Annem beni reZil etti

Hayırlısı buymuş demek ki ne kendinizi uzun ne de annenizi suçlayın evlenipte mutsuz olsaydiniz daha mi iyi bir de ayrılma nedeni ne annenizin akrabalara söylemesi mi ayrılma sebebi onu anlamadim

Herkese merhaba arkadaşlar benım 7 senelık bır ılıskım vardı ocak ayında iş ciddileşecek aıleler tanışma durumu olacakken ayrıldı benli terk ettı anneme iş kesınlesmeden aıle ile tanısmadan kımseye bısey söyleme dedım annem her gordugune soyledı söyleme anne daha sen tanısmadın ınsanlarla dedım herkese soylemıs halamın eşine bile soylemıs iş olmadı ben rezıl olduğumla kaldım kaç ay gectı üstünden anneme hala kızgınım canım çok sıkılıyor çok mutusuzum napıcam bılmıyorum
Evet annen ilginçmiş genelde iş ciddiye binmeden anneler kimseyle paylaşmak istemez.Sizde tam tersi olmuş.

Ama kendinizi kötü hissetmeyin. Rezil olacağınız bir durum yok üzmeyin kendinizi.

Herkese merhaba arkadaşlar benım 7 senelık bır ılıskım vardı ocak ayında iş ciddileşecek aıleler tanışma durumu olacakken ayrıldı benli terk ettı anneme iş kesınlesmeden aıle ile tanısmadan kımseye bısey söyleme dedım annem her gordugune soyledı söyleme anne daha sen tanısmadın ınsanlarla dedım herkese soylemıs halamın eşine bile soylemıs iş olmadı ben rezıl olduğumla kaldım kaç ay gectı üstünden anneme hala kızgınım canım çok sıkılıyor çok mutusuzum napıcam bılmıyorum
Anlasamayan insanlar medenice ayrilir.. rezil olmak mi bu??? ayrilik=rezil olmak kavramini zihninize nasil kim yerlestirdi??? Bu ayriliktan daha onemli bence

Neden rezil olmuş gibi hissediyorsun evlenip yada nişanlanıp ta ayrılabilirdin

Herkesin iliskisi olailir bitebilir neden rezil olsaniz ki. Herkese aciklamak can sikici ama insanlar nikah masasindan donuyor evlenip ayriliyor hayat bu yani hersey insanlar icin. Anneniz aciklasin siz ugrasmayin.

Rezil olunacak ne var bunda bana bi tanidik kizimin sevgilisi var evlenecekler dese sonra ayrildigini duysam anlasamadilar demekki derim ustunde bile durmam

Yapacak birsey yok insanlar evliyken bosaniyor, nişanliyken nişan atiyor, dugunden bir gün önce bozuluyor. Tanisma olduktan sonra da bozulabilirdi sonucta ne rezilligi.

yahu neyi kafana takiyorsun hayatina bak. olmus bitmis. yahu onlar senin hayatini bir sohbette en fazla yarim saat konusurla bu hayati sen yasiyorsun.

Bence annenin yaptığı yanlış. İş ciddiye biner erkek tarafı arar annenle konuşur gün belirlenir o zaman çevreye söylenir. Bu durumda şöyle oluyor ee hani x sevgilisiyle ailesiyle tanışacaktınız ne oldu vs gibi konular hatta dedikodular oluyor. Tabiki insanlar ayrılabilir bu çok normal bir şey nişan atma boşanma her gün oluyor. Artık olan olmuş Boşver kendini üzme 2 güne kalmaz unutulur gider.

Back
X