gelsin taşıncaz zaten kendi evimizi bırakıp kiraya çıkcaz 5 senedir geçinemiyoruz piskolojm bozuldu iyice beni evden kovdugu bile olduu cinnet geçirdim kaç defaEvlenmeden önce nerdeymiş annenin aklı? Yuva bozmaktan mı hoşlanıyormuş.Evlensinlerde ben onları boşarım nasılsa zihniyeti... Ki onu geçtim hayat senin hayatın. Artık evlenmişssin kocamda iyi diyorsun. Sana karşı birşeyi yoksa eşinden boşanınca annenin aklına uyup hayat boyu annenin dırdırını çekersin... Dışarıdan biri olarak kayınvalidenizle ilgili yaşadıklarınızı en çok siz anlarsınız...Fakat o pis dediğiniz anne olmasaydı çok sevdiğiniz eşinizde olmayacaktı....[/QUOTE
annen bu saatten sonra istediği kadar konussun. takmayacaksın onu. ben artık evlendım, mutluyum şuan ve boşanmayacagım
kusura bakma anne ve bır daha boşanma konusunu acarsan kalbını kırarım
demelısın bencebu durumdan sıkıldıgını belırt
anne sonuçta kotu bşy diyemiyosunki iyi niyetle anlatmaya çalışıyorum daha biraz önce yine dedi hazır çocukta yokkn ayrıl diyo eşimle tlfnda knşuyorm ağlıyorm belli etmemeye çalışıyrm.zaten ondan ayrı yapamıyorum birde annemin baskılarıyla ugrasıyormSiz ayrılmak istemiyorsanız kesinlikle annenize net şekilde ifade edeceksiniz bunu.zorla boşandıracak hali yok ya gerekirse belli sorumluluklarınızı yerine getirip samimi olmayıp eşinizle yuvanızdaki huzura önem vereceksiniz
kotu yorumlarınızı kendinize saklayın yasamayan bilemez keşke biraz kendine dikkat etseydide bende bunları yasamasaydım.bn mutlu mu oluyorum sanıyosunuz onun hakkında böyle knşmaktan kimseye zaten böyle bişey soylemedim şimdiye kadar herkes bana soyluyo nasıl dayanıyosun diye dışardan yorum yapmk kolay geliyo.sadece burda sizinle dertleşip bi çaresini bulabilmek amacım onun dedikodusunu yapmak değil.elime ne geçick dedikodu yaparak.içindn çıkamadım fikirlerinizi almk istedim bn 5senedr içime atıyorum zatenKaynananızın dışı pis sizin içiniz...
hayır bi rahatsızlığı yok çunku başka şeyleri düşünmeye aklı yetiyo.oyle bi durum olsa zaten yaslı hasta diye bn yapardım o hp oyleymiş kndi akrabaları evine gelmiyo.bn neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum.eşimde evlatlık çocukları olmamış.onada anne gibi davranmıyo zaten yaptığı herşeyin hesabını yapıyo hep kendini duşunuyo.bnmde çocugum olmadı 5srnedir vajinismustm çunku kaynanam kendi doktora gitti çocuğu olsun diye bnm ne hissedeceğimi dusunmeden bunları dusunen biri temizliğe gelince niye yapamasın kendi istemiyo.bnm kendi ananem babannem ındn ne kdr yaşlılar ama herşeylerine dikkat ederler çok titizdirler aklı saglığı yerinde olduktn sonra yaşa bakmz yaniyani yaşlı insan belki kendine bakamıyordur, siz yardımcı olun. Bi tanıdıgımda belli bir zaman sonra kendine bakmamaya başlamıştı cok kötü kokuyordu ayda 1 kere banyo yapıyordu gelinide sürekli sizin gibi söylenıyordu zaman geçtikçe dahada beter olmaya başladı meğerse kadın alzmeir olmuş ama kımsenın haberı yok ilk evrelerı yaşıyormuş, şuan son evrede ve yatalak, çok üzücü!
o yüzden böyle durumları buralara taşımak bence hiç doğru değil, ayıp şeyler şunu da unutmayın ki sevdiğiniz adamı aylarca içinde tutup büyüten, doğuran kadın o!
Annenize gelincede aldırış etmeyiniz!
Eşini seviyorsun ve sevdiğin adamdan ortalıkta onunla ilgili hiçbir sebep yokken sırf annen söyledi diye boşanma ihtimalini düşünüyorsun, pes. Yıkanmasın, burnunu silmesin bunda ne var hangimiz yaşlanınca yaşımız ilerledikçe ne olacağımızı biliyoruz? Çok yanlış düşünüyorsun bence insanlar sevdiği insanla evlenebilmek için neler yapıyor, sen sevdiğin adamla boşansam mı acaba diye düşünüyorsun.mrb arkadaşlar ben 5senelik evliyim..kaynanamlarla alt üst oturuyoruz ve geçinemiyoruz kaynanamdan çok tiksiniyorum yanında kokudan oturamıyorum tuvalette yıkanmayan burnu aksa silmeyen kısaca kendine dikkat etmeyen biri elindn bişey yiyemiyorum evlerinde su bile içemiyorum yani kusura bakmayın çekiştiriyo gibi oluyo ama yasamayan bilemez herşeyi olduğu gibi anlatmak istedim.eşimde çok iyi bir insan elinden her iş geliyo belli bi mesleği yok sadece ama tuttugunu koparan birisi.annem belli bi işi yok ve sana yakışmıyo diyo.hem kaynanamın öyle olması hm eşimi begenmediği için ayrılmamı istiyo.onu eve bakmayan hep arkadaşlarıyla gezen biri zannediyo hiç öyle birisi dgl anlatamıyorum anneme ben napıcm eşimi seviyorum arada kaldım
hayır dusunmuyorum annem sürekli bunu soyluyor rahatsız oluyorum moralimi bozuyor huzurumu kaçırıyor ona mutlu oldugumu ayrılmk istemediğimi soyluyorm aynı dvm ediyor.kaynanama gelince onunki yaşlılıktn değil daha 56 yaşında aklı saglığı yerinde o öyle alışmış sadece banada katlanmk dusuyor değiştirmm çunkuEşini seviyorsun ve sevdiğin adamdan ortalıkta onunla ilgili hiçbir sebep yokken sırf annen söyledi diye boşanma ihtimalini düşünüyorsun, pes. Yıkanmasın, burnunu silmesin bunda ne var hangimiz yaşlanınca yaşımız ilerledikçe ne olacağımızı biliyoruz? Çok yanlış düşünüyorsun bence insanlar sevdiği insanla evlenebilmek için neler yapıyor, sen sevdiğin adamla boşansam mı acaba diye düşünüyorsun.
Evet canım katlanmalısın ki zaten eşini seviyorsn mutluysan diğer hiçkimseyi artık çok takmamaya çalış, çünkü eşin artık senin hayat arkadaşın. O da seni seviyorsa ziyan etme. Sevgi saygı olduktan sonra her şey çözülür. Hem boşandıktan sonraki hayatını bir düşün, annene bunun zorluklarını anlat hatırlat.hayır dusunmuyorum annem sürekli bunu soyluyor rahatsız oluyorum moralimi bozuyor huzurumu kaçırıyor ona mutlu oldugumu ayrılmk istemediğimi soyluyorm aynı dvm ediyor.kaynanama gelince onunki yaşlılıktn değil daha 56 yaşında aklı saglığı yerinde o öyle alışmış sadece banada katlanmk dusuyor değiştirmm çunku
bunun tek çozumu çocuk sanırım çocuk olsa bu kadar rahat ayrıl diyemezler banada herşeyi unutturur o zatenEvet canım katlanmalısın ki zaten eşini seviyorsn mutluysan diğer hiçkimseyi artık çok takmamaya çalış, çünkü eşin artık senin hayat arkadaşın. O da seni seviyorsa ziyan etme. Sevgi saygı olduktan sonra her şey çözülür. Hem boşandıktan sonraki hayatını bir düşün, annene bunun zorluklarını anlat hatırlat.
Evet bu konuda doğru düşünüyor olabilirsin, ben evli değilim fakat 4 kardeşiz. Evde küçük bir birey olunca dikkatler ona toplanıyor ve her şey unutuluyor :)e
bunun tek çozumu çocuk sanırım çocuk olsa bu kadar rahat ayrıl diyemezler banada herşeyi unutturur o zaten
Evet bu konuda doğru düşünüyor olabilirsin, ben evli değilim fakat 4 kardeşiz. Evde küçük bir birey olunca dikkatler ona toplanıyor ve her şey unutuluyor :)
Konu Annen , neden Kaynanayi ortaya attin onu anlamadim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?