- Konu Sahibi asiksanvursaza
-
Maalesef var öyle anneler. Ama buna kabullenmekten başka çözüm yok. Bir anne, çocuğunu , çocuğu nasıl kişilikte olursa olsun sever. Neden bir çocuk da, annesini, annesi nasıl kişilikte olursa olsun sevmesin? Annenizi, her koşulda sevin. Bana , cevap olarak seviyorum zaten diyeceksiniz. Ama ben diyeceğim ki, HAYIR..SEVin ! Yani şikayet etmeden sevin.
canım annen gençliğinde yaşayamadığı şeyleri yaşamak..almak isteyip de alamadığı şeyleri almak istiyor olabilir..ruhu gençtir canım buna neden takıldın ki..ben bunu en yakınımdan biliyorum..benim ablamında genç bir kızı var kıyafet konusunda onunla yarışır yanii...ama ben biliyorum bunu neden yaptığını..gençliğinde bazı şeyleri yaşayamadığı...içinde ukde kaldığı için..valla bence şanslısın bile bu konuda:)
merhaba kzlar..yeni üyelerinizdenim ama sizinle paylaşacak çok şey var..konu annemle alakalıArkadaslar anne babama hani nasl desem okadar düşkünümdür kii her şeyde ilk onları dşünüyorum..Ama malesef annem inanılmaz cocuksudur..Tamam güzel ama bazende cok kötü sorun şu ki annem bizle yani cocuklarıyla cok yarışır..giyim kuşam yada sohbet herşyde eş deger tutar kendine mesela ben kendime bişey aldııgmdaa illa oda alır yada para istedigimde babamdan oda ister ne bileyim mesela kendini incitmez bizim için..ben biraz fazla olgunlastım huy olark annemde bilir bnu ama benim en nefret ettigim şeyleri yaapr kac kez uyarmama tartısmamıza ragmen yapar..bazen küserim bilerek yapmasn bidaha die görseniz cocuklar gbi davranır..Anlatılması zor onun için ölürüm ben ama neden böyle bende cocuk gibi olsam keske güzel olurdu ama annem olgunlasmaz bu kesin ( bilmiyorum napabilirim ki sadece dertleşmek istedim
Şu yukarıdaki ifadeleriniz beni bir anne olarak çok rahatsız etti..
Sizin için kendini incitmek zorunda değil tabii ki, herkesin ayrı bir hayatı ve şahsiyeti var..
Anneniz çocuk gibi olabilir, onu eleştirmek size düşmez.
Aldığı kıyafetleri veya kocasından aldığı parayı eleştirmek ne demek, ne cürret ?
Kusura bakmayın, ama ben karşımda fazla sevilmiş bir kız çocuğunun abartılı şımarıklığını görüyorum..
Benim hem akrabam hem arkadaşım olan çok sevdiğim bir bayan var.
Kızı var 20 yaşının üzerinde, üniversitede öğrenci, son sınıfta.
Bu arkadaşım eşinden ayrı, tek başına büyüttü kızını. Bir dediğini, iki etmedi. Maddi anlamda refah içinde büyüttü, kız buna alıştı. Bırakın teşekkürü, takdiri, annesinin bir vazifesi olarak görüyor yapılanları.
Arkadaşım bu sene arkadaşlarıyla tatile gidecek diye, kızı burnundan getirdi.
Bahanesi de "Benim dersanem, yaz okulum için dünyanın parası gerekiyor, kendisi tatile gideceğine, beni göndersin tatile.."..
Hani o "anne" ya.. Yani peygamber gibi, ermiş gibi bişey olmak zorunda. Onun istekleri, beklentileri olamaz.. Tatil istemez, acıkmaz, susamaz.. Öyle bir valık anne. Kendini evlatlarına adayan, kendini hiçe sayan.. Hasbinallah..
allahtan olgunlaşmışsın.olgunlaşmamış halini düşünemi
Ailem babam annem herkes olgunlugumdan cok bahseder demekki öyleyim kendime o konuda güvenim tam yorumu beni,m sahsıma deilde genel olrak bi akıl verseydnz dha ii olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?