annem boşanmamı istiyor cok kotuyum arkadaslar

Annelerimizi arkadaşımız gibi görüp dertleşmek doğru değil sanırım.
Tarafsız olamıyorlar. Anlattıklarımız karşımıza çıkıyor.

oda ayrilmamizi istiyr Ben yikken evime bi kadin katickmis kendi yegenine soylemis bunu bndn kurtulack guya yazmistim grmemissnz sanirim.biz birbirimizi seviyoruz aileler karsi sadece ayrilsak zil takip oynicklr yani
yuva yıkan anneniz anne olamaz..siz mutlu iken karışması saçma...varsın koksun kaynananız en azında yuvanızı yıkmıyor...ben kokandan yanayım.. yuva bozandan değil...

Annelerimizi arkadaşımız gibi görüp dertleşmek doğru değil sanırım.
Tarafsız olamıyorlar. Anlattıklarımız karşımıza çıkıyor.
ben bi ona anlatirdim herseyimi simdi anlatmiyorm artik kimseye oda yanlis bu kdr karismasi bnm yuzumdn

sonuç olarak boşanacak mısınız?
hayir tabiki esimi seviyorum cok iyi bir insan annem bilmesin bn biliyorum hayat bnm hayatim.bebek olunca susar diye dusunuyrm artik.anneme ayrilmk falan istemedgimi soyluyrm dvm ediyo nasil basa cikabilirim sizdn yardim almk istemistim sadece

hicbirini yapmiyor sadece icki iciyo arada oda herkes kadr hic sarhos oldugunu gormedm.5senelik evliyiz tartismlarmzda cok olmstr ama elini bile kaldirmadi bana simdiye kdr

Eşiniz düzenli çalışıyor mu peki,belirli bir mesleği yok diyorsun yani 2 ay çalışıyorsa 5 ay çalışmıyorsa ben annene hak veririm eşin konusunda,elinden her iş geliyor ama bir mesleği yoksa o eş doğru düzgün çalışmıyordur benim gözümde.

bos kalmiyoki hic duzgun diye giriyor bir yere ya is yeri batiyr ya baska biyere tasiniyor Bu yuzden yani kendisi caliskn bos kalmayi sevmeyen biri onun elinde olan bsy degilki

eşimde uyardı annesini kaç defa ama aynı dvm ediyo.anneme katlanıcm artık anlamıyo çunku zengin bi yer arıyo eşim dünya iyisi bi insan ama umrunda değilki iyi olması
cennet mahallesi gibi kocandan boşatıp zengin kocamı bulcak 5 yıl önce aklı nerdeymiş sende öyle anlatrsan heralde boşan der oda ayrı konu

cennet mahallesi gibi kocandan boşatıp zengin kocamı bulcak 5 yıl önce aklı nerdeymiş sende öyle anlatrsan heralde boşan der oda ayrı konu
anneminkide o hesap ayni.anlatmiyrm artik ama is isten gecti simdi nedesm dinlemyr

bos kalmiyoki hic duzgun diye giriyor bir yere ya is yeri batiyr ya baska biyere tasiniyor Bu yuzden yani kendisi caliskn bos kalmayi sevmeyen biri onun elinde olan bsy degilki
Yani düzenli çalışmıyor,yanlış anlamayın boşanın yada boşanmayın diyemem ama eşiniz gerçekten istese 5 yıl içinde kendine düzenli bir iş bulurdu bu bakımdan anneniz haklı eğer eşiniz düzenli ve sigortalı bir işte çalışsa anneniz size boşanın demezdi.

aksilikler pesimizi birakmadiki bi turlu ozmnda bulurdu annm bsy esimi ne seviyr ne begenyr

bence siz de eşinizi seviyosanız ; ufak tefek de olsa kendinizi oyalayabileceğiniz bir iş bulabilirsiniz kendinize.
hem rahatsız olduğunuz konuları gereğinden fazla kafanıza takmamış hem de eşinize bu durumda maddi olarak da yardımcı olmuş olursunuz

sırf aileler istemiyor diye ...neden boşanacaksınız...eğer birbirinizi seviyorsanız aşılmayacak duvar yoktur...her iki aileden uzakta bir iş bulup uzaklaşmak...

boşandırıp snei başkasınamı vericekmiş. onuda söylesinde bari ona göre boşanmaya kalk.
zengin yakışıklı biriyse denemeye deger

hemen boşan annen istiyo ya..ya arkadaşım anne istiyor diye boşanılır mı eşim tuttuğunu koparıyor diyorsun senin için çabalıyosa ne ala..şükret Allaha..evlenirken nerdeydi annen..yuvası olan birine ben onu sevmiyom boşan denir mi.

Böyle annelerede ayrica sinir oluyorum. Benimkide kesinlikle evlenme diyor. Valla onun koynuna girecek olan benim annemde olsa kendi yuvami kurduktan sonra dis kapinin mandali.

O sizin yuvaniz, annenizin degil! Mutluysaniz o anneyi uzak tutun kendinizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…