Annem bizimle yarışıyor

Ne yapsın. Elinde değil demek ki
Öyle de devam edeceksiniz siz de annenizi sevmeye

cooook seviyorum zaten ölürümm onun içinn bunlar her zman olan bişe deil zaten sadece anlatmak akıl almak istedm anlamıssınız zatn. Yoksa şikayetim aslaa büyük deil Allahım ona ömürler versin inanılmaz sewiyorum anne ya sevilmezmiii..

Belkide haklısınız ne diyim

şuan benimde 17 yaşında bi kızım var alışverişe çıktığımızda kendime bişey beğendiğimde kızım müdahale eder "anne o çok yaşlı işi, sen bunu yada şunu al" diye. bende derim ki kızım benim yaşıma uygun değil o kıyafet.."amann anneee kıyafetin yaşımı olur "der..bende onu kırmamak için kızımın beğendiğini alırım çoğu zaman... yaşımdan daha gençlerin giysilerini giymemden kızım çok mutlu olur..ve hep der bana; anne konusunda ben şanslıyım,arkadaşım gibi annem var....

Canım benim diyorumki sorun şu o alsın giysin bende mutlu oluyorum ama ben alınca begensede neden aldın işte paranı niye harcıyorsun bende diyorumki anne hani bunları almayıp begendimi neye harcıcamki diyorum odaa diyorki alma işte yapma etme yani bende diyorumki bak sen şmdiden bizim gibisin giyinmeyi yada eglenmeyi sewiosun bizide bi düşün bz genciz şmdi olmassa ne zaman yasıcaz hayatımızı alcaz falan.. yoksa bende sizin kızınız gibiyim anneme anne bunu al bu yakısır flaan derim ama o herseyde bana müdahale eder desemki tek bişeyde hayır herseyde ama yinede annem ve yemin ediyorumki surda soktayım biri yazmıs işte bende anneyim die neeler saymıs bana oysa birgün bir edepsizligim asla olmadı anneme olmaz sesim bile yükselmez ki olması gerekende bu..

şimdi daha iyi anladım seni...bende tam tersi olur kendime almaya gitsem bile kızıma alıp gelirim :))
birlikte alışverişe gittiğimizde kızım bişey beğendiğinde sorar bu nasıl anne diye,gerçek fikrimi sölerim. güzel yada yakışmadı diye...ama kızım zaten çok zevklidir çoğunlukla... onu yeni cicileriye görmek beni çok mutlu eder...bir annenin evladından çok kendini düşünmesini anlayamadım ben :26::26::26:

Demek istedigim tamamıyla buydu sayın joy.. yani sizde annesiniz benim etrafımdaki komsularımda anne.. benim annem cok iyidir dedigim gibi öncelikle annedir saygım sevgim sonsuz görseniz neler yaparım onun için. Ama asla birşeyler almadıgı gibi engellerde.. Desemki paramı elimden alıyor oda yok ama sürekli işte müdahale yada neden aldın lafıyla karsıkarsıyayım o sebbele gizli yapmaya basladım aldıgımı atıyorum dolaba ama buda beni üzüyo...Birde zevkimi begenirki kendi aldıgı seyleri ilk bana sorar yada beni götürüp alır..ama bana asla bi jesti olmadı su güne kdr sürekli bi engel sebebi ne çözemedm..paylasmak istedm sadece şikayet babında asla olamaz annem o bitanem

seni çok iyi anlıyorum, bir evlat olarak beklentilerinde haklısın ablam sen..ama sende yine anneni kırmamaya devam et..çünkü yüz kızartıcı bi suçları olmadığı sürece onlarında yanında olmak zorunda evlatlar...sende gizliden al beğendiklerini ne olucak ki,anneni kırmaktan bin kat daha iyidir bu..belkide anneninde bu davranışında kendine göre bi sebebi vardır...bide şu var insan ailesinden ne gördüyse onu yapmayı sürdürüyor senin annende de bu durum olabilir bende ailemden ne gördüysem onu yapıyorum. bende annemle bir almaya giderdik o bana iki alırdı...

