Annem beni kovdu

Solukiklimler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2022
628
54
18
Annem herhangi bir konuda israrciligima kızıyor. Dedigim dedik sabit fikirlisin diyor. Belinden rahatsız. Daha önce ameliyat oldu ve tekrar nüksettiği için olmak istemiyor. Doktor hastane tedavi fikri onu geriyor.
Ben de sürekli doktor arayışındayim tek tek hepsinin görüşlerini aktarıyorum. Bugün yine israrla bir doktorla randevu ayarlamaya çalıştım. Tamam doktorla randevu ayarla görüşürüm ama en az bir hafta nefesini ensemde hissetmek istemiyorum. Benden uzaklaş diye eliyle git isareti yaptı.
Çok kırıldım. Konudan uzaklasmaya çalışıyor yoksa direk beni mi istemiyor ? Cunku konuyu bir daha açma demek yerine benden uzaklaş dedi. Ben onun için çırpınıyorum.

Kusmek değil de etrafında komple istememek gibi algıladım
Yok yok öyle düşünmeyin... Doktor ısrarınızdan bunalmış sadece. Zaten sevmiyormuş hastane işlerini. Siz bahsettikçe stres yapmış demek ki. Sizlik bişey yok.

Anneler evlatlarını her zaman severler. Sevmeliler de.

Ben bile darlandım. Onun psikolojisini de düşünmelisiniz. Ameliyat olmak kolay mı? Ha bire üstüne gitmeyin kadının. Daha yapıcı şekilde ikna etmeye çalışın. Siz annemizin üzerinde baskı kuruyor ve bunu karşı tarafa hissettiriyorsunuz

İlgi alakanız onu boğmuş olabilir. O da biliyordur elbet yapılması gerekenleri, sonuçta kendi sağlığı.. Fazla mı üstelediniz? Stresli bir anına mı denk geldiniz? Genel olarak ilişkiniz nasıl, nasıl bir karaktere sahipsiniz bilmediğim için fazla bir şey diyemeyeceğim.. Mesela benim annem bana öyle bir şey diyecek olsa asla üzülmezdim, doktora gidip sağlığına kavuşana kadar ensedeyim tatlım der öperdim :)

Yani yetişkin bir insanı böyle zorlamanız, ısrarcı olmanız doğru değil. Kimse böyle bir ısrarı istemez. En ufak hastalığı bile insan zor kabulleniyor. Alınacak bir şey yok sizin açınızdan.

Annen sıkılmış olabilir ağrılar kolay değil ameliyat öncesi sonrası acıyı çeken annen o psikolojiyi yaşıyan annen
Bide sen üstüne gidince tepki vermiş olabilir
Daral gelmiştir
Her dakka o doktor bu doktor
Bi kendine bırak bi rahatlasin
Başbaşa kalsın

Sizi kovmamış ki dramatik olmayın. Hastane doktor muhabbeti açma bana bu randevu sonrası en az bir hafta demiş ki haklı kadın, sıkılmıştır sürekli hastane hastane gezmekten.

Sizin bipolar hastalığınız vardı sanırım. Bir tanıdığım da aynı hastalığa sahip. Doktorun ilk sorduğu alınganlık düzeyi olmuş. Yani hastalığınız duyguları yoğun yaşamak zaten ve o yüzden aşırı alıngansınız. Tedavinizi tamamlamazsanız her gün daha kötüye gideceksiniz

Kovdu deyince bende evden kovdu sandım Baskı yapmayın zaten sağlık açısından yeterince stresli. Annemin beş yerinden fıtığı var beli en kötü olanı. Fıtığı öneren doktorda var ama '' ameliyat daha kötü yapar genel olarak olumsuz sonuçlanıyor '' diyen doktorda. Risk almak istemedik daha kötü olur diye. En az 5 doktora gittik birde çevresinde de ameliyat olup bir türlü iyileşememiş aksine daha da kötüleşmiş kişilerle karşılaşınca ön yargısı çoğaldı haklı olarak. Ama doktor ilaç, krem, tedavilerle süreci uzattı şimdi biraz daha iyi açıkçası. O yüzden acele ettirmeyin acı çekerse sizi daha çok suçlar.

Elinin tersiyle git işareti yapıyordu
Kadın zaten hastaymış doğal olarak streslidir. Her anne kız arasında öyle şeyler olabilir yani mesela ben de annemin üzerine çok düşüyorum ve bazen onu bunaltıyorum o da bana kızıyor ama biri bana öte git dese dünyaları yakar. Bu kadar alıngan olup kadını iyice üzmeyin hasta sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…