cok kötü rabbim yardım etsin bıraksın bu huyunu inşallah ..Daha concede yapmisti teyzem vs birinin biseyi kaybolsa direk aklima o geliyor cok uzgunum
Annem derken kayinvaliden mi annen mi
Kızının altinina da göz dikiyorsa ne diyeyim. Başınızın gözünüzün sadakasi olsun. Bundan sonra geldiğinde ortada bir şey bırakmayın bari.Evet oyle malesef sulalede herkes bilir dugunlerde sahte takar
L lazlom cok iyi aradiniz ve annenizin aldigindan eminseniz arayin yumusak dille.sorun bakalim zaten annenizi bizden daha iyi tanirsiniz ses tonundan dahi anlarsiniz diye dusunuyorum
[/QUOTESorsamda aldim demez suc bastirir kapatir teli zaten onceki 20 30 vukatindan dolayi direk suphelendim dusecek yer yok banyoda dolap duvara monte raflu ya iklar olsun yuzuge kadar dustu
o zaman açık açık anne yüzüklerimi alabilir miyim diye isteyeceksin.hatta daha da üstüne yatacak karakterdeyse evinde kamera olduğunu polise vereceğini falan uydur.üzüldüm ama.Daha concede yapmisti teyzem vs birinin biseyi kaybolsa direk aklima o geliyor cok uzgunum
Huyu buAnnenızın durumu cok mu kotu?
Aynen neler yasadihimi bi bilsenizAnne de olsa karaktersiz olan karaktersizdir, şimdi bize garip geliyor ama annenizi en iyi siz tanırsınız.
Diyo zaten.basima kakiyor.sunu anladim annem beni hic dusunmuyor sevmiyor zaten cok bi huzurum yok onuda bozuyor Sen naparsan yap.Anne isteHastalık olabilir çok kötü bir durum çalmadıysa böyle itham etmenin günahı vebali çok büyük çaldı ise sizin yaşadığınız utanç daha kötü Allah yardımcınız olsun. Eşiniz el oğlu annenizle yaşadığınız utanç bence aradınızda kalsın eşinize yansıtmayın sonra sizi hırsızın kızı gözüyle görmeye başlar daha kötü.oofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?