Annem çok Değişti!!!

aynen benım annemde öyle derdi,bundan sonra kendımı düşünücem yok ama 2-3 saat sonra eski halini alırdı..kendını hiç düşünmez gün boyu temızlik yemek..havadan nem kapardı,onada hak veriyorum 27 sene evli olduğumuzda cocuklar okullar hayat mucadelesi gecım derı vs. zor ..

bu arada iltifat için sağol canım,dilerim tüm anneler böyle olur:) geçmişte ki olumsuzlukları unutup yeni bir sayfa açarlar kafayada birşey takmazlar..

ne demek canım rıca ederım:) no problem bence

ayy canım güldürdün beni,bende tam öyle düşünüyorum evde gizli kamera mı var:D:D
kardeşlerim hala okuyor..annemde emeklı evde..
hııı bak bu olabılır annem menapoza girdi yeni...şimdi dahada rahatladım nedenini buldum..çok sağol:)
başka değişiklikler yaparsa yazarım ,aklıma gelenler bunlar ...
bu arada senınde mesleğini merak ettım?

öğretmenim canım.

Aklıma bir şeyler geliyor ama dile getirmek yanlış mı olur diye düşünüyorum..
Annenizi ve dünyaya bakış açısını bilemiyeceğim ama kızmayın ne olur sizi kırmak yada aklınıza kötü düşünceler sokmak değil amacım. Okuduklarmdan sonra acaba dedim.. Sizin bilmediğiniