Annem beni reZil etti

MadamBellatrix

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
316
478
23
Herkese merhaba arkadaşlar benım 7 senelık bır ılıskım vardı ocak ayında iş ciddileşecek aıleler tanışma durumu olacakken ayrıldı benli terk ettı anneme iş kesınlesmeden aıle ile tanısmadan kımseye bısey söyleme dedım annem her gordugune soyledı söyleme anne daha sen tanısmadın ınsanlarla dedım herkese soylemıs halamın eşine bile soylemıs iş olmadı ben rezıl olduğumla kaldım kaç ay gectı üstünden anneme hala kızgınım canım çok sıkılıyor çok mutusuzum napıcam bılmıyorum

Neden rezil olasınız?? Anlaşamadınız ayrıldınız ne var bunda? O zaman boşananlar hiç sokağa çıkmasın.

Her ayrılan rezilmi oluyor ne alaka?
Siz önce şu düşünce yapısını bir değiştirin sonra inanın herşey normale dönecek

Rezil olma kısmı ne ? Ayrılmış olmanız mi? Ayrılan herkes rezil oluyorsa herkes rezil.

Annenizin yaptığı doğru değil. Ama siz uzun bir ilişkiden ayrıldınız diye rezil olmadınız merak etmeyin. Milletin ne dediği çok mu önemli? Boşananlar ölsün o zaman.

Rezil olmadın!!!
Ama anne biraz daha ağzını tutabilirmis ne derler bogaz dokuz bogum 8i tut biriyle konuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…