Ablacım cok sağol..Asla kırmadım zaten bugüne kadar. ben zaten huy olarak sessiz biriyimdir asla karsı gelmem büyügüme. dogru işte çözdüm şimdi anneannemde böyleymiş..Bakın ne ck faydanız dokundu Allah razı olsun sizden..ilginizden..Ben zaten gizli yapmasınıda bilirim ama bu seklde ona ihanet ediomusum gibi hissettim cok sevdigim için. Ama dedklerinizde cok haklısınızz tamamen ikna oldm şmdi:)

çok sevindim tatlım...gizliden alıver ne istiyosan :)) güle güle giy

Ee anne olunca anlayacağız bizde..Gençliğin gitmesini kendimize yediremeyeceğiz illaki.
Kabullenmek çok zor olacak belkide anneniz gibi.
Mesela bende yaşlılığı kabul edemem sanırım.Belkide şu anki tavırlarımı elli yaşımda bile bırakamam gibi geliyor.Hiç kolay değil malesef.
Bizler annelerimizin gençlik hallerini bilmediğimiz için hep olgun olsun,anne gibi olsun istiyoruz.
Fakat gençliklerinde kim bilir ne kadar hareketli kıpır kıpırdılar..
Belkide yere bastıklarında yer titriyordu:)
Bırakın sizlerle siz gibi olsun..Ölümlü dünya malesef..

Bazı İnsanlar Vardır 50 Yaşına da Gelse İçindeki Çocuk Hiç Büyümez.. Annende Onlarda Biri !!
Artık Bu Saatten Sonra Olduğu Gibi Kabul Edeceksiniz Yapacak Bir Şey Yok !!

Bazı şeyleri yaşamak mı lazım..
Ooo ben neler yaşadım, anlatsam da anacığının değerini anlasan..
Sen söz ile "çok seviyorum, ölürüm ona ben" desen de kullandığın ifadeler de gereken saygıyı ve sevgiyi göremedim.
Kocasından para istemesi kabahat, alışveriş yapması kabahat..
Sizin bir eksiğiniz mi var peki?
Kıyafet alıyor da, sizin boğazınızdan mı kesiyor parasını?
Siz demişsiniz zaten "biz alsak o da alıyor" diye..
"Biz alamıyoruz, ama o kendine herşeyi alıyor" dememişsiniz yani..
Herkesin karakteri kendine, belki de anneniz çocuk ruhlu bir kadın, ne güzel..
Belki de babanız onunla bu nedenle evlendi, kimbilir.. Babanız şikayetçi mi mesela karısından, sanmam..
Etrafta çocukları için kendini parçalayan anneler olabilir, ben hiç doğru bulmuyorum bu "kendini parçalama" meselesini.. Sonra en ufak bir hayal kırıklığında "benim evladım çok nankör" diyen gene onlardır, unutmayın..
Hastalık, borç, boşanma veya herhangi bir sıkıntı yaşadınız da anneniz üzerine düşeni yapmadı mı?
Zaten yaşamamışsınız ki böyle bişey, yaşasanız emin olun anneniz için kendi canından evvel siz gelirsiniz.
Yarın vizyona bir film giriyor, "Düğün Hediyesi (Copacabana)"..
Evlenmeye karar veren bir kızın düğününe bile çağırmak istemediği deli dolu bir kadının hikayesi..
İzlemenizi öneririrm..
Çıktığın yumurtayı önce sen beğeneceksin ki, ileride eşinde sana ve ailene gereken saygıyı göstersin..

Dopru söylüyorsun tatlım tabi zaten on karsı gelmedigim için buraya yazdımki biraz döküleyim die yoksa aksine ben okdar cok mutlu görünürümki o bnları yaptkca..

Ya siz benimle zıt dşmek için elinizden geleni yapıyorsunuz sizin gibi bir annede bir önceki sayfada anladı beni demek istedklerimi.. Önerdiginz filmi kızınızla oturun izleyn bence benim ihtiyacım yok aileme cok iyiyimdir ben burdaki söyledklermn birini anneme sölemedm o sebeble hayırlı bir evladım ki üzmedm hayatta onu hiç..Bi anne için parçalanmak gereksiz deildir bence anne evladının mutlulugu için herşeyi yapmalıdır benim annem de yapar tabi bnu.. Annemden onun agzından bir kez kötü lafı söyletmedm kendime cnkü onu üzcek bişey yapmadm ben.. siz onu üzmüsüm gbi lanse ediosunuz anlamak istedigi gibi anlayan insanlardansınz..

Bazı İnsanlar Vardır 50 Yaşına da Gelse İçindeki Çocuk Hiç Büyümez.. Annende Onlarda Biri !!
Artık Bu Saatten Sonra Olduğu Gibi Kabul Edeceksiniz Yapacak Bir Şey Yok !!

kabul etmek gibi bişi söz konusu olamaz tatlım ben annemden gayet menmunum dedigim giibi diktatör skıcı olmasındansa annem böyle olsun tabi. sadece fikir almak babında actm konuyu ama bi takım kşiler kişiselleştirdiler sanırım kendileride öyle konduramadılar:) anneme Allah uzunca ömürler versn basımızdan eksk etmesin.. Tek istegm bu konuyu kapatmak istiyorum ama nasl yapılcak bilmiorm

yapcak bişee yok annen iştee benimde annemin var buna benzer huylarııı ama vazgeçemiyor insann

umarımm düzeliri anecinizz ..

Anneniz kendinden geçmiş gibi giyinse sefilleri oynasa siz daha çok sevineceksiniz sanırım...
Siz annenizin genç görünmesini ve babanızla arasının iyi olmasını kıskanıyorsunuz.
Olgunluktan ziyade biraz karşılaştırma yapmayı deneyin anne demek seven kollayan mıdır yoksa saçını süpürge edip yemedim yedirdim içmedim içirdim elimdekini avucumdakini verdim diyen midir?
Bir annenin şevkati yeter onu anlatmaya...
Gerisi boş oğlu boş... :82:

ben arkadaşlardan farklı düşünüyorum, bence bi annenin kızıyla aynı giyinmeye çalışması, aynı şeyleri yapmaya çalışması abes
çocukların yetişkin bi kadına, "anneye" ihtiyacı var, kızları seviyesindeki bi ergen gibi davranmasının ne ona ne kızına faydası olur
bu annenin ihtiyaçları zevleri olmayacağı anlamına gelmez, ama bu zevkler kızıyla başa baş aynı şeylerse orda bi gariplik vardır
meşhur anne-kız polemikleri, sorunları vardır ya, işte bence o sorunlar, annelerin anne gibi davrnamamasından kızlarını rakip görmelerinden kaynaklanıyo
eğer sen erkek olsaydın kesinlikle böyle bi başlık açmayacaktın, çünkü asla böyle sorunların olmayacaktı
ay tam anlatamadım sanırım
ama çözüm ne dersen, zaten annenle iletişimizde sorun yok sanırım konuşabiliyorsunuz, suçlayıcı olmadan rahatsız olduğun şeyleri dile getirebilirsin, ona da açık çek ver o da rahatsız olduğunu açıklasın
yok konuşarak anlaşamıyosanız, onu öyle kabul etceksin yapcak bişey yok, zaten aranızda sevgi problemide yok
annenin kendine ait bi hayatı olmalı dikkati çocuklarına dönük olmamalı, kendi arkadaşları, kendi arkadaşlarıyla sosyal faaliyetleri olmalı, dikkati tamamen çocuklarına dönükse, hayatı çocuklarından ve eşinden ibaretse bu sorunlar bitmez

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…