annem beni cildirtiyor

NMB24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
2.908
4.975
48
hayirli ramazanlar kizlar...

umarim gereksiz uzatmam.
iki gündür uyku uyumadim. annemin gögüsünden kan geldi. aglaya aglaya ben pert oldum korkudan. halim duman.

ki annem bugün hastaneden geldi bana ugradi. sohbet ediyoruz muz almistim bugün yeni. ama iki tanede 3 günlük muz var. üzeri benek benek olmaya baslamis ben yiyordum birsey düsünmedim. annem tazesini eline aldi. ben digerlerini görmedi sandim yazik günah cöpe gitcekler o sirada dalginligima geldi (ki asla pinti biri degilim, bilen bilir ailem icin neler yaparim) tazesini elinden aldim 3 günlügünü eline verdim. vermez olaydim.

bir tripler bir surat asmalar yok efendim, o istese görmüs zaten alirmis cani taze cekmis ben nasil böyle birsey yaparmisim. yaptigim cok ayipmisim, parayi cok savuran ben iki muzun hesabini yapiyormusum.

tabi bende hemen kendimi savunmaya gectim, anne misafir degilsin istersen tazesini yersin düsünemedim öyle oldugunu ama cöpe gitmesinler dedim. didim didik...

öyle inat etti yemedi muzu. nasil yalvradim nolur ye diye. benim sinirler tavan zaten uykusuzum kac gündür deli gibiyim.

iftara muz yiyenler beni düsünsün :/

Annenize ayip etmissiniz evet ama o da fazla alinganmis.
Uzatmasaymis keske.
Ben bilerek o ezik siyah olanlari yiyorum, daha guzel tadlari

Ben kötü bişey göremedim al önce şunu bitirelim demenin neyine alınmış

Annene ayıp olmuş. Düşüncesizliğine gelmiş. Olur bazen böyle şeyler. Bazen boş bulunup yapabiliyoruz.

Taze muzu kendisinden sakindigini düsünmüs bende olsam yemem yani.
Onu almis onu yemek istemis elinden almaniz cok ayip olmus.

Olur öyle şeyler yaş geçtikçe bir alınganlık hali oluyor, ama tazeyi annenin elinden alıp eskisini vermek genel olarak kimseye yapmazsınız yedi kat öte yapsa sesiniz çıkmaz ama canınız ciğeriniz anneniz yapınca gözünüze batmış.
Hata sizde ne yapıp edin affettirin kendinizi buda siZe ders olsun

Annesini kaybetmiş biri olarak şuan size çok güzel şeyler yazmak isterdim ancak hem Ramazan,hemde hiç yazmaya değmezsiniz.
Umarım annenizin birşeyi çıkmaz,meme kanseri belirtisidir memeden kan gelmesi.
Birgün burada annenizi kaybetme acısıyla konu açmak isterseniz muzları hatırlayın,acınızı içinizde yaşayın.
Yazım uslubunuz bile bir ergen gibi hiç hoşlanmadım.
Sizde beni çıldırttınız şuan

Özür dilerim konu sahibi ama haksizsiniz.. Boslugunuza gelip soyleseydiniz belki bi nebze anlayabilirdim ama halihazirda elinde olan biseyi alip eskisini vermissiniz.. Yani elinden almak cok baska uc bi durum.. Yine de anneler uzatmaz kırgınlığı gonlunu alin derim ben...

Annelerin kıymetini bilmek gerek... Aranızda başka kırgınlıklar da var bence. Anneniz durup dururken bu alınganlığı yapmamıştır. Ama şunu düşünün o sizi büyütene kadar kendi yemedi size yedirdi. En güzellerini en tazelerini. Ayrıca illa ki eski muzlar çöpe gitmesin istiyorsanız oturun siz yiyin. Kadın hastalığının gerginliği ile hassas davranmış olabilir. Gerekirse ayağına kapanacaksınız. Delirecek bir şey yok. Elin adamı sizden 1 çürük muzu esirgediğinde anlarsınız annenizin kıymetini.

ya ama bir söylemek var bir de elinden onu alıp diğerini vermek var. ayıp olmuş.

dedigim gibi dalginligima geldi. kac gündür uykusuzum. yalvardim okadar anne kötü niyetle yapmadim diye hayir diye inat etmesi beni cok üzdü cildirti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…