Ne diyor mesela?Kimse yok mu
Ben alınganmıyım bilmiyorum ama inan herkes bu huyundan şikayetçi. Daha gecen gun teyzeme görgüsüz dedi. Sözde saka yapıyor, sakaya vurunca da bişey denilmiyor. Bin kere söyledim anlatamadımannenizle konustunuz mu?ne hissettiginizi soylediniz mi?esimde boyle davraniyor sen yapinca felan diye anlattiniz mi?bunlara ragmen devam ediyorsa zor bir durum.aceba siz biraz alingansinizda annenizde biraz sakayi felan seven birimi.ne bileyim yoksa bilerek yapmasi garip geldi bana..
Allah başımdan eksik etmesin annemle ilgili bir sorunum var. Sürekli sakayla karısık laf carpıyor. Bir olur iki olur ama kadının benimle konusmasının büyük kısmı böyle. Ustelik olur olmadık kimselerin yanında dahi. Resmen sosyal fobi olustu bunun yuzunden. Eşim bile annemlerle biraz zaman gecirince annemin bana davrandığı gibi davranyor. Adamın huyu degişiyor ya. Uyarıyorum alınıyor yinr devam ediyor. Napsam ki ben bilemedim
Allah başımdan eksik etmesin annemle ilgili bir sorunum var. Sürekli sakayla karısık laf carpıyor. Bir olur iki olur ama kadının benimle konusmasının büyük kısmı böyle. Ustelik olur olmadık kimselerin yanında dahi. Resmen sosyal fobi olustu bunun yuzunden. Eşim bile annemlerle biraz zaman gecirince annemin bana davrandığı gibi davranyor. Adamın huyu degişiyor ya. Uyarıyorum alınıyor yinr devam ediyor. Napsam ki ben bilemedim
Cok haklısın ben de öyle düşünüyorum artıkvalla uyardığın halde yapmaya devam ediyorsa, az görüş, mümkün olduğu kadar da eşinle beraber daha da az görüş, madem eşin anneni modelliyor, seni küçümsemeye başlayabilir yakında, zaten annesi bile buna değer vermiyor gibisinden
az görüşmek ve resmi davranmak ciddiyetini arttırır bence, ayrıca sen de onunla şakalaşma cesaret almasın
Neden 2. Üyelik aldınız?Kimse yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?