annem boşanmamı istiyor cok kotuyum arkadaslar

2 ay annende kalırsan annen seni kötü etkiler yuvanı bile yıkabilir.gitmediğin halde modelini bu kadar bozuyorsa evlinde kalirsan işin zor .
mecburum eşim başka yere çalışmaya gitti evdede yapamm yanlız katlanmak zorundayım oda anlar artık heralde

öf anneniz 5 senedirsize boşanın diceğine oturup bi örgü falan örse ya? sizin hyatınız yani kaç yaşına gelmişsiniz.

cnm çok sağol dedğin gibi olmaya çalışcm 5 senedir böyle dayanamadım artık kimseye bişeyde diyemiyorum sizinle dertleşmk istedim

onun derdi para herşeyim olsun istiyo sadece eşim elinden geldiği kadar yapmaya çalışıyo yaranamıyo yinede

Annenle görüşme.2ay yalnız yaşayabilirsin bebek değilsin.
kardeşime evde fizik tedavi verildi onunla da ilgilenmm lazım annemler işe gidiyo bbn bakıyorum necburum yani yoksa 1dk duramıcm

Esinizin isi annenizin aklina siz evlendikten sonra mi gelmis ? Annem beni dusundugu icin boyle yapiyor diye dusunebilirsiniz ama kusura bakmayin anneniz sizi hiic düşünmüyor. Siz artik bi yuva kurmussunuz ve eger esinizle mutluysaniz mutlulugunuzu bozmaya çalışmak akliniza girmek hic hos ve anneyw yakisan bir hareket degil. Kaynananya gelince elinden yemez icmezsiniz olur biter siz evliliginizde mutluysaniz gerisi teferruat.

baştan annem istemişti zaten eşimi begeniyrdu teyzemler aklına girdi şimdi oda begenmiyo artık

bosanma sebebiniz ne anlamadim kayinvaldenin pis olmasimi esinin calismamasi mi o zaman nasil evlendin annenin rizasi yokmuydu

eşini sevıyosan annenı bence karıstırmamalısın yanı annen ıstıyo dıyede evlılıgını yıkma bencee eşin ıyıyse annesının onemı yok evını baska yere tasıyıver

Evlenmeden önce nerdeymiş annenin aklı? Yuva bozmaktan mı hoşlanıyormuş.Evlensinlerde ben onları boşarım nasılsa zihniyeti... Ki onu geçtim hayat senin hayatın. Artık evlenmişssin kocamda iyi diyorsun. Sana karşı birşeyi yoksa eşinden boşanınca annenin aklına uyup hayat boyu annenin dırdırını çekersin... Dışarıdan biri olarak kayınvalidenizle ilgili yaşadıklarınızı en çok siz anlarsınız...Fakat o pis dediğiniz anne olmasaydı çok sevdiğiniz eşinizde olmayacaktı....

kaynanan seni istemiyo, annen kocanı istemiyo, annenide etkileyen teyzenler, ne kadar çok üçüncü şahısların etkisindesiniz
ayrıca eşin pasif eleman mı bi fikri bişeysi yok mu bu konuda, sanırım üçüncü şahısların ağzına bakmayan bi o

annenın sözünü evlendıkten sonra degıl, önce dinlemen gerekıyordu. artık evlenmıssın ve sen eşinden memnunsun
olan olmuş. mutsuz olsaydın ayrılırdın zaten.

olur da dayakçı hovarda bi koca bulursan annen şimdiki damadını çok arar. zengin koca da neymiş yahu,sanki türk filmi çekiyor annen

eşim kendi aramızda sorun olmadığı için onemsemiyo kimseyi ama ben takıntılı birisi oldugum için sürekli moralim bozuluyo kimse karışmasın istiyorum hışuzurum kaçıyo

onu dinlersem olacagı o zaten
olur da dayakçı hovarda bi koca bulursan annen şimdiki damadını çok arar. zengin koca da neymiş yahu,sanki türk filmi çekiyor annen

annenın sözünü evlendıkten sonra degıl, önce dinlemen gerekıyordu. artık evlenmıssın ve sen eşinden memnunsun
olan olmuş. mutsuz olsaydın ayrılırdın zaten.
ona bunu nasıl anlatmalıyım bilmiyorum

onu dinlersem olacagı o zaten

ona bunu nasıl anlatmalıyım bilmiyorum
annen bu saatten sonra istediği kadar konussun. takmayacaksın onu. ben artık evlendım, mutluyum şuan ve boşanmayacagım
kusura bakma anne ve bır daha boşanma konusunu acarsan kalbını kırarım
demelısın bence bu durumdan sıkıldıgını belırt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…