Annem bumuydu destegin

dert-23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2023
55
23
3
25
Acmistim konuyu esim dugune gidiyorum diye bosuyor diye neyse anlasmali protokol vs kabul etmedi ....tabi bugunde gene biraktiklarim cok bile vs hakaret etti derken annem bana hic beklemedigim bi sekilde sende gitmesesydin dugune diye tepki verdi oysa sadece bahanesiydi o adamin...annem bana destek vercekti guya basimi yere egdirip onla barismami bekliyormus meger icten ice bende cocuklarima bakar destek olur kol kanat olur derken kolumu kirdi ...benim bildigin anneler evladini ezeni yikar gecer oysa annem icten ice beni suçluyormus ...

Ben calisiyorum cocuklarim cok sık hasta oluyor ve cok kucukler yasadigim yerde bakici fiyatlari ucuk zaten bulmak zor ...destek olcam dedi anne ya hani dun cocugu okula birakmayacagini cocuga demis cocukta aglayarak eve gelip babam gidiyormus diyo bende sinirlendim cocuga ne diyosun bana msj atsana banaaaa dedim cocuk etkileniyor cunku ...annemde diyorki biraz rahat durun sakinlesin yav adam ortada yok dedikodular almis basini gitmis cocugumu aglatiyor ben sakinlesirse bana donermi diye bekleyim derdin bumu dedim ...dugune gitmeseydin evde olurdu dedi kullandi atti tarzinda konustu cok yaralandim

Buraya yazmasam kafayi yiycem herkes bi taraftan etimi yolmaya calisiyor gunah kecisi gibi oldum ...ortaya atmislar taşliyorlar beni vurun vurun dermis gibi ...iki haftada 7 kilo verdim kimse gormuyor duymuyor acisinlar degil istegim anlasinlar herkes benim adima kararlar veriyor icim yaniyor kimsenin umrunda degil ...omuz omuza olmayi istemek suç mu dayanabilcek guc ver allahim cocuklarim icin

Keske destek alacaginiz birileri olsaydi, ulkenin haline bakarsak tek başınıza, iki cocukla " haydi kendine guven basarabilirsin " diyemiyorum..
Kimsem yok dugune gitmesydin evi terketmezdi kacti gitti bu aci umutulmaz bu laflari bilerek mi diyor bu kiz kendine bisey yaparmi korkusu hicmi yok yada ölseydide boyle olmasaydimi diyor ...dayanamiyorummmm

Keske destek alacaginiz birileri olsaydi, ulkenin haline bakarsak tek başınıza, iki cocukla " haydi kendine guven basarabilirsin " diyemiyorum..
vala kusura bakmayın da kendine güvenmeyen iki çocuk yapmasın.
hatta çocuk yapmasın
hayat bu düşmekte var kalkmakta , bunları hesap ederek yapılmalı çocuk.

Kimsem yok dugune gitmesydin evi terketmezdi kacti gitti bu aci umutulmaz bu laflari bilerek mi diyor bu kiz kendine bisey yaparmi korkusu hicmi yok yada ölseydide boyle olmasaydimi diyor ...dayanamiyorummmm
Bir anne nasil kizina bunlari der? Maalesef bu bakımdan sansiniz yokmus cok üzüldüm!!!
Rabbim bir kapi açsın size ınsallah..

Sizi çok iyi anlıyorum bunlar bahane orta yaş sendromuna yakın belirtiler üzülceksiniz haksızlık yorucak ama içinizde tutmayın alttanda almayın sonunda yalvardı ama bosadım diyorlar
Birde herseyin bir yas süreci var mahkeme bittiğinde kendinize inanamıycaksınız sanki hiç yasamamıs gibi mutlu günler sizi bekliyor çok çok ağrını yasadım gececek diyenlere inanmadım ama geçiyor kimseyide dinlemeyin olay düğüne gitme diye basıte indirmesinler

Çaresizliğiniz burdan bile hissediliyor,üzüldüm.
Rabbim sizin ve çocuklarınızın yardımcısı olsun.

Kızım boşanmasın da gerekirse dertten ölsün diye ağlayan anneler var. Haberlerde bazen görüyoruz kadın cinayetinden sonra ağlayan anneleri babaları. Hiç unutmam, İşte öyle bir haberin altına birisi; sizi mahalleden tanıyorum. bunlar timsah gözyaşı, o kadın kaç kere anne babasına yalvardı beni kurtarın diye ama siz eve almadınız, geri yolladınız, şimdi ağlıyor musunuz? Yazmıştı. İçim acımıştı. Böyle anneleri görünce kahroluyorum

Genelde anneler rahatını bozmak istemiyor sebep bu ,geçim o kadar zorlaştı ki çocuklu aileler için ,
Her gün fiyatlar zamlanıyor, tabi boşanmalarda çoğalıyor
Kaynanam derdi bu neyin derdi parasızlığın derdi ,düğün bahane bence

zor günler yaşıyorsunuz çevrenizden de destek bekliyorsunuz haklı olarak ama annenize de bilenmeyin bu kadar. o da iki tane toruna bakım yüküyle karşı karşıya kalıverdi, o da sizin kadar olmasa da stresli ve dağılmış durumdadır. söylediği hoş değil ama sayıklar gibi konuşmuş deyin geçin takmayın kafanıza. sonuçta anneniz, al çocukları git dememiş. duymazdan gelin ya sabır çekin kulak ardı edin kısaca boşverin. kendi ayaklarınızın üzerinde durup çocuklara da anneniz olmadan bakabilecek duruma gelene kadar sıkın biraz dişinizi. bu dönem çevrenizdeki insanlara karşı hassas olacağınız bir dönem değil, bir nevi hayatta kalma savaşı veriyorsunuz buna odaklanın. gamsız olun birazcık

Benim annem ve babam her zaman arkandayiz demesine rağmen ...boşaninca en çok onların yaptıklarından kahrolmustum ..demem o ki güç sende başka kimsede değil ..psikolojik olarak çok yıprattılar beni ta ki yeniden birine aşık olup evlenince yine süt liman oldu aramız ...malesef insanlar çok acımasız oluyor...onlarda bir yerde şöyle düşünüyorlar büyüttük ettik ne eziyetler çektik tam rahata erecegiz dertler çoğalıp başımıza geldi yani malesef böyle...

Destek olsa güzel olurmuş ama olmadıysa yapacak bir şey yok.

Normalde çocuklarınız hasta olduğunda eşiniz mi ilgileniyordu? Ben anneniz ne dese de hastalık vs. durumlarında ilgileneceğini olacağını düşünüyorum.

Eşiniz düğüne gittiğiniz için ayrılmak istemiyor. O yüzden kim ne derse desin umursamayın, boşanırken maddi manevi olarak kendinize ve çocuklarınıza ne alabilirsiniz ona odaklanın. Avukat desteği alın.

Ya konu sahibi yanlış anlama da çok mızmızsın. İnsanlar neler neler yaşıyor da ayakta kalıyorlar. Sen de annesin daha güçlü olman lazım. İki konunu da okudum sürekli böyle ağlak, çaresiz, aciz bir profil canlandı gözümde. Tamam illaki üzülürsün de ne bu kendini koyuvermeler?
Ya evlatlarıyla sınanan anneler var bu dünyada. Her şeye rağmen ayakta duruyorlar. Sen boşanıyorsun ve annen arkanda değil diye isyanlardasın. Az bi kendine gel artık şu ezik enerjiden bi kurtul

Konu sahibi zaten sizin durumunuzda çocuklar hasta olursa diye bakıcı tutmak lüksmüş maalesef anneniz bakmazsa bakmasın. Hemen sağa sola haber salın. Mutlaka evde kendi çocuğuna bakan paraya ihtiyacı olan ve çocuk bakıcılığı yapabilecek profesyonel olmayan bir bakıcı çıkar. Burada çok gürüyorum çünkü ve çok komik paralara bakıyorlar. Onun dışında çocuklar zaten okulda olacak. En küçüğü 3 yaşındaymış. Kreşe başlamıştır zaten.

Seni suçladığı için değil boşanıp ona iş çıkardığın için rahatsız. Onun da konfor alanı bozulacak. Bütün insanlar bencil önce kendini düşünür. Karşısındaki evlat da olsa. Bu gerçekle karşı karşıya yeni gelmişsin. Şaşkınlığın ondan. Çocuklar az büyüyene kadar duyma sonra ihtiyacın kalmaz zaten. Üzme kendini. Zamanla alışacak herkes yeni düzene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…