- Konu Sahibi hadicanimordan
...............................................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile oldugunuzu anneniz biliyomu,
Anlattiklarinizi okuyunca gercekten boyle annelerde varmis dedim,
bence meseleyi anneniz ve kiz kardesinizle biraraya gelip konusmaniz gerekir,
sakin bir dille ne dusundunuzu belirtmeniz gerekir,
yikici degil yapici olmaya calisin sonucta o sizin aileniz,
insallah barisirsiniz:)
Benim merak ettiğim kız arkadaşıyla beraber olduğunu nerden bildiğiniz? Yani bunlar 2 kişi arasında yaşanıp, olu orta yaşanmayacak şeyler çünkü.
Hamile oldugunuzu anneniz biliyomu,
Anlattiklarinizi okuyunca gercekten boyle annelerde varmis dedim,
bence meseleyi anneniz ve kiz kardesinizle biraraya gelip konusmaniz gerekir,
sakin bir dille ne dusundunuzu belirtmeniz gerekir,
yikici degil yapici olmaya calisin sonucta o sizin aileniz,
insallah barisirsiniz:)
kendisi bize beyan ediyo ne var herkes beraber oluyor ne var bunda diye.
ama anneme gelince yalan söylüyor.annem de bize değil de ona inanıyo
zaten birlikte tatile gidiyorlar ayan beyan ortada yani.
Ya böyle birşeyin dillendirilmesi bile çok irite bir durum, gelmiş 23 yaşına, küçük değil ki, emin olun anneniz ne derse, nasıl konuşursa konuşsun kendisi istemedikten sonra yapacağından vazgeçmez.
kardeşinizin özel durumunu eşinizin yanında konuşmanız yalnış bence sonuçta enişte aileye sonradan dahil oldu siz gördüğünüz yalnıları dırekkardeşinizla halledebılırdınız diner dinlemez kendısıne kalmış 23 yaş okadardaufak bı yaş değil kı ben 23 yaşımda 4 yıllık evliydim
annenızın tutumu kabul edılemez ama sizde bıraz işgüzarlık yapmış gıbısınız eşinizle annenızın yanında 23 yaşındakı kardeşinizin yaşımını eleştıremezsınız
sizin yanınızda böyle davranamamsı gerektiğinden ileri bişi söylemeseydınız keşke böyle rahat yaşamdan o yaştakı erkekler kolay kolay vazgeçmezlersorun şu ki, zaten her şeyi bizim yanımızda yapıyorlar. eşim konunun göbeğinde.rahat rahat gittik kadlık onu yaptık bun yaptık diye eşime anlatan kendisi.kız arkadaşıyla yanımızda alkollü alkollü terbiyesizce davranan kendisi.
sizin yanınızda böyle davranamamsı gerektiğinden ileri bişi söylemeseydınız keşke böyle rahat yaşamdan o yaştakı erkekler kolay kolay vazgeçmezler
biz de alttan aldık bişey demedik başlarda ama iyice abarttılar biz bi şey demedikçe.
herkesin de bi sabrı var.hadi kardeşim erkek, seviyo rahatlığı..
ya o kız...
neyse yaa konu kız falan da değil...
sorun annem.
oğlununu uçkurunun savunucusu olup çıktığı yetmezmiş gibi bana saldırıyo iftira atıyo.
bir anne kzıına iftira atar mı, hele ki böyle çok hassas konular üzerinden...