Ayda yilda 1 gelir.banyoya koydugumu bilmiyor ama yuzuklerim yok deyince ben banyoda gormedim dedi yani banyoda gormus almisHer zaman oraya koyuyorsaniz illa ki bir geldiginde gozune ilismistir. Bir tek o gun mu koydunuz?
Ne diye demedin anne banyoda olduğunu demedim ki diye??Arkadaslar bugun annem aradi napiyisun dedi.yuzugum kayboldu cok uzuldum onu ariyorum dedim.bana cevabigun Ben geldigimde banyoda yuzuk gormedim ins bulursun sonra gorusuruz isim var.Ve teli kapatti.Ben banyoda kaybettim banyoda raftaydi demedim.Annenden nasil suphe edersin doyen arkadaslar cvp bekliyorum buna ne diyorsunuz
Annen öz müArkadaslar bugun annem aradi napiyisun dedi.yuzugum kayboldu cok uzuldum onu ariyorum dedim.bana cevabigun Ben geldigimde banyoda yuzuk gormedim ins bulursun sonra gorusuruz isim var.Ve teli kapatti.Ben banyoda kaybettim banyoda raftaydi demedim.Annenden nasil suphe edersin doyen arkadaslar cvp bekliyorum buna ne diyorsunuz
annenızın calma huyunun oldugunu bunu daha once cok kez tekrarladıgını teyzelerınızın evınden de bırseyler aldıgını dayınıza sahte altın taktıgını falan soylemıstınızArkadaslar bugun annem aradi napiyisun dedi.yuzugum kayboldu cok uzuldum onu ariyorum dedim.bana cevabigun Ben geldigimde banyoda yuzuk gormedim ins bulursun sonra gorusuruz isim var.Ve teli kapatti.Ben banyoda kaybettim banyoda raftaydi demedim.Annenden nasil suphe edersin doyen arkadaslar cvp bekliyorum buna ne diyorsunuz
Oda itiraf since isim var neyse ins bulursun dedi kapatti firsat birakmadi.yaziklar olsun Boyle Anne olmaz olsun diyorum insan annesine emanate eder biseyini Ben annemden sakliyorumNe diye demedin anne banyoda olduğunu demedim ki diye??
Bisey spat etmiyorum napiyim nasil davraniyim diye sordum msjkarin cogu sanki ben sucluyum anlamadim Ben burasi dertlesmek icon degilmi ben elestiri aldim cogunlukannenızın calma huyunun oldugunu bunu daha once cok kez tekrarladıgını teyzelerınızın evınden de bırseyler aldıgını dayınıza sahte altın taktıgını falan soylemıstınız
bende annenız kleptomanı onu doktora goturun evladı olarak baskada yapılacak bırsey yok bu gıdısle sosyal hayatı sıfırlanacak demıstım
sıze ne yapmanız gerektıgı soylendı baska da bırsey yok daha amacınız ne acaba neyı ıspat etmeye calısıyorsunuz
Yahu ne kadar mesnetsiz hafiyelik pesindesin be bacim kizmayim etmeyim diyorum ama.. 'banyoyu kullandigimda gözüme bir sey ilismedi demek ki banyoda değil' demek de istemis olabilir. Amma merakliymissin anneni yaftalamaya beee... Caldiysa da -ki hic zannetmiyorum- annen yahu.. helal hos olsun de geç. Alti üstü alyans yüzük. Hadi ederi 5 bin olsun 10 bin olsun. Annen bu senin annen. Nesnelere bu kadar bağlanma çok ah vah edersin.Ayda yilda 1 gelir.banyoya koydugumu bilmiyor ama yuzuklerim yok deyince ben banyoda gormedim dedi yani banyoda gormus almis
Beceremedim hanfendiDevam filmi mi çekiyorsunuz, diğer konuyu güncelleseydiniz ya. Üstünden bir gün geçti sadece.
Tm sizin 1.derece yakininiz bisey calar sa siz oyle yaparsiniz bana cok tuhaf geliyor da insanin oz annesinin calmasiYahu ne kadar mesnetsiz hafiyelik pesindesin be bacim kizmayim etmeyim diyorum ama.. 'banyoyu kullandigimda gözüme bir sey ilismedi demek ki banyoda değil' demek de istemis olabilir. Amma merakliymissin anneni yaftalamaya beee... Caldiysa da -ki hic zannetmiyorum- annen yahu.. helal hos olsun de geç. Alti üstü alyans yüzük. Hadi ederi 5 bin olsun 10 bin olsun. Annen bu senin annen. Nesnelere bu kadar bağlanma çok ah vah edersin.
Ne denir ki bilmiyorum.. madem ki alanı biliyorsun. Korkut onu, de ki komşumuz fasulye şişirtecek alan kişi getirip vermezse fasulye patlayınca o da patlayacak de bakalım ne diyor. Umarım işe yarar çoğu zaman bu yöntem işe yarıyor örnekleri varOda itiraf since isim var neyse ins bulursun dedi kapatti firsat birakmadi.yaziklar olsun Boyle Anne olmaz olsun diyorum insan annesine emanate eder biseyini Ben annemden sakliyorum
sızın sorunuz ne yapmalıyımdı ne yapmanız gerektıgını soyledık gereklı cevabı aldıysanız konunuzu kapattırırsınız moderatore hakaret edenlerıde kıblersınız geregı yapılırBisey spat etmiyorum napiyim nasil davraniyim diye sordum msjkarin cogu sanki ben sucluyum anlamadim Ben burasi dertlesmek icon degilmi ben elestiri aldim cogunluk
Ayrica calmak ne olursa olsun Kabul edilcek normal bisey degil para istiyor ara sira veriyor uz zaten yine isteseydi.insan kenfini kotu hissediyorYahu ne kadar mesnetsiz hafiyelik pesindesin be bacim kizmayim etmeyim diyorum ama.. 'banyoyu kullandigimda gözüme bir sey ilismedi demek ki banyoda değil' demek de istemis olabilir. Amma merakliymissin anneni yaftalamaya beee... Caldiysa da -ki hic zannetmiyorum- annen yahu.. helal hos olsun de geç. Alti üstü alyans yüzük. Hadi ederi 5 bin olsun 10 bin olsun. Annen bu senin annen. Nesnelere bu kadar bağlanma çok ah vah edersin.
2. Kez konu acmak yasak degil diye biliyorumsızın sorunuz ne yapmalıyımdı ne yapmanız gerektıgını soyledık gereklı cevabı aldıysanız konunuzu kapattırırsınız moderatore hakaret edenlerıde kıblersınız geregı yapılır
bırseyı ıspatlamak zorunda degılsınız sureklı annem caldı annem caldı deyıp ıspat etmeye calısmanız laf sahıbınde batar deyımını gerceklestırıyor
burda actıgınız konu ıcın ha hepımız sana yalancı dedık kendını aklamak ıcın mı bukez bu konuyu actın dıyeceklerdır sıze ,bırsey degısmez.
sız annenızı doktora goturun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?