annem boşanmamı istiyor cok kotuyum arkadaslar

Canim esin iyise esini seviyor ve mutluysan senin hayatina kimse karisamaz! Esin kotu olur dayak yersin vs derim annen hakli. Annen napicak seni baskasiyla mi evlendiricek? Tepkini goster annene, mutluyken birden huzurun kacar mutsuz olursun allah korusun.

Eteri gider beteri gelir annen sana zengin koca derdine dustu bosansan bile bi sonrakinin insan olacagi ne malum.. ne yaziktir ki parayla donen bi dunyada yasiyoruz uzuldum adiniza

hiç vazgeçmiyorda o çocuk olunca vazgiçeck anlaşılan
Eteri gider beteri gelir annen sana zengin koca derdine dustu bosansan bile bi sonrakinin insan olacagi ne malum.. ne yaziktir ki parayla donen bi dunyada yasiyoruz uzuldum adiniza

eşinle evinde mutluysan ne kayınvalide ne anne. kulağını kapa.

Esiniz sizi aldatıyormu? Çalışmıyor tembellik yapıp yatıyormu? Şiddet uyguluyormu? Sizi sevmiyormu? Yalancımi? Kumar oynuyormu? Hergece içip içip eve geliyormu? Siz Eşinizi sevmiyormusunuz? Bu sorulardan birine cevabınız evetse lütfen annenizi dinleyiniz ve boşanin.

ona soylemedim zaten. doğru duzgun işi yok diye istiyo beni altınlara bogsun istiyo

altınla mutluluk mu oluyormuş.
valla annenizi dinlerseniz yanlış yaparsınız.
eşiniz düzenli bir iş bulsun, siz de çalışın. kayınvalidenizin evinden uzaklaşın biraz.
annenizle de bence biraz mesafe koyun çünkü sizi boşatacak resmen. siz de etkileniyosunuz annenizin söylediklerinden.
bi anne böyle yapar mı, kızı mutluyum eşimi seviyorum dediği halde.

Kaynananın o hali mide bulandırıcı gerçekten.
Ama annenin söyledikleri de bence hiç normal değil.
Önemli olan kaynanan veya annen değil. Önemli olan eşin ve senin duyguların.
Annene bu konuda rest çekebilirsin.

kaynnam hakkında öyle knşmk istemezdm ama kimseye bişey diyemiyrm kaç senedr bi yerdn sonra dayanamadm artık.annm çok çekmş bnm rahat etmemei istiyo ama bn eşimi seviyorm elindn geldiği kdr yapmaya çalışıyo anneme yaranamıyo yinede

Eşini seviyorsun madem ve eşinle bir sorunun yok. Annene resti çekip biraz uzak durmakta fayda var.

sadece bebeğim olursa kurtulabilirim aklıma o geliyo bi.başka turlu olmuyo herşeyi denedim aile sonuçta soğuk durmkya olmuyoki

Annen ne karisir ya
Evlilik kocanla senin aranda, kimseyi aile meselelerine karistirma.
ne yaparsm yapayım dinlemiyo ayırck illa eşimi yanına yakıştırramıyomş.hiç bir şeyini beğenmiyo ayırmk için sürekli bahaneler buluyo

Evlenmeden once kaynanan temizmiydi?kocanin isi varmiydi?sizin gozunuz kormuydu?
kynanmn frkındydm bn ama bu kdr olduğunu bilmiyodm içine girince farkettm ben evlennce duzeltirim diyodm ama dinlemyr oyle alışmş artık huylu huyundn vazgeçermi.bn bşey diyemedm boyle tiksindiğimn farknda bile değiller eşim diyodu kendini duzelt dikkat et biraz diye o kdr yeni kıyafetler aldık temiz gezsin guzel guzel giyinsin diye ustunde hep aynı kıyafetler hiç yıkamıyo oyle geziyo surekli.eşiminde işi vardı evet hep çalışıyo zaten ama belli bir işi olmadı şimdiye kadr hep bişyler sebeb oldu çıkmk zorunda kaldı onn elinde olan bişy değlki oda

Bu devirde kim kimi altina boguyomus sorun sende anani karistirma hayatina
akrabalarımda kuzenlerimde hep araba bilezik var bende yok diye ayırıp zengin biyere yapmayı duşunuyo aslında zengin kotu biri denk gelickti gorucektide neyse ..

1. si burada yazılan konular ne kadar dogru bılemeyız dogru kabul edersek .... 2.si yerınde olmadan bılemeyız ama herkese acık LAF EBESİ cooookkk ne deyim yazık basına gelmeyen hıc bırseyı bılemez ve kınayan ınsanlar basınıza gelmeden ölmezsiniz....

yuva yıkan anneniz anne olamaz..siz mutlu iken karışması saçma...varsın koksun kaynananız en azında yuvanızı yıkmıyor...ben kokandan yanayım.. yuva bozandan değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…