- 11 Nisan 2018
- 316
- 478
- 23
- Konu Sahibi MadamBellatrix
-
Neden rezil olasınız?? Anlaşamadınız ayrıldınız ne var bunda? O zaman boşananlar hiç sokağa çıkmasın.Herkese merhaba arkadaşlar benım 7 senelık bır ılıskım vardı ocak ayında iş ciddileşecek aıleler tanışma durumu olacakken ayrıldı benli terk ettı anneme iş kesınlesmeden aıle ile tanısmadan kımseye bısey söyleme dedım annem her gordugune soyledı söyleme anne daha sen tanısmadın ınsanlarla dedım herkese soylemıs halamın eşine bile soylemıs iş olmadı ben rezıl olduğumla kaldım kaç ay gectı üstünden anneme hala kızgınım canım çok sıkılıyor çok mutusuzum napıcam bılmıyorum
Ben niye nankör olıyım saçma sapan konusmaSevincini paylasmis ne var bunda ne bilsin damadi rezil kizi nankor
Anneme karşı bısey demıyorum zaten yüzüne kendı ıcımde durumum böyleOlabilir kizinin mutluluğunu paylaşmış takma kafana kadını üzme herkesin başına geliyor.
Niye ole dedınBoyle annen varken dusmana luzum yok
Sevgiline hesap sor annecigine kizacagina.yazik kadinaBen niye nankör olıyım saçma sapan konusma
Anneme kızmıyorum yüzüne birşey soyledıgım yok kendı ıcımde yaşıyorum bu durumu zaten erkek arkadaş kısısının allah belasını versınSevgiline hesap sor annecigine kizacagina.yazik kadina
Yani annen bile.. bak seni doguran yuce varlik.. 1001 sanciyla seni doguran.. kendimNiye ole dedın
Sen dik dur neler oluyor hayatta hayatina devam et birseylen bagli kalma olur e durum.Anneme karşı bısey demıyorum zaten yüzüne kendı ıcımde durumum böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?