Ben calisiyorum cocuklarim cok sık hasta oluyor ve cok kucukler yasadigim yerde bakici fiyatlari ucuk zaten bulmak zor ...destek olcam dedi anne ya hani dun cocugu okula birakmayacagini cocuga demis cocukta aglayarak eve gelip babam gidiyormus diyo bende sinirlendim cocuga ne diyosun bana msj atsana banaaaa dedim cocuk etkileniyor cunku ...annemde diyorki biraz rahat durun sakinlesin yav adam ortada yok dedikodular almis basini gitmis cocugumu aglatiyor ben sakinlesirse bana donermi diye bekleyim derdin bumu dedim ...dugune gitmeseydin evde olurdu dedi kullandi atti tarzinda konustu cok yaralandimneden birileri size kol kanat gersin diye bekliyorsunuz ?kendinize gücünüze güvenin.
konu bu dağ ayisindan boşanmak değil
böyle bir adamla hayat kuracak zihniyetinizi değiştirmek.
o da kimseye muhtaç olmayacağım zihniyeti ile başlıyor
Kimsem yok dugune gitmesydin evi terketmezdi kacti gitti bu aci umutulmaz bu laflari bilerek mi diyor bu kiz kendine bisey yaparmi korkusu hicmi yok yada ölseydide boyle olmasaydimi diyor ...dayanamiyorummmmKeske destek alacaginiz birileri olsaydi, ulkenin haline bakarsak tek başınıza, iki cocukla " haydi kendine guven basarabilirsin " diyemiyorum..
vala kusura bakmayın da kendine güvenmeyen iki çocuk yapmasın.Keske destek alacaginiz birileri olsaydi, ulkenin haline bakarsak tek başınıza, iki cocukla " haydi kendine guven basarabilirsin " diyemiyorum..
Bir anne nasil kizina bunlari der? Maalesef bu bakımdan sansiniz yokmusKimsem yok dugune gitmesydin evi terketmezdi kacti gitti bu aci umutulmaz bu laflari bilerek mi diyor bu kiz kendine bisey yaparmi korkusu hicmi yok yada ölseydide boyle olmasaydimi diyor ...dayanamiyorummmm
Ayni fikirdeyim..vala kusura bakmayın da kendine güvenmeyen iki çocuk yapmasın.
hatta çocuk yapmasın
hayat bu düşmekte var kalkmakta , bunları hesap ederek yapılmalı çocuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?