• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem, ben ve eşim

Benim merak ettiğim kız arkadaşıyla beraber olduğunu nerden bildiğiniz? Yani bunlar 2 kişi arasında yaşanıp, olu orta yaşanmayacak şeyler çünkü.

Hamile oldugunuzu anneniz biliyomu,
Anlattiklarinizi okuyunca gercekten boyle annelerde varmis dedim,
bence meseleyi anneniz ve kiz kardesinizle biraraya gelip konusmaniz gerekir,
sakin bir dille ne dusundunuzu belirtmeniz gerekir,
yikici degil yapici olmaya calisin sonucta o sizin aileniz,
insallah barisirsiniz:)

eşim de ben de hep affedici olmaktan, hakarete uğrayıp bir şey olmamış gibi davranılmasından yorulduk.elalemde kaynana derdi var bende anne.
of Allahım bıktım artık yaa haksızlığa uğramaktan bıktım.
ramazanın yarısına geldik, o eşşoğlueşşek belki bir gün iki gün evde yemiştir yalnız bırakmıştır annemi.
biz hiç bunları yapmadık, bir an olsun yalnız bırakmadık.arabamız emrine amadeydi..
insanın ağırına gidiyor kadir kıymet bilinmemesi.
bayramda yine gidecek beyefendi, kaç byramdır hep biz yanlarındayız getirir götürürüz.ama bizden bir özür bile diletemiyorlar, onu geçtim siz haklısınız bile diyemiyorlar.
:43::43:

pardon erkek kardesiniz:)

Benim merak ettiğim kız arkadaşıyla beraber olduğunu nerden bildiğiniz? Yani bunlar 2 kişi arasında yaşanıp, olu orta yaşanmayacak şeyler çünkü.

kendisi bize beyan ediyo ne var herkes beraber oluyor ne var bunda diye.
ama anneme gelince yalan söylüyor.annem de bize değil de ona inanıyo
zaten birlikte tatile gidiyorlar ayan beyan ortada yani.

Son düzenleme:

hiç bir fikre tahammülü yok yaa.olay kardeşim olayı da değil.onun durumunu söyledik geçtik.
sorun bize yaklaşımı.
ortalığı karıştırmaya çalışması.
ve bu kadar zamandır, ya ben hakaret ettim, damadın yanında kıza neler dedim diye vicdanının sızlamaması...
yok arkadaş şefkat yok yaa
hamile olduğumu söylesem nolcak, doğurursan ben bakamam diyen bi insan.:43:
sanki ona givenerek doğurucam:43:

kendisi bize beyan ediyo ne var herkes beraber oluyor ne var bunda diye.
ama anneme gelince yalan söylüyor.annem de bize değil de ona inanıyo
zaten birlikte tatile gidiyorlar ayan beyan ortada yani.

Ya böyle birşeyin dillendirilmesi bile çok irite bir durum, gelmiş 23 yaşına, küçük değil ki, emin olun anneniz ne derse, nasıl konuşursa konuşsun kendisi istemedikten sonra yapacağından vazgeçmez.

Ya böyle birşeyin dillendirilmesi bile çok irite bir durum, gelmiş 23 yaşına, küçük değil ki, emin olun anneniz ne derse, nasıl konuşursa konuşsun kendisi istemedikten sonra yapacağından vazgeçmez.

tabiki de öyle.ama biz de ablası eniştesi olarak yanlışından döndürmek zorundayız.gırtlağına basmadık ama sırtını da sıvazlayamayız ki.
hiçbişey olmamış gibi afferin herşeyi sonuna kadar yaşayın üç günlük dünya, sevişin gayri meşru bir de çocuk yapın diyemem.
zaten bu konu konuşuldu bitti.biz yanlışı söyledik kenara çekildik.

kardeşinizin özel durumunu eşinizin yanında konuşmanız yalnış bence sonuçta enişte aileye sonradan dahil oldu siz gördüğünüz yalnıları dırekkardeşinizla halledebılırdınız diner dinlemez kendısıne kalmış 23 yaş okadardaufak bı yaş değil kı ben 23 yaşımda 4 yıllık evliydim

annenızın tutumu kabul edılemez ama sizde bıraz işgüzarlık yapmış gıbısınız eşinizle annenızın yanında 23 yaşındakı kardeşinizin yaşımını eleştıremezsınız

kardeşinizin özel durumunu eşinizin yanında konuşmanız yalnış bence sonuçta enişte aileye sonradan dahil oldu siz gördüğünüz yalnıları dırekkardeşinizla halledebılırdınız diner dinlemez kendısıne kalmış 23 yaş okadardaufak bı yaş değil kı ben 23 yaşımda 4 yıllık evliydim

annenızın tutumu kabul edılemez ama sizde bıraz işgüzarlık yapmış gıbısınız eşinizle annenızın yanında 23 yaşındakı kardeşinizin yaşımını eleştıremezsınız

sorun şu ki, zaten her şeyi bizim yanımızda yapıyorlar. eşim konunun göbeğinde.rahat rahat gittik kadlık onu yaptık bun yaptık diye eşime anlatan kendisi.kız arkadaşıyla yanımızda alkollü alkollü terbiyesizce davranan kendisi.

sorun şu ki, zaten her şeyi bizim yanımızda yapıyorlar. eşim konunun göbeğinde.rahat rahat gittik kadlık onu yaptık bun yaptık diye eşime anlatan kendisi.kız arkadaşıyla yanımızda alkollü alkollü terbiyesizce davranan kendisi.
sizin yanınızda böyle davranamamsı gerektiğinden ileri bişi söylemeseydınız keşke böyle rahat yaşamdan o yaştakı erkekler kolay kolay vazgeçmezler

sizin yanınızda böyle davranamamsı gerektiğinden ileri bişi söylemeseydınız keşke böyle rahat yaşamdan o yaştakı erkekler kolay kolay vazgeçmezler

biz de alttan aldık bişey demedik başlarda ama iyice abarttılar biz bi şey demedikçe.
herkesin de bi sabrı var.hadi kardeşim erkek, seviyo rahatlığı..
ya o kız...
neyse yaa konu kız falan da değil...
sorun annem.
oğlununu uçkurunun savunucusu olup çıktığı yetmezmiş gibi bana saldırıyo iftira atıyo.
bir anne kzıına iftira atar mı, hele ki böyle çok hassas konular üzerinden...

biz de alttan aldık bişey demedik başlarda ama iyice abarttılar biz bi şey demedikçe.
herkesin de bi sabrı var.hadi kardeşim erkek, seviyo rahatlığı..
ya o kız...
neyse yaa konu kız falan da değil...
sorun annem.
oğlununu uçkurunun savunucusu olup çıktığı yetmezmiş gibi bana saldırıyo iftira atıyo.
bir anne kzıına iftira atar mı, hele ki böyle çok hassas konular üzerinden...

atmaz tabıkı muhtemelen kardeşinden para aldığı için yapıyor bunu annenındır tabı ama insanın annnesının bıle sevmediği huyu olabılır az görüşmekte yarar var sorun iftar yemeğiyse bıkaç saate tahmmul gösterırsın tartışmak kendı zararına olur gibi görunuyor

Back
X