Keşke annem hayatta olsa da beni taze muz yedi diye çıldırtsa.
Anneniz haklı, onu istemiş onu yemiş ne var ki bunda. Diğer muzuda akşam eşiniz falan yesin.
kadın hasta olduğu için ağlamaktan bir hal oldum muzu elinden aldım ama onu seviyorum ön bilgisi..
dedigim gibi dalginligima geldi. kac gündür uykusuzum. yalvardim okadar anne kötü niyetle yapmadim diye hayir diye inat etmesi beni cok üzdü cildirti.
Elinden almanız çok ayıp olmuş, ben olsam ben de yemezdim
sorun annemin taze muzu yemesi beni cildirtmasi degil benim okadar yalvarip anne nolur istedigini ye dalginligima geldi onlari görmedin sandim diyip onun inat etmesi beni cildirtti.
Şanssız bir ana denk gelmiş, kötü niyetli değilsiniz tabiki. Gönlünü alırsınızo sirada sohbet edioduk, ciddiyim kötü niyetim yoktu görmedi sandim altdaydi eskileri aklimin ucundan gecmedi yalnis haraket yaptigim. sonucta kiziyim ben. onun evi, hani o ben bunu illa istiyorum dedide ben mi hayir dedim. o öaf arasinda su cok güzelmis desin ben herzaman kosa kosa gider alirim.
Okurken bende dalgınlıkla yaptığını düşündüm. Yabancı değil sonuçta. Aynısını kocana ya da çocuğuna da yapabilirsin. Anne o kadar yakındır. Annenin abartmasını moralinin bozuk olmasına bağladım. Yarın muz alıp anneni ziyarete git. İnşallah kötü bir hastalığı yoktur. Geçmiş olsun.
yazdigimi cok iyi okumussun kac gündür uykusuz gezdigimide yazsaydin keske
Yok artık daha neler anneye hemde hasta olduğunu bile bile nasıl yaparsınız böyle bir şeyi :)
Yani seni tanımasam böyle yazardım. Dert etme bu kadar alırsın gönlünü muz alıp gitmede çiçek daha iyi.
Annen haklı tavrın hos degıl. Otur sen yehayirli ramazanlar kizlar...
umarim gereksiz uzatmam.
iki gündür uyku uyumadim. annemin gögüsünden kan geldi. aglaya aglaya ben pert oldum korkudan. halim duman.
ki annem bugün hastaneden geldi bana ugradi. sohbet ediyoruz muz almistim bugün yeni. ama iki tanede 3 günlük muz var. üzeri benek benek olmaya baslamis ben yiyordum birsey düsünmedim. annem tazesini eline aldi. ben digerlerini görmedi sandim yazik günah cöpe gitcekler o sirada dalginligima geldi (ki asla pinti biri degilim, bilen bilir ailem icin neler yaparim) tazesini elinden aldim 3 günlügünü eline verdim. vermez olaydim.
bir tripler bir surat asmalar yok efendim, o istese görmüs zaten alirmis cani taze cekmis ben nasil böyle birsey yaparmisim. yaptigim cok ayipmisim, parayi cok savuran ben iki muzun hesabini yapiyormusum.
tabi bende hemen kendimi savunmaya gectim, anne misafir degilsin istersen tazesini yersin düsünemedim öyle oldugunu ama cöpe gitmesinler dedim. didim didik...
öyle inat etti yemedi muzu. nasil yalvradim nolur ye diye. benim sinirler tavan zaten uykusuzum kac gündür deli gibiyim.
iftara muz yiyenler beni düsünsün :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?