- 20 Nisan 2014
- 1.694
- 722
- 178
- Konu Sahibi holdmetight
-
3yillik kocamla bile boyle konusamadim ailelerimiz yaninda.TeeAllahim..nene ve dedeleri de eklesem iyice sasiracaksiniz sanirim ama evet yani herkesin yaninda oyle konusuruz
tabi askiiiim bitaneeeem vs simararak degil canim kalkalim mi, askim doydun mu vs bu tarz normal konusmalar
3yillik kocamla bile boyle konusamadim ailelerimiz yaninda.TeeAllahim..
modern ve ileri goruslu bir ailem var yasli nenem dedemde dahil
bende oz anne babadan bukadar cekinen insanlara sasiriyorum bukadar uzakmisiniz aile iliskileri bukadar mi soguk olur TeeAllahim
Soğukluktan değil, bizim de büyüklerimize saygı göstermemiz gerektiğini, mahremimizi gizli yaşamamız gerektiğini bize öğreten ailelerimiz var ondan yani..
Bende modern ve ileri gorusluyum de hadi canimi gectim askim nedir :))) neyse hayirlisi olsun :)modern ve ileri goruslu bir ailem var yasli nenem dedemde dahil
bende oz anne babadan bukadar cekinen insanlara sasiriyorum bukadar uzakmisiniz aile iliskileri bukadar mi soguk olur TeeAllahim
canim askim kelimesini demek mahrem demek mi? sarilmiyoruz opmuyoruz, canim kelimesini demekle saygisizlik oldugunuda ilk defa duyuyorum dogrusu
Canım kelimesinde sorun yok, sevgili kısmında var. Evlenmeden ailelerin yanında böyle olmak bana tuhaf geliyor sadece..
Bizimkilerde sevgili konusunda esneklerdi ama buderecede eve gitsin gelsinler yoktu ailemin yaninda canim cicim askimda derim problem olmaz ama bende eşimde degil aile arkadaş ortamlarinda bile okadarda canim cicim aşkim konusmayiz hic hoslandigim birsey degil karsimda baska bi cift surekli o kelimeleri vick vick soyluyorsa nedense igreniyorum buyuzden kendimde yapmiyorum yalniz kalinca havada ucusur gosteri yapmaya gerek yok -.-Vay anasını, anneye bak.
Ben anneme sevgilim var deseydim terliği kafama yerdim heralde...
Evde tek bırakıyor, canımlı cicimli konuşuyorsunuz onun yanında.
Ben eşimle bile annemin yanında canımlı cicimli konuşmuyorum..
Modern dedigin ne oluyor herseyi yanlarinda yapmak mi ? Yuzgoz olmak mi ben ailemden cekinmiyorum hatta evlenmeden once annem babam sevgilimle tanisip disarda kahve icerlerdi kimle geziyorum tanimak icin ama "disarida" herseyin bi uslubu vardir daha sevgikiyken suresi onemli degil evlere girip cikmak herkesin yaninda askimlar canimlar ... he bende diyebilirmiyim derim kimse ayiplamaz ama gosteri yapmaya gerek yok 1 saat demesen ölmesssin belli tamam sevgilin herkes biliyor ama sacmalik hee senin fikrin senin yasamin banane ama bizim aile modern filan demen ayri bi sacmalik bazi seyleri lacka edip modernligin altina koymayin artik yani tepkim buna herkes magaradan cikti sanki bilmiyor birseymodern ve ileri goruslu bir ailem var yasli nenem dedemde dahil
Soğukluktan değil, bizim de büyüklerimize saygı göstermemiz gerektiğini, mahremimizi gizli yaşamamız gerektiğini bize öğreten ailelerimiz var ondan yani..
Bence anneniz çok tatlı bi kadınmış. Ben çok eğlenceli buldum okurken:)Evet arkadaslar annem beni sevgilimden kiskaniyor bende uzuluyorum. Bulusucaz mesela gelmez o gelmez diyor(anne neden oyle diyorsun bulustuguuzu cekemiyormusun diyorum yok kizim ben sizin adiniza mutlu oluyorum daha diyor ama farkli hissettiriyor), sevgilim bize misafirlige geldiginde hic sorun yok ama ben onlara gittigimde annesiylede sohbet edersiniz siz simdi falan boyle imali imali, fazla durmassin gelirsin, niye yemege davet ediyorlar kahve icsenize (kendisi hep sevgilimi yemege davet ettiginde sorun yok:)). Sana Ali(sevgilim) olsun baska kimse lazim degil, yarin bulusmassiniz niye bulusacaksiniz ki, bugun bulusacaksiniz beni evde yalniz birakacaksin, ne konusuyorsunuz okadar bulustugunuzda, Ali deyince akan sular duruyor, telefonda konusuyoruz mesela dogal olarak askimli canimli konusuyorum, aman pekte simartiyorsun, bana olsa annecim demessin (ki derim) vs vs vs iste
ne yapabilirim zamanla duzelir mi acaba 2 yillik iliskide boyle devam etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?