• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem bir tuhaf

33yk

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
30
25
3
37
Allah başımdan eksik etmesin annemle ilgili bir sorunum var. Sürekli sakayla karısık laf carpıyor. Bir olur iki olur ama kadının benimle konusmasının büyük kısmı böyle. Ustelik olur olmadık kimselerin yanında dahi. Resmen sosyal fobi olustu bunun yuzunden. Eşim bile annemlerle biraz zaman gecirince annemin bana davrandığı gibi davranyor. Adamın huyu degişiyor ya. Uyarıyorum alınıyor yinr devam ediyor. Napsam ki ben bilemedim

Kimse yok mu

Su an aklıma gelmiyor ama dalga gecme tarzı seyler

Samimiyetten kaynaklanıyor olabilir,belki de ayarını tuttturamıyor sadece.ayrıca Bu şakaları sadece size mi yapıyor? Başkaları da onun şakalarından rahatsızlık duyuyor mu

annenizle konustunuz mu?ne hissettiginizi soylediniz mi?esimde boyle davraniyor sen yapinca felan diye anlattiniz mi?bunlara ragmen devam ediyorsa zor bir durum.aceba siz biraz alingansinizda annenizde biraz sakayi felan seven birimi.ne bileyim yoksa bilerek yapmasi garip geldi bana..

Sürekli eksik bulup ya da eleştirecek bir sey bulup söyler. Başkalarına da söylüyor aynı seyi. Örnek makine calıştırıcam oyuncak etmişşin makineyi. Ki kendi camasır makinem. Komsudan örnek vereyim tarzını .komsuya cok misafir geliyor. Laf arasında e o kadar misafir gelirse olur öyle...falan gibi

annenizle konustunuz mu?ne hissettiginizi soylediniz mi?esimde boyle davraniyor sen yapinca felan diye anlattiniz mi?bunlara ragmen devam ediyorsa zor bir durum.aceba siz biraz alingansinizda annenizde biraz sakayi felan seven birimi.ne bileyim yoksa bilerek yapmasi garip geldi bana..
Ben alınganmıyım bilmiyorum ama inan herkes bu huyundan şikayetçi. Daha gecen gun teyzeme görgüsüz dedi. Sözde saka yapıyor, sakaya vurunca da bişey denilmiyor. Bin kere söyledim anlatamadım

Allah başımdan eksik etmesin annemle ilgili bir sorunum var. Sürekli sakayla karısık laf carpıyor. Bir olur iki olur ama kadının benimle konusmasının büyük kısmı böyle. Ustelik olur olmadık kimselerin yanında dahi. Resmen sosyal fobi olustu bunun yuzunden. Eşim bile annemlerle biraz zaman gecirince annemin bana davrandığı gibi davranyor. Adamın huyu degişiyor ya. Uyarıyorum alınıyor yinr devam ediyor. Napsam ki ben bilemedim

Yani tekrar tekrar tekrar uyarın. Bir yere gitmeden mesela yine laf çarparsan birdahakime gelmem diyin birdahakine gitmeyin laf çarpmicam diyene kadar? Anneniz sonuçta atsan atılmaz satsan satılmaz bi şekilde değiştirceksiniz

Ben de onun gibi mi yapsam diyorum. Yok ben yapamam o kadarını onun kadar kırıcı olmayacak sekilde takılayım dedim. Hemen alındı bakışlar falan. Vicdan azabı duydum

Değişmiyor artık az mı görüşsem diyorum. Yarın öbür gun cocugum olsa o da bana saygı duymaz bu laflardan sonra

Tesekkür ederim mesajlarınız için

valla uyardığın halde yapmaya devam ediyorsa, az görüş, mümkün olduğu kadar da eşinle beraber daha da az görüş, madem eşin anneni modelliyor, seni küçümsemeye başlayabilir yakında, zaten annesi bile buna değer vermiyor gibisinden
az görüşmek ve resmi davranmak ciddiyetini arttırır bence, ayrıca sen de onunla şakalaşma cesaret almasın

valla uyardığın halde yapmaya devam ediyorsa, az görüş, mümkün olduğu kadar da eşinle beraber daha da az görüş, madem eşin anneni modelliyor, seni küçümsemeye başlayabilir yakında, zaten annesi bile buna değer vermiyor gibisinden
az görüşmek ve resmi davranmak ciddiyetini arttırır bence, ayrıca sen de onunla şakalaşma cesaret almasın
Cok haklısın ben de öyle düşünüyorum artık

Anneniz farklıydı da, yeni mi böyle bir karaktere büründü. Alışmış olmanız gerekir. Sizi O büyüttü.. Teyzenizle de birlikte büyüdüler sonuçta... Onu kırmadan, incitmeden güzelce konuşabilirsiniz... İnsan 7.sinde ne ise 70 inde o'dur. Oturmuş artık karakter. Yine de şansınızı deneyin...

Annem böyleydi ben de idare etmeye calışıyordum. Yasayan bilir pek alışılacak bir durum değil aslında, işte esimdeki değişimi görünce sinirim bozuldu

Back
X