mecburum eşim başka yere çalışmaya gitti evdede yapamm yanlız katlanmak zorundayım oda anlar artık heralde2 ay annende kalırsan annen seni kötü etkiler yuvanı bile yıkabilir.gitmediğin halde modelini bu kadar bozuyorsa evlinde kalirsan işin zor .
öf anneniz 5 senedirsize boşanın diceğine oturup bi örgü falan örse ya? sizin hyatınız yani kaç yaşına gelmişsiniz.mrb arkadaşlar ben 5senelik evliyim..kaynanamlarla alt üst oturuyoruz ve geçinemiyoruz kaynanamdan çok tiksiniyorum yanında kokudan oturamıyorum tuvalette yıkanmayan burnu aksa silmeyen kısaca kendine dikkat etmeyen biri elindn bişey yiyemiyorum evlerinde su bile içemiyorum yani kusura bakmayın çekiştiriyo gibi oluyo ama yasamayan bilemez herşeyi olduğu gibi anlatmak istedim.eşimde çok iyi bir insan elinden her iş geliyo belli bi mesleği yok sadece ama tuttugunu koparan birisi.annem belli bi işi yok ve sana yakışmıyo diyo.hem kaynanamın öyle olması hm eşimi begenmediği için ayrılmamı istiyo.onu eve bakmayan hep arkadaşlarıyla gezen biri zannediyo hiç öyle birisi dgl anlatamıyorum anneme ben napıcm eşimi seviyorum arada kaldım
canım eğer gerçekten seviyorsan ne kadar sessiz olursan ol bu konuda sakın taviz verme çünkü taviz tavizi getirir ve kim ne söylerse söylesin kimsenin dediğini önemseme yoksa ilerde pişmanlık ve mutsuzluğu bir arada yaşayacaksın annenin lafına bakıp ayrılırsan hem pişmanlık hemde mutsuzluk yaşayacaksın birde o adamın ahını alıcaksın. bence insanların karşısında kendinden emin ve dik durmalısın yoksa eşinide çok üzersin
cnm ben anlatmadım herşey ortada ve herkes bana nasıl duruyosun yanında diyo kendi yegenleri bile soyluyor bunu
Annenle görüşme.2ay yalnız yaşayabilirsin bebek değilsin.onun derdi para herşeyim olsun istiyo sadece eşim elinden geldiği kadar yapmaya çalışıyo yaranamıyo yinede
kardeşime evde fizik tedavi verildi onunla da ilgilenmm lazım annemler işe gidiyo bbn bakıyorum necburum yani yoksa 1dk duramıcmAnnenle görüşme.2ay yalnız yaşayabilirsin bebek değilsin.
baştan annem istemişti zaten eşimi begeniyrdu teyzemler aklına girdi şimdi oda begenmiyo artıkEsinizin isi annenizin aklina siz evlendikten sonra mi gelmis ? Annem beni dusundugu icin boyle yapiyor diye dusunebilirsiniz ama kusura bakmayin anneniz sizi hiic düşünmüyor. Siz artik bi yuva kurmussunuz ve eger esinizle mutluysaniz mutlulugunuzu bozmaya çalışmak akliniza girmek hic hos ve anneyw yakisan bir hareket degil. Kaynananya gelince elinden yemez icmezsiniz olur biter siz evliliginizde mutluysaniz gerisi teferruat.
mrb arkadaşlar ben 5senelik evliyim..kaynanamlarla alt üst oturuyoruz ve geçinemiyoruz kaynanamdan çok tiksiniyorum yanında kokudan oturamıyorum tuvalette yıkanmayan burnu aksa silmeyen kısaca kendine dikkat etmeyen biri elindn bişey yiyemiyorum evlerinde su bile içemiyorum yani kusura bakmayın çekiştiriyo gibi oluyo ama yasamayan bilemez herşeyi olduğu gibi anlatmak istedim.eşimde çok iyi bir insan elinden her iş geliyo belli bi mesleği yok sadece ama tuttugunu koparan birisi.annem belli bi işi yok ve sana yakışmıyo diyo.hem kaynanamın öyle olması hm eşimi begenmediği için ayrılmamı istiyo.onu eve bakmayan hep arkadaşlarıyla gezen biri zannediyo hiç öyle birisi dgl anlatamıyorum anneme ben napıcm eşimi seviyorum arada kaldım
olur da dayakçı hovarda bi koca bulursan annen şimdiki damadını çok arar. zengin koca da neymiş yahu,sanki türk filmi çekiyor annen
ona bunu nasıl anlatmalıyım bilmiyorumannenın sözünü evlendıkten sonra degıl, önce dinlemen gerekıyordu. artık evlenmıssın ve sen eşinden memnunsun
olan olmuş. mutsuz olsaydın ayrılırdın zaten.
annen bu saatten sonra istediği kadar konussun. takmayacaksın onu. ben artık evlendım, mutluyum şuan ve boşanmayacagımonu dinlersem olacagı o zaten
ona bunu nasıl anlatmalıyım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?