- Konu Sahibi asiksanvursaza
-
yazdıklarınızı okuyunca anacaığımın meşhur lafı aklıma geldi... "rahat batıyor sana"
Ne yapsın. Elinde değil demek ki
Öyle de devam edeceksiniz siz de annenizi sevmeye
Belkide haklısınız ne diyim
şuan benimde 17 yaşında bi kızım var alışverişe çıktığımızda kendime bişey beğendiğimde kızım müdahale eder "anne o çok yaşlı işi, sen bunu yada şunu al" diye. bende derim ki kızım benim yaşıma uygun değil o kıyafet.."amann anneee kıyafetin yaşımı olur "der..bende onu kırmamak için kızımın beğendiğini alırım çoğu zaman... yaşımdan daha gençlerin giysilerini giymemden kızım çok mutlu olur..ve hep der bana; anne konusunda ben şanslıyım,arkadaşım gibi annem var....
Canım benim diyorumki sorun şu o alsın giysin bende mutlu oluyorum ama ben alınca begensede neden aldın işte paranı niye harcıyorsun bende diyorumki anne hani bunları almayıp begendimi neye harcıcamki diyorum odaa diyorki alma işte yapma etme yani bende diyorumki bak sen şmdiden bizim gibisin giyinmeyi yada eglenmeyi sewiosun bizide bi düşün bz genciz şmdi olmassa ne zaman yasıcaz hayatımızı alcaz falan.. yoksa bende sizin kızınız gibiyim anneme anne bunu al bu yakısır flaan derim ama o herseyde bana müdahale eder desemki tek bişeyde hayır herseyde ama yinede annem ve yemin ediyorumki surda soktayım biri yazmıs işte bende anneyim die neeler saymıs bana oysa birgün bir edepsizligim asla olmadı anneme olmaz sesim bile yükselmez ki olması gerekende bu..
şimdi daha iyi anladım seni...bende tam tersi olur kendime almaya gitsem bile kızıma alıp gelirim :))
birlikte alışverişe gittiğimizde kızım bişey beğendiğinde sorar bu nasıl anne diye,gerçek fikrimi sölerim. güzel yada yakışmadı diye...ama kızım zaten çok zevklidir çoğunlukla... onu yeni cicileriye görmek beni çok mutlu eder...bir annenin evladından çok kendini düşünmesini anlayamadım ben :26::26::26:
Demek istedigim tamamıyla buydu sayın joy.. yani sizde annesiniz benim etrafımdaki komsularımda anne.. benim annem cok iyidir dedigim gibi öncelikle annedir saygım sevgim sonsuz görseniz neler yaparım onun için. Ama asla birşeyler almadıgı gibi engellerde.. Desemki paramı elimden alıyor oda yok ama sürekli işte müdahale yada neden aldın lafıyla karsıkarsıyayım o sebbele gizli yapmaya basladım aldıgımı atıyorum dolaba ama buda beni üzüyo...Birde zevkimi begenirki kendi aldıgı seyleri ilk bana sorar yada beni götürüp alır..ama bana asla bi jesti olmadı su güne kdr sürekli bi engel sebebi ne çözemedm..paylasmak istedm sadece şikayet babında asla olamaz annem o bitanem
seni çok iyi anlıyorum, bir evlat olarak beklentilerinde haklısın ablam sen..ama sende yine anneni kırmamaya devam et..çünkü yüz kızartıcı bi suçları olmadığı sürece onlarında yanında olmak zorunda evlatlar...sende gizliden al beğendiklerini ne olucak ki,anneni kırmaktan bin kat daha iyidir bu..belkide anneninde bu davranışında kendine göre bi sebebi vardır...bide şu var insan ailesinden ne gördüyse onu yapmayı sürdürüyor senin annende de bu durum olabilirbende ailemden ne gördüysem onu yapıyorum. bende annemle bir almaya giderdik o bana iki alırdı...
