eviniz.benim annem de geldiğinde biraz kardeşimde biraz bende kalır. Kimse darılmasın der.bu işler böyledir. Annenizde sizi düşünmemiş. Sizde hemen tamam demişsiniz. Sadece eşinizde değil Sizde de yanlış var.kızının yanında olduğunu hissettirmektir birazda kalması. Çekingen durması karşı tarafa koz verirBen zaten eşim yokken dedim annecim kal yarın birlikte dışarı cıkarız dedim.annemde yok dedi eşin rahat rahat tv izlesin rahatsız etmim dedi.tmm dedim.ama insan evladından değil damadından bekliyor.hani bunlar ufak jest gibi değer görülmesi gibi minik ama mutlu eden seyşerdir