Annem birisiyle mesajlasiyor?

Eline mikrofon alıp mahallede bağırsaydın.Kanallara verseydin.Herkese her seyı nıye anlattınız.

Arkadaşlara katılıyorum. Ne olursa olsun ne yaparsa yapsın o senin annen ve kimseye anlatmamalıydın. Bu yaşlarda bunları düşünememek normal. Ispat edemiyorsan ben hata yaptim diye annenden özür dilemelisin.

Haklıyken haksız duruma düşmüşsün.

Mesajları gösterdiniz mi ?. Mesajda anneniz ne yazmış ki bu düşünceye kapıldınız?. Belkide bir yanlışlık vardı. Eminmiydiniz babanıza anlatırken?. Annemizin face ini niye karıştırıyorsunuz ayrıca, babanız girse bir derece?. Ve direk annenize bu durumu sormanız gerekmez miydi?

Keske once annenizle konusaydiniz.Herkese soylemen biraz abarti olmus.Boyle bir konu soz konusu annense kimseye soylemeden once annenle konusman gerekirdi.Arkadaslarina falan neden gosterdki

Tamam annenizinki iş değil ama sizin yaptığınız düpedüz saçmalık!! Akrabalara anlatmak nedir? Kaç yaşındasınız Allah aşkına?

Yahu cek anneni konuş. Ne diye kadini herkese desifre ediyorsun
Nasil konusmalar di belkide,onceden tanidigi biriydi arkadasca sohbet ediyorlardı. Ne gerek vardi kadini rezil etmeye. Ne meraklısınız yuva yikmaya. Bir konus annenle baktin devam ediyo sonra bir buyugune danisirdin. Alemsiniz ya. Baban cinnet getirse anneni dograsa beni aldatıyor diye dahami hos olurdu?

Sağır sultana bile duyurmuşsun

Bmyle sorunlar aile arasında çözülür 7 sülaleye duyurmanıza gerek yoktu bence. Konunun muhatabı direk babanız, ona söylemeniz yeterliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…