- 27 Temmuz 2019
- 67
- 18
- 3
- Konu Sahibi Ashleyyyyyyyy
-
annem evli kadınlarla mesajlaşıyor derken?Annemin facebook sifresi bende vardi.Bir gun girdim.Birisiyle mesajasmalari vardi.Ben de sasirdim.Dedim ki sen utanmiyor musun evli kadinlarla mesajlasmaya.Pardon yanlislikla yazmisin dedi.Arkadaslarima gosterdim.Sonra mesajlari silmisti.Dedemlere dedi ki o bana iftira atiyor diye gunlerce agladi.Arkadaslarim babana de dedi.Ben de babama soyledim.Ayrilma asamasina geldiler.Annem de dedemlere surekli beni kotuledi.Bana o.diyor dedi.Agladi agladi.Akrabalarima dedim annen oyle bir sey yapmaz dediler kimse bana inanmadi.Annem kurana el basti.Simdi dedemler beni istemiyorlar.Evine bile sokmuyorlar.Annemler bayramlasmaya gitti beni evde biraktilar.Bana bi akil verin ne yapmam gerekiyor?
O adama dedim sen utan miyo musun diyeannem evli kadınlarla mesajlaşıyor derken?
Siz diyince ben de eski konularına baktım. Bu kız hayal dünyasında yaşıyor olmalı.Sen 54 yaşındaki adama aşık olduğunu sanan üye değil misin? Tatlım sen psikolojik yardım almalısın.
Ben uyduruyorum öyle mi inanmak zorunda değilsinizSiz diyince ben de eski konularına baktım. Bu kız hayal dünyasında yaşıyor olmalı.
Maşallah anneniz bir hata yapmış siz de yememiş içmemiş herkese yetistirmissiniz arkadaş eş dost demeden düşmanınız mi karşınızdaki annenizle konuşsaydınız güzelce ve kapatsaydınız konuyu anlamadım ki amacınızı.Annemin facebook sifresi bende vardi.Bir gun girdim.Birisiyle mesajasmalari vardi.Ben de sasirdim.O adama dedim ki sen utanmiyor musun evli kadinlarla mesajlasmaya.Pardon yanlislikla yazmisin dedi.Arkadaslarima gosterdim.Sonra mesajlari silmisti.Dedemlere dedi ki o bana iftira atiyor diye gunlerce agladi.Arkadaslarim babana de dedi.Ben de babama soyledim.Ayrilma asamasina geldiler.Annem de dedemlere surekli beni kotuledi.Bana o.diyor dedi.Agladi agladi.Akrabalarima dedim annen oyle bir sey yapmaz dediler kimse bana inanmadi.Annem kurana el basti.Simdi dedemler beni istemiyorlar.Evine bile sokmuyorlar.Annemler bayramlasmaya gitti beni evde biraktilar.Bana bi akil verin ne yapmam gerekiyor?
Hayal dünyası mı bilmem de kendi ait değişik bir dünyası var.Siz diyince ben de eski konularına baktım. Bu kız hayal dünyasında yaşıyor olmalı.
Böyle bir olayı arkadaşlarınıza nasıl anlatabildiniz cidden merak ettim?? Kimbilir anneniz hakkında ne küfürler etmişlerdir.size her baktıklarında annenizin hatanızı düşünecekler.cok gaddar ve acımasızsınız.Annemin facebook sifresi bende vardi.Bir gun girdim.Birisiyle mesajasmalari vardi.Ben de sasirdim.O adama dedim ki sen utanmiyor musun evli kadinlarla mesajlasmaya.Pardon yanlislikla yazmisin dedi.Arkadaslarima gosterdim.Sonra mesajlari silmisti.Dedemlere dedi ki o bana iftira atiyor diye gunlerce agladi.Arkadaslarim babana de dedi.Ben de babama soyledim.Ayrilma asamasina geldiler.Annem de dedemlere surekli beni kotuledi.Bana o.diyor dedi.Agladi agladi.Akrabalarima dedim annen oyle bir sey yapmaz dediler kimse bana inanmadi.Annem kurana el basti.Simdi dedemler beni istemiyorlar.Evine bile sokmuyorlar.Annemler bayramlasmaya gitti beni evde biraktilar.Bana bi akil verin ne yapmam gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?