annem boşanmamı istiyor cok kotuyum arkadaslar

ben oyle bişey demek istemei
gelsin taşıncaz zaten kendi evimizi bırakıp kiraya çıkcaz 5 senedir geçinemiyoruz piskolojm bozuldu iyice beni evden kovdugu bile olduu cinnet geçirdim kaç defa

tmm canım çok sğol

Siz ayrılmak istemiyorsanız kesinlikle annenize net şekilde ifade edeceksiniz bunu.zorla boşandıracak hali yok ya gerekirse belli sorumluluklarınızı yerine getirip samimi olmayıp eşinizle yuvanızdaki huzura önem vereceksiniz

Ben de çok şaşırdım.Anneni neden evliliğine bu kadar karıştırıyorsun ?
Böyle kötü yorumlar yapıyorsa,ona özelini anlatma bence.
Eşinin mesleği olmayabilir ama sanırım yaşı gençtir.Dediğin gibi çalışkansa bir işte sebat edip belli bir noktaya gelebilir.
Ben senin yerinde olsam,herşeyden önce kayınvalidemden uzağa taşınmaya çalışırdım.

eşim istanbula çalışmaya gitti geldiğinde taşıncaz inşallah annemlerede tavrımı koyucm evimde kendi mutluluğuma bakıcm taşınayım bebekte istiyorum ozmn karışamazlar heralde bu kdr

anne sonuçta kotu bşy diyemiyosunki iyi niyetle anlatmaya çalışıyorum daha biraz önce yine dedi hazır çocukta yokkn ayrıl diyo eşimle tlfnda knşuyorm ağlıyorm belli etmemeye çalışıyrm.zaten ondan ayrı yapamıyorum birde annemin baskılarıyla ugrasıyorm

arada kaldım derken eşime bişey anlatamıyorum annemede kotu konuşmak istemiyorum ara yerde yıpranan ben oluyorum içime atıyorum hep

Kaynananızın dışı pis sizin içiniz...
kotu yorumlarınızı kendinize saklayın yasamayan bilemez keşke biraz kendine dikkat etseydide bende bunları yasamasaydım.bn mutlu mu oluyorum sanıyosunuz onun hakkında böyle knşmaktan kimseye zaten böyle bişey soylemedim şimdiye kadar herkes bana soyluyo nasıl dayanıyosun diye dışardan yorum yapmk kolay geliyo.sadece burda sizinle dertleşip bi çaresini bulabilmek amacım onun dedikodusunu yapmak değil.elime ne geçick dedikodu yaparak.içindn çıkamadım fikirlerinizi almk istedim bn 5senedr içime atıyorum zaten

yani yaşlı insan belki kendine bakamıyordur, siz yardımcı olun. Bi tanıdıgımda belli bir zaman sonra kendine bakmamaya başlamıştı cok kötü kokuyordu ayda 1 kere banyo yapıyordu gelinide sürekli sizin gibi söylenıyordu zaman geçtikçe dahada beter olmaya başladı meğerse kadın alzmeir olmuş ama kımsenın haberı yok ilk evrelerı yaşıyormuş, şuan son evrede ve yatalak, çok üzücü!
o yüzden böyle durumları buralara taşımak bence hiç doğru değil, ayıp şeyler şunu da unutmayın ki sevdiğiniz adamı aylarca içinde tutup büyüten, doğuran kadın o!
Annenize gelincede aldırış etmeyiniz!

hayır bi rahatsızlığı yok çunku başka şeyleri düşünmeye aklı yetiyo.oyle bi durum olsa zaten yaslı hasta diye bn yapardım o hp oyleymiş kndi akrabaları evine gelmiyo.bn neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum.eşimde evlatlık çocukları olmamış.onada anne gibi davranmıyo zaten yaptığı herşeyin hesabını yapıyo hep kendini duşunuyo.bnmde çocugum olmadı 5srnedir vajinismustm çunku kaynanam kendi doktora gitti çocuğu olsun diye bnm ne hissedeceğimi dusunmeden bunları dusunen biri temizliğe gelince niye yapamasın kendi istemiyo.bnm kendi ananem babannem ındn ne kdr yaşlılar ama herşeylerine dikkat ederler çok titizdirler aklı saglığı yerinde olduktn sonra yaşa bakmz yani

Eşini seviyorsun ve sevdiğin adamdan ortalıkta onunla ilgili hiçbir sebep yokken sırf annen söyledi diye boşanma ihtimalini düşünüyorsun, pes. Yıkanmasın, burnunu silmesin bunda ne var hangimiz yaşlanınca yaşımız ilerledikçe ne olacağımızı biliyoruz? Çok yanlış düşünüyorsun bence insanlar sevdiği insanla evlenebilmek için neler yapıyor, sen sevdiğin adamla boşansam mı acaba diye düşünüyorsun.

hayır dusunmuyorum annem sürekli bunu soyluyor rahatsız oluyorum moralimi bozuyor huzurumu kaçırıyor ona mutlu oldugumu ayrılmk istemediğimi soyluyorm aynı dvm ediyor.kaynanama gelince onunki yaşlılıktn değil daha 56 yaşında aklı saglığı yerinde o öyle alışmış sadece banada katlanmk dusuyor değiştirmm çunku

Evet canım katlanmalısın ki zaten eşini seviyorsn mutluysan diğer hiçkimseyi artık çok takmamaya çalış, çünkü eşin artık senin hayat arkadaşın. O da seni seviyorsa ziyan etme. Sevgi saygı olduktan sonra her şey çözülür. Hem boşandıktan sonraki hayatını bir düşün, annene bunun zorluklarını anlat hatırlat.

e
bunun tek çozumu çocuk sanırım çocuk olsa bu kadar rahat ayrıl diyemezler banada herşeyi unutturur o zaten

e

bunun tek çozumu çocuk sanırım çocuk olsa bu kadar rahat ayrıl diyemezler banada herşeyi unutturur o zaten
Evet bu konuda doğru düşünüyor olabilirsin, ben evli değilim fakat 4 kardeşiz. Evde küçük bir birey olunca dikkatler ona toplanıyor ve her şey unutuluyor :)

zamanı geldide geçti bile dusunmesi bile beni rahatlatıyor
Evet bu konuda doğru düşünüyor olabilirsin, ben evli değilim fakat 4 kardeşiz. Evde küçük bir birey olunca dikkatler ona toplanıyor ve her şey unutuluyor :)

anneniz bişilerle meşgul olsun..çok boş kalmışa benziyo...
yuva bu yahu ne kadar basit görüyo boşanmayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…