ben arkadaşlardan farklı düşünüyorum, bence bi annenin kızıyla aynı giyinmeye çalışması, aynı şeyleri yapmaya çalışması abes
çocukların yetişkin bi kadına, "anneye" ihtiyacı var, kızları seviyesindeki bi ergen gibi davranmasının ne ona ne kızına faydası olur
bu annenin ihtiyaçları zevleri olmayacağı anlamına gelmez, ama bu zevkler kızıyla başa baş aynı şeylerse orda bi gariplik vardır
meşhur anne-kız polemikleri, sorunları vardır ya, işte bence o sorunlar, annelerin anne gibi davrnamamasından kızlarını rakip görmelerinden kaynaklanıyo
eğer sen erkek olsaydın kesinlikle böyle bi başlık açmayacaktın, çünkü asla böyle sorunların olmayacaktı
ay tam anlatamadım sanırım
ama çözüm ne dersen, zaten annenle iletişimizde sorun yok sanırım konuşabiliyorsunuz, suçlayıcı olmadan rahatsız olduğun şeyleri dile getirebilirsin, ona da açık çek ver o da rahatsız olduğunu açıklasın
yok konuşarak anlaşamıyosanız, onu öyle kabul etceksin yapcak bişey yok, zaten aranızda sevgi problemide yok
annenin kendine ait bi hayatı olmalı dikkati çocuklarına dönük olmamalı, kendi arkadaşları, kendi arkadaşlarıyla sosyal faaliyetleri olmalı, dikkati tamamen çocuklarına dönükse, hayatı çocuklarından ve eşinden ibaretse bu sorunlar bitmez