• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ben eşim kayınvalidem.offfff

daha once kocam sana nerede gittigini haber vermeden cekip gidiyormus o konuyu cozebildiniz mi daha onceki konunu okudumda

Sen nıye anne kal demedın esının ılla davet etmesıne gerek mı var senınde evın

Evet bazı seyler hos olmamıs annenı karıstırmadan tavrını ve kırıldıgın seyı gostermelısın sebebını sormalısın haklısın

Arkadaşlarben zaten annemi davet ettim usrar da ettim.ama ben kızıyım bana alınmaz davet etmesemde ama onun da söylemesi gerekirdi.

slm kızlar hemen konuya girmek istiyorum.
Evliyim.ailem uzak şehirde 700 km.annem geldi.ablamda kalıyor.benim evime evlendiğimizden beri ilk gelişi 3 aylık evliyim sonuçta normal.kayınvalidemle karşılıklı oturuyoruz.annem gelince onuda çağırdım görümcem ve kızıyla birlilkte ayıp olmasın annesi gelmiş bizi çağırmadı demesinler diye.ama annem sabah 11 de geldi onlara 2-3 gibi gelirsiniz çay pasta yaparız dedim.biraz annemle hasret gidereyim ddiye.geldiler.normalde de hiç sohbetleri yok.evlilik programlarına meraaklı kayınvalidem .sohbet yok açıyım da izlesin filan diye.diğer görümcem de öğretmen.2 saat geçti x okuldan gelir şimdi biz kalkalım diyip kaltılar.anneme ne bizede buyurun gelin demek de yok evde sohbette yok.ki öğretmen olan çocuk mu o gelecek diye kalkıyolat.oda gelsin bana katdesinin evi burası bozuldum.ben nezaketen cagrdım sizde nezaketen akşam birllikte yemek yiyelim diyin ne olacak yarım elma gönül alma.kadın misafir sonucta. Neyse onlar kalkınca eşimi aradım annem kalkıcak musaitsen bi hg demek için uğra dedim.evle iş arası 200 metre.kalkmasın annen dedi akşam otururuz.ben bırakırım dedi.tmm dedim.
E akşam oldu.bi türlü gelemedi saat 9 da geldi.yemeğe bekledik.ki normalde hiç 9 da gelmez.işide yoktu biliyorum. 1 saat birlilte oturduk.hadi teyzenlere gidelim anneni oraya götürelim dedi.o an çok idrak edemedim.aa tmm olur dedik annemde bende.gittik teyzemde oturduk.dönüşte annemi bırakıcaz ablama.kibarlıktan da olsa anneme bizde kal demesini bekledim ki annem zaten kalmaz.bunlar hoş tutmaktır karsındaki insanı.bende annemle kalıyım dedim bu gece.tmm dedi.biz ablama geldik.
Annemlesohbet ettik.meğer annemde aynı seylere takılmış.annem baya üzüldü.e bende etkilendim sonuçta.eşime daldım.hepsini söyledim.zerre kendinde kusur bulmadı.kötü konuştuk. Ben annem yüzünden eşimle kötü olmuş gibi oldum.abarttık mı yanlış mı düşündük analı kızlı.
Onlarin ayibi..

Bence zaten kimse gelmesin çağırmasın da. Sayılı saatlerimi annemle geçirmek isterim sülaleyle değil. İlk zamanlar benim eşim anneme kal dedi mi hatırlamıyorum bile. Ona gerek yok çünkü anne benim ev benim:) fazla incesiniz anne kız

İnsanlara karşı fazla beklentiye girmezseniz sağlığınız açınızdan iyi olur.
Yeni evliymişsin annemle vakit geçirmek isterdim. Kimsenin özel ilgisine gerek yok. Benim ilgim yeter anneme.
Erkekler düz mantık bakar her zaman. Annenin gideceğini söylediysen tekrardan kal demez aklına bile gelmeyebilir.
Ben ne yapar ne eder annemi ikna ederdim bende kalırdı.

Daha çok alınır incinirsiniz şimdiden bunlara takılıyorunuz.

Anneniz ne zaman geldi? 700 km yol yapmış kardesiyle (teyzeniz) ve kizlariyla hasret gidersin diye dusunmustur kayinvalideniz. Neden acele ediyorsunuzki anneniz biraz soluklansin.

Bence her konuda haklısınız. Kv niz nezaketen davet edebilirdi hatta etmesi gerekirdi. Eşinizin mazeretsiz bilinçli yapar gibi geç gelmeside ayıp olmuş. Tavrınızı koyun

Esinle problem yasamak icin sanki firsat arar gibisin. Birsey istiyorsan acikca soylemeyi deneyebilirsin. Kayinvalidene gorumcene takacak baska bir problemin yoksa bir keyif kahvesi yap kendine ve tadini cikart. Benim kayinvalidem beni hamileyken ustelik esim askerdeyken evden kovdu. Ve daha bir suru sey. Mutlu olmak ve sukretmek icin sebeplerini tekrar gozden gecir ve sıkı sıkı saril onlara. Esinle aramizdaki muhabbet kivaminin zedelenmemesi icin savaş savasacaksan. Cok cok mutlu huzurlu bir yuvan olsun dilerim.

Ayıpsa ayıbı yapan siz değilsiniz.
Boş yere yapmışsınız tartışmayı.
Annenizde üzülmüş olabilir evet, ama karşı tarafın karakteri bu ne gelir elden?
Boşuna eşinizle aranızı bozdunuz.
Annenize herhangi bir hakarette bulunulmadı, laf söylenmedi . Öyle olsa sonuna kadar arkasında durun tabikii.
Kimse kimseyi evine çağırmak , ağırlamak zorunda değil.
+1

Ben zaten eşim yokken dedim annecim kal yarın birlikte dışarı cıkarız dedim.annemde yok dedi eşin rahat rahat tv izlesin rahatsız etmim dedi.tmm dedim.ama insan evladından değil damadından bekliyor.hani bunlar ufak jest gibi değer görülmesi gibi minik ama mutlu eden seyşerdir
Ablanizda kalabiliyorsa rahat rahat sizde de kalabilmeli. Sizin uzuleceginizi düşünmemiş anneniz.ablanda kalırken siz ve annenizi enistenizmi davet etti sonuçta. Eşinizden çekinmeniz burada anlamsız oluyor.ablan davet ediyor.burada siz devreye girip;anneniz size esin rahat tv izlesin dediğinde; tamam demek yerine;olurmu öyle şey deyip ısrar etmeliydiniz. Sizde de hata var.eşinizin evi ise sizinde eviniz.benim annem de geldiğinde biraz kardeşimde biraz bende kalır. Kimse darılmasın der.bu işler böyledir. Annenizde sizi düşünmemiş. Sizde hemen tamam demişsiniz. Sadece eşinizde değil Sizde de yanlış var.kızının yanında olduğunu hissettirmektir birazda kalması. Çekingen durması karşı tarafa koz verir

Ne takiyrsun bu kadar bosver boyle karaktere sahipseler hic görüşmesinler.agirligni koy bidakinede cagirma onlari.koca insanlar senden bnden iyi biliyrlar yolu yordami idlerinr gelmemistr.esinle kawga etme sakince soyle gec.aileleri kiyaslama

Annenle başbaşa kalman için belki çabuk kalktilar yapismayalim dediler.. ben sevinirdim bi de akşam tekrar onlara gitmeyecegiz diye.. eşime de annem gelmeden bi akşam da bizde kalsın birlikte söyleyelim gönlü hoş olsun der planı yapardım.. doğaçlama yürümüyor bu işler bence..

Siz annenize bende kal demediniz mi?
Bir de lutfen insanlardan beklenti icinde olmayalim.yok.cagirmadi etmedi.
Az beklenti çok huzur

Back
X