Annem caldi 2

El olsa bu kadar üzülmezdiniz haklısınız. İnsan annesine güvenmese kime güvenecek. Birde eşiniz duyunca yaşayacağınız mahcubiyet var.

Çok irdelemeyin yüz göz olmayın, nasılsa geri alamayacaksınız. Zaten üzüntünüzün altınların maddi değeri için olduğunu da sanmıyorum. Kabullenip mesafe koymanız gerekiyor malesef.

Madem annenizin böyle huyu var o geldiğinde değerli neyiniz varsa kaldırıp yatak odasına koyun kapıyıda kilitleyin ortada kalmasın .

Kötülük düşünür isen kötülük bulursun.. Eşeğini sağlam kazığa bagla komşudan bilme..

Sizin kafanız mı güzel?
Burda herkes doğru yorumlarda bulunmuş.
He tamam anneniz almış , gidin şikayet edin madem.....
Size kleptomani demişler , tedavi ettirin demişler.
İlla evet anneniz hırsız Allah cezasını versin deyince mi mutlu olcaksınız.
Diyelim aldı gerçekten , ben olsam sebebini araştırırım parasızmı kaldı borcumu var bişey mi lazım hastamı vs...
Allahım sen akıl fikir ver

valla bi hocamiz vardi lisede..o kadar sacma seyler calmistiki,,yani aklin durur. kanli ped biriktirir mi insan? normal bir insan hayir, ama oyle yani..hastaysa kadini soylenecegine tedavi ettir. olay ne caldiklari degil, calmak cirpmak mevzu bu. Allah kimseye vermesin ama sorunu buysa yuzugun icin aglayacagina gercekten yardimci ol annene

Ozamn gidin annenizin evine ver yüzüklerimi yoksa eve polis cagırıcam dıye korkutun ne diyelimm

Annenizi en iyi siz tanirsiniz. İnsanın annesinin bu şekilde tanınması ve evladının malına bile göz dikmesi iç acıtan bir durum. Annenize bu tarz konularda yaşanmış olaylar falan anlatarak onun vicdanına seslenebilirsiniz. O geldiğimde bundan sonra daha temkinli olun. Esinize ne anlattiniz peki

Kadın hasta tedavi ettirin demişler hala yok beni tersliyorlar yok anneme acıyorlar yok ben neler cektimler
Hasta yahu götürün psikiyatriste illa bası belayamı girsin

İki konunuzu da okudum ama aklıma bir şey takıldı. Babaniz nerde? Ondan hiç bahsetmemişsiniz.
Babanızla konuşsanız bu durumu daha iyi olur.

Bir de sanki size başka bir şey yapmış da söylemiyorsunuz sanki.
Olay yüzükleri alması olayı da hırsızlık da değil.

Başlık çok itici. İster 1. İster 2. Konuda gereksiz. Huyu buymuş,tüm sülale biliyor ve kabullenmişken sürekli neden ısrarla annen hakkında böyle konu açıyorsun? Naparsa yapsın annen. Evine alma nekadar çirkin bir davranış deseler canın yanmayacakmı? Böyle arkasından konu açaçağına al karşına düzgünce sor. Yapacak birşey yoksa,çok değerli eşyanı açıkta bırakma olsun bitsin.

Yahu akıl alayım diye gelmişsin ama. Herkese bir ters cevabın var.
Kadina verilen cevaplar da hic normal degil ama. Yine kibar yaziyor bence kadin.
L lazlom anneler kiymetlidir evet. Insan kolay kolay konduramaz annesine ama bu ilk yaptigi sey degilmis annenin. Cevresini bu sebepten kaybetmis. Ben senin yerinde olsam annemle konusur onu dr.a gitmek icin ikna ederdim. Hastalik bu belliki. Yorumlari da kafana takma. Kimse ne yasadigini bilmedigi icin boyle cevaplar aldin aslinda. Su saatten sonra ona sen yaptin biliyorum demen bisey ifade etmez. Dr.a gitmeye ikna edebilirsen cok daha iyi olur bence.

Bisey spat etmiyorum napiyim nasil davraniyim diye sordum msjkarin cogu sanki ben sucluyum anlamadim Ben burasi dertlesmek icon degilmi ben elestiri aldim cogunluk
afedersin ama cahil misin?
yazıklar olsun böyle anneye yazmışsın
klaptomani belirtileri veriyor annen doktora götür demiş arkadaş

burda dedikodu yapacağına annene çare bul doktora götürmeye çalış

Toplaşırlar şimdi neden yeni konu açtın eski konunu güncelleseydin, e annen biz napalım, anne bu anne siz olsaydınız anneniz size nasıl nasıl davranırdıcılar, kamera koyuncular.

annenizin evine gidin etrafı arayıp tarayın yüzüklerinizi bulun sonra da aaa anne sana demiştim ya yüzüklerim kayıp diye geçen geldiğimde burda bırakmışım deyip parmağınıza takıp gidin :)

Iyi misiniz siz? Gercekten soruyorum iyi misiniz? Annenize saysak sovsek dunyanin en mutlu kadini olacaksiniz adeta. Bu ne nefret bu ne kin? Yarinda "annem çaldi 3" adli konunuzu bekliyoruz.

Ayrica calmak ne olursa olsun Kabul edilcek normal bisey degil para istiyor ara sira veriyor uz zaten yine isteseydi.insan kenfini kotu hissediyor
Hani durumu iydi ihtiyaci yoktu niye istiyor o zaman? Tutarsizsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…