annem boşanmamı istiyor cok kotuyum arkadaslar

Genelde kaynanalar sevilmez
ama annende az değil sana boşan gel diyemez o senin kararın
,bence bu konuda artık anneni konuşturma ,
herkes kendi hayatına baksın

gorusmuyorum zaten sadece öyle olması değil ben yokken evime bi kadın katacagını bile söylemiş kendi akrabası söyledi bunu bana çok kotu birisi ayrılmam için herşeyi yapıck yani

Genelde kaynanalar sevilmez
ama annende az değil sana boşan gel diyemez o senin kararın
,bence bu konuda artık anneni konuşturma ,
herkes kendi hayatına baksın
sırf böyle kafamı karıştırdıgı için pek gelmiyodm annemlere ama 2ay annemlerde kalmm gerekiyo.bi sure katlanıcm artık

Evlenmiş annen daha önce müdahale veya işi ne yapıp edip bozacaktı evlenmiş kızının yuvasını boz ne demek yahu ,düşman bunu yapmaz , sakın anneni dinleme
sırf böyle kafamı karıştırdıgı için pek gelmiyodm annemlere ama 2ay annemlerde kalmm gerekiyo.bi sure katlanıcm artık

Kusura bakmayin ama hic samimi degilsiniz.kocaninizn iyiligi yetseydi size kafaniz karismazdi.ayrica kendi yegenleri bile durmayin diyosa nasil bi tablo sizinkisi bilemedim.ne insanlar var arkadass

Kusura bakmayin ama hic samimi degilsiniz.kocaninizn iyiligi yetseydi size kafaniz karismazdi.ayrica kendi yegenleri bile durmayin diyosa nasil bi tablo sizinkisi bilemedim.ne insanlar var arkadass
haklısınız.ne diyeyim sadece huzurumu kaçırıyo eşim konusunda içim rahat bnm

Evlenmiş annen daha önce müdahale veya işi ne yapıp edip bozacaktı evlenmiş kızının yuvasını boz ne demek yahu ,düşman bunu yapmaz , sakın anneni dinleme
dinlemiyorum cnm ama ne zmn yanına gelsem ayırmaya calışıyo moralim bozuluyo

ona soylemedim zaten. doğru duzgun işi yok diye istiyo beni altınlara bogsun istiyo
Anneniz rüya alemine yaşıyor sanırım , altınlara boğmak falan ...
Boşver eşinizle mutluysanız , beraber geçinirsiniz nasılsa . Allah başka dert vermesin .

Valla bence annenle bosanmalisin o nasil anne ya var gun dostu... bosandiginda alacagin vebalide dusun

yanlışmı okuyorum yoksa son cümlede arada mı kaldım yazıyor :/ biri bana şunu bir açıklasın ya pardon ama eşinle annenmi evlendi yoksa senmi evlisin bu senin hayatın mı yoksa annenin hayatı mı ? sen eşinle mutluysan sana ne diğerlerinden kaynananıda görmezden gel daha az görüş ayrıca kaynananla aynı evdemi yaşıyorsun kokuyorsa bir kaç saat idare ediceksin miden bulanıyorsa bir şey yemezsin bunun için kocamı boşanır üstelikte annen dedi diye ayrılıcaksın öylemi ? kusura bakma ama bana hiç mantıklı gelmedi özelliklede eşini severken arada kaldım ne yapayım demek hiç ama hiç mantıklı gelmiyor. sen hatayı aileni susturmamakla yapmışsın onları idare etmek eşini onlara karşı ezdirmemek senin elinde yoksa milletin ağzı torba değilki büzesin böyle davranırsan bırak aileni sokaktan geçen biri bile senin ilişkine burnunu sokar.

Valla bence annenle bosanmalisin o nasil anne ya var gun dostu... bosandiginda alacagin vebalide dusun
yanımda para olmasın guluyodu parası yok diye gerçekten var gundostu

2 ay annende kalırsan annen seni kötü etkiler yuvanı bile yıkabilir.gitmediğin halde modelini bu kadar bozuyorsa evlinde kalirsan işin zor .

haklısın bendede var sanırım biraz zaten sessiz birisiyimdir annemede soyluyorum ben eşimle iyiyim seviyorum diye ama moralimi bozuyor dvm ediyor yine anlamıyor

haklısın bendede var sanırım biraz zaten sessiz birisiyimdir annemede soyluyorum ben eşimle iyiyim seviyorum diye ama moralimi bozuyor dvm ediyor yine anlamıyor
canım eğer gerçekten seviyorsan ne kadar sessiz olursan ol bu konuda sakın taviz verme çünkü taviz tavizi getirir ve kim ne söylerse söylesin kimsenin dediğini önemseme yoksa ilerde pişmanlık ve mutsuzluğu bir arada yaşayacaksın annenin lafına bakıp ayrılırsan hem pişmanlık hemde mutsuzluk yaşayacaksın birde o adamın ahını alıcaksın. bence insanların karşısında kendinden emin ve dik durmalısın yoksa eşinide çok üzersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…