Ablacım cok sağol..Asla kırmadım zaten bugüne kadar. ben zaten huy olarak sessiz biriyimdir asla karsı gelmem büyügüme. dogru işte çözdüm şimdi anneannemde böyleymiş..Bakın ne ck faydanız dokundu Allah razı olsun sizden..ilginizden..Ben zaten gizli yapmasınıda bilirim ama bu seklde ona ihanet ediomusum gibi hissettim cok sevdigim için. Ama dedklerinizde cok haklısınızz tamamen ikna oldm şmdi:)
çok sevindim tatlım...gizliden alıver ne istiyosan :)) güle güle giy
Bazışeyleri yasamak lazım anlamak için ve siz anne tarafınızla bakmıssınız olaya..Bidefa şöle bişi var annem için ölrüm edm kac kez demekki onu cokcok sewiyorum iyi deil kötü taraftan baktıysanız olaya bunları yazmanız kacınılmaz zaten.. ben cevremdeki annelerin kızları mutlu olsun diye cırpındıklarını gördkce annemin birgün bzm için böle şeler yapmadıgını anladım ondan yazdım dedkleriinizi ve annem giyindikce bişiler aldıkca sevinen ben, annem ben bişi alınca begensedee neden aldın tavrını anlayamıorum hiç sonucta ben bir genc kızım isteklerim dhaa farklı ortamımda nyse uzatmıcam size katılmıyorum iyi gnler
Ee anne olunca anlayacağız bizde..Gençliğin gitmesini kendimize yediremeyeceğiz illaki.
Kabullenmek çok zor olacak belkide anneniz gibi.
Mesela bende yaşlılığı kabul edemem sanırım.Belkide şu anki tavırlarımı elli yaşımda bile bırakamam gibi geliyor.Hiç kolay değil malesef.
Bizler annelerimizin gençlik hallerini bilmediğimiz için hep olgun olsun,anne gibi olsun istiyoruz.
Fakat gençliklerinde kim bilir ne kadar hareketli kıpır kıpırdılar..
Belkide yere bastıklarında yer titriyordu:)
Bırakın sizlerle siz gibi olsun..Ölümlü dünya malesef..
Bazı şeyleri yaşamak mı lazım..
Ooo ben neler yaşadım, anlatsam da anacığının değerini anlasan..
Sen söz ile "çok seviyorum, ölürüm ona ben" desen de kullandığın ifadeler de gereken saygıyı ve sevgiyi göremedim.
Kocasından para istemesi kabahat, alışveriş yapması kabahat..
Sizin bir eksiğiniz mi var peki?
Kıyafet alıyor da, sizin boğazınızdan mı kesiyor parasını?
Siz demişsiniz zaten "biz alsak o da alıyor" diye..
"Biz alamıyoruz, ama o kendine herşeyi alıyor" dememişsiniz yani..
Herkesin karakteri kendine, belki de anneniz çocuk ruhlu bir kadın, ne güzel..
Belki de babanız onunla bu nedenle evlendi, kimbilir.. Babanız şikayetçi mi mesela karısından, sanmam..
Etrafta çocukları için kendini parçalayan anneler olabilir, ben hiç doğru bulmuyorum bu "kendini parçalama" meselesini.. Sonra en ufak bir hayal kırıklığında "benim evladım çok nankör" diyen gene onlardır, unutmayın..
Hastalık, borç, boşanma veya herhangi bir sıkıntı yaşadınız da anneniz üzerine düşeni yapmadı mı?
Zaten yaşamamışsınız ki böyle bişey, yaşasanız emin olun anneniz için kendi canından evvel siz gelirsiniz.
Yarın vizyona bir film giriyor, "Düğün Hediyesi (Copacabana)"..
Evlenmeye karar veren bir kızın düğününe bile çağırmak istemediği deli dolu bir kadının hikayesi..
İzlemenizi öneririrm..
Çıktığın yumurtayı önce sen beğeneceksin ki, ileride eşinde sana ve ailene gereken saygıyı göstersin..
Bazı İnsanlar Vardır 50 Yaşına da Gelse İçindeki Çocuk Hiç Büyümez.. Annende Onlarda Biri !!
Artık Bu Saatten Sonra Olduğu Gibi Kabul Edeceksiniz Yapacak Bir Şey Yok !!
yapcak bişee yok annen iştee benimde annemin var buna benzer huylarııı ama vazgeçemiyor insann
umarımm düzeliri anecinizz ..
:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?