- 21 Eylül 2022
- 628
- 54
- 18
- Konu Sahibi Solukiklimler
-
Kusmek değil de etrafında komple istememek gibi algıladımDoktor muhabbeti açma demek istemiş bence. Sizinle alakası yok. Size küsmemiş
Yok yok öyle düşünmeyin... Doktor ısrarınızdan bunalmış sadece. Zaten sevmiyormuş hastane işlerini. Siz bahsettikçe stres yapmış demek ki. Sizlik bişey yok.Kusmek değil de etrafında komple istememek gibi algıladım
Annem herhangi bir konuda israrciligima kızıyor. Dedigim dedik sabit fikirlisin diyor. Belinden rahatsız. Daha önce ameliyat oldu ve tekrar nüksettiği için olmak istemiyor. Doktor hastane tedavi fikri onu geriyor.
Ben de sürekli doktor arayışındayim tek tek hepsinin görüşlerini aktarıyorum. Bugün yine israrla bir doktorla randevu ayarlamaya çalıştım. Tamam doktorla randevu ayarla görüşürüm ama en az bir hafta nefesini ensemde hissetmek istemiyorum. Benden uzaklaş diye eliyle git isareti yaptı.
Çok kırıldım. Konudan uzaklasmaya çalışıyor yoksa direk beni mi istemiyor ? Cunku konuyu bir daha açma demek yerine benden uzaklaş dedi. Ben onun için çırpınıyorum.
Annem herhangi bir konuda israrciligima kızıyor. Dedigim dedik sabit fikirlisin diyor. Belinden rahatsız. Daha önce ameliyat oldu ve tekrar nüksettiği için olmak istemiyor. Doktor hastane tedavi fikri onu geriyor.
Ben de sürekli doktor arayışındayim tek tek hepsinin görüşlerini aktarıyorum. Bugün yine israrla bir doktorla randevu ayarlamaya çalıştım. Tamam doktorla randevu ayarla görüşürüm ama en az bir hafta nefesini ensemde hissetmek istemiyorum. Benden uzaklaş diye eliyle git isareti yaptı.
Çok kırıldım. Konudan uzaklasmaya çalışıyor yoksa direk beni mi istemiyor ? Cunku konuyu bir daha açma demek yerine benden uzaklaş dedi. Ben onun için çırpınıyorum.
Elinin tersiyle git işareti yapıyorduSizce de aşırı alıngan değil misiniz? Kadın kendi kızına da bunu diyemeyecekse yani.
Elinin tersiyle git işareti yapıyordu
Kovdu deyince bende evden kovdu sandımAnnem herhangi bir konuda israrciligima kızıyor. Dedigim dedik sabit fikirlisin diyor. Belinden rahatsız. Daha önce ameliyat oldu ve tekrar nüksettiği için olmak istemiyor. Doktor hastane tedavi fikri onu geriyor.
Kadın zaten hastaymış doğal olarak streslidir. Her anne kız arasında öyle şeyler olabilir yani mesela ben de annemin üzerine çok düşüyorum ve bazen onu bunaltıyorum o da bana kızıyor ama biri bana öte git dese dünyaları yakar. Bu kadar alıngan olup kadını iyice üzmeyin hasta sonuçta.Elinin tersiyle git işareti yapıyordu
Kovdu deyince bende evden kovdu sandımBaskı yapmayın zaten sağlık açısından yeterince stresli. Annemin beş yerinden fıtığı var beli en kötü olanı. Fıtık için ameliyatı öneren doktorda var ama '' ameliyat daha kötü yapar genel olarak olumsuz sonuçlanıyor '' diyen doktorda çok. Risk almak istemedik daha kötü olur diye. En az 5 doktora gittik birde çevresinde de ameliyat olup bir türlü iyileşememiş aksine daha da kötüleşmiş kişilerle karşılaşınca ön yargısı çoğaldı haklı olarak. Ama doktor ilaç, krem, tedavilerle süreci uzattı şimdi biraz daha iyi açıkçası. O yüzden acele ettirmeyin acı çekerse sizi daha çok suçlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?