Annemle eskiden beri güzel ilişkilerimiz yok çok daha kötü durumlar yaşadık ancak anlatıp yorulmak istemiyorum, gitgide gözüne daha çok batıyorum gerçekten ne yapmalıyım bilmiyorum. 24 yaşındayım sürekli vücut hatlarımdan dolayı annem beni rencide ediyor. Mesela salona gittiğimde göğsümden rahatsız oluyor, sürekli ellerim önümde kavuşturarak yürüyorum. Burda anlatırken de utanıyorum. Mesela ben bir şey anlatırken konuşurken annem gözlerime bakmak yerine sürekli göğüslerimi inceliyor belli mi diye, anlattığım şeylere odaklanmıyor. Balkondayım mesela ev halimleyim bir şey anlatıyorum bölüyor şuran açılmış dışardan görüyorlar vs tarzında. Uyarıyorum yine anlamıyor kendisi 45 yaşında ve dışarıdan normal bir insan gibi, benim yaşımda çok çok açık giyinen arkadaşımla da şen şakrak bir şekilde konuşuyor. Kimsenin göğsü bacağı gözüne batmıyor. Konu ben olunca evdeyken bile babandan utanmıyor musun benim kocam ama senin baban vs tarzında konuşuyor. Zorla kapatıldım, küçükken de çok fazla utandırıldım ama yaşım 24 iken bile üzerimde hakimiyet kurmaya çalışması beni bezdirdi, ne yapmalıyım göğsümü kesip atacak halim yok bunu her defasında kendisine diyorum yine de rahatsız hissettiriyor bana.