Eteri gider beteri gelir annen sana zengin koca derdine dustu bosansan bile bi sonrakinin insan olacagi ne malum.. ne yaziktir ki parayla donen bi dunyada yasiyoruz uzuldum adiniza
mrb arkadaşlar ben 5senelik evliyim..kaynanamlarla alt üst oturuyoruz ve geçinemiyoruz kaynanamdan çok tiksiniyorum yanında kokudan oturamıyorum tuvalette yıkanmayan burnu aksa silmeyen kısaca kendine dikkat etmeyen biri elindn bişey yiyemiyorum evlerinde su bile içemiyorum yani kusura bakmayın çekiştiriyo gibi oluyo ama yasamayan bilemez herşeyi olduğu gibi anlatmak istedim.eşimde çok iyi bir insan elinden her iş geliyo belli bi mesleği yok sadece ama tuttugunu koparan birisi.annem belli bi işi yok ve sana yakışmıyo diyo.hem kaynanamın öyle olması hm eşimi begenmediği için ayrılmamı istiyo.onu eve bakmayan hep arkadaşlarıyla gezen biri zannediyo hiç öyle birisi dgl anlatamıyorum anneme ben napıcm eşimi seviyorum arada kaldım
ona soylemedim zaten. doğru duzgun işi yok diye istiyo beni altınlara bogsun istiyo
eşinle evinde mutluysan ne kayınvalide ne anne. kulağını kapa.
iki taraflada sürekli beraberiz takmamak elde değil unutturmuylrki hç sürekli uğraşıylr
kaynnam hakkında öyle knşmk istemezdm ama kimseye bişey diyemiyrm kaç senedr bi yerdn sonra dayanamadm artık.annm çok çekmş bnm rahat etmemei istiyo ama bn eşimi seviyorm elindn geldiği kdr yapmaya çalışıyo anneme yaranamıyo yinedeKaynananın o hali mide bulandırıcı gerçekten.
Ama annenin söyledikleri de bence hiç normal değil.
Önemli olan kaynanan veya annen değil. Önemli olan eşin ve senin duyguların.
Annene bu konuda rest çekebilirsin.
kaynnam hakkında öyle knşmk istemezdm ama kimseye bişey diyemiyrm kaç senedr bi yerdn sonra dayanamadm artık.annm çok çekmş bnm rahat etmemei istiyo ama bn eşimi seviyorm elindn geldiği kdr yapmaya çalışıyo anneme yaranamıyo yinede
ne yaparsm yapayım dinlemiyo ayırck illa eşimi yanına yakıştırramıyomş.hiç bir şeyini beğenmiyo ayırmk için sürekli bahaneler buluyoAnnen ne karisir ya
Evlilik kocanla senin aranda, kimseyi aile meselelerine karistirma.
kynanmn frkındydm bn ama bu kdr olduğunu bilmiyodm içine girince farkettm ben evlennce duzeltirim diyodm ama dinlemyr oyle alışmş artık huylu huyundn vazgeçermi.bn bşey diyemedm boyle tiksindiğimn farknda bile değiller eşim diyodu kendini duzelt dikkat et biraz diye o kdr yeni kıyafetler aldık temiz gezsin guzel guzel giyinsin diye ustunde hep aynı kıyafetler hiç yıkamıyo oyle geziyo surekli.eşiminde işi vardı evet hep çalışıyo zaten ama belli bir işi olmadı şimdiye kadr hep bişyler sebeb oldu çıkmk zorunda kaldı onn elinde olan bişy değlki odaEvlenmeden once kaynanan temizmiydi?kocanin isi varmiydi?sizin gozunuz kormuydu?
Bu devirde kim kimi altina boguyomus sorun sende anani karistirma hayatinaona soylemedim zaten. doğru duzgun işi yok diye istiyo beni altınlara bogsun istiyo
akrabalarımda kuzenlerimde hep araba bilezik var bende yok diye ayırıp zengin biyere yapmayı duşunuyo aslında zengin kotu biri denk gelickti gorucektide neyse ..Bu devirde kim kimi altina boguyomus sorun sende anani karistirma hayatina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?