- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
Öyle bir kaynana hakkatten zor.
Önce uyarsanız, dinlemiyorsa ki sanırım dinlemiyor
mecburen mesafeli kalın mide götürmez yaa
Annenizin ki de daha bir ilginçmiş,
Siz mutluysanız ona ne?
Sizi ayırıp ne yapacakmış?
Saraylı soyundan birisine mi verecek?
Garantili mal mı almış?
Bu olmadı iade, yenisini ver
Siz mutluysanız annenizi takmayın bence
Sonuçta hayat sizin...
arada kalacak bi durum yok...
eşinden boşanman öyle korkunç bi sebep göremedim ben...
evet cnm yasiyo.onun derdi bni zengin bi yere vrmekCanım aklıma bir şey geldi yanlış anlama ama baban hayatta mı? Annen yalnız yaşıyorsa belki o yüzden boşanmanı ve onunla yaşamanı istiyor olabilir.
sırf aileler istemiyor diye ...neden boşanacaksınız...eğer birbirinizi seviyorsanız aşılmayacak duvar yoktur...her iki aileden uzakta bir iş bulup uzaklaşmak...
birakirmiym o boyle yaptikca esime dahada baglaniyorm bn onn gunahi ne kiarada kalacak bi durum yok...
eşinden boşanman öyle korkunç bi sebep göremedim ben...
evet cnm yasiyo.onun derdi bni zengin bi yere vrmek
Böyle annelerede ayrica sinir oluyorum. Benimkide kesinlikle evlenme diyor. Valla onun koynuna girecek olan benim annemde olsa kendi yuvami kurduktan sonra dis kapinin mandali.
O sizin yuvaniz, annenizin degil! Mutluysaniz o anneyi uzak tutun kendinizden.
temixliyorum cnm bnm derdim kendine dikkat etmesi soyleyincede yapmiyor keske kendi tmz olsaydida evi olsaydi tek sorun.kendisinde var yani.ben temizlige usenmemki.annemlede 1 2 ay beraberiz mecbur isim zor bnm napicm bilmiyrmKaynanin eqini temiLe bir hayor suasini alirsin annenlede konusma bence
Evlenince anne baba k.valide k.peder kapinin dışı olmali k.valide pis ise az ziyaret rahat mide ---eşinide seviyorsan annenin bunlari demesi tuhaf sen mutluysan sorun ne mutlusun ve mutlu oldugunla kalınır bence
Esini ezdirme canim ailene karsi esini koru ya bosandin bir daha evlenirsen o adamin parasi var ama ask yok sevgi yoksa saygi yokaa altinlarin var we hergun dovuyorsasence annen kendini ne saniyor allahim babani dusunemiyorum valla allah babana sabir versin annenese akil fikir versin amintemixliyorum cnm bnm derdim kendine dikkat etmesi soyleyincede yapmiyor keske kendi tmz olsaydida evi olsaydi tek sorun.kendisinde var yani.ben temizlige usenmemki.annemlede 1 2 ay beraberiz mecbur isim zor bnm napicm bilmiyrm
Babam bsy demiyo karismiyo annem begenmiyo.kkaynanamida farketmistim Bu kadar oldugunu bilmiyodm ilk evlendigimde beraber yemek hazirliyodk beraber yiyodk hep tiksinsemde yiyodm yine ama hareketlerini gordukce iyice tiksinmeye basladim midm kaldirmadi bi sure sonrababanızın derdi sizi zengin birisiyle evlendirmekse neden evlenirken bu evliliği onayladılar en başında?
sözlüyken ya da nişanlıyken hiç farketmediniz mi yani kaynananızın o şekilde olduğunu?
bu temizlik konusunda benimde aşırı takıntılarım var.zor bir durum anlıyorum o konuda.hele ki temiz olmayan bir yere gittiğimde orada oturmak yemek yemeye çalışmak zulüm gibi geliyor bana.çözüm yolu şöyle olabilir annenizi bir şekilde ikna etmeniz.eşinizin eve baktığını kanıtlamanız.bir de başka bir eve çıkmak iyi olurdu ama pek mümkün değil sanırım.bu yaştan sonrada değiştiremezsiniz eşinizin annesini.Babam bsy demiyo karismiyo annem begenmiyo.kkaynanamida farketmistim Bu kadar oldugunu bilmiyodm ilk evlendigimde beraber yemek hazirliyodk beraber yiyodk hep tiksinsemde yiyodm yine ama hareketlerini gordukce iyice tiksinmeye basladim midm kaldirmadi bi sure sonra
sen calisiyormusun?maddi olarak annen seni kullanamadigi icin bosatip maasini kulanmak isteyebilirhaklisin cnm birak dovmeyi falan hakaret bile etmedi bni incetmkten cok korkuyo ve beni cok seviyo.ben 5sene vajinismustum onda bile ne kdr anlayisli davrandi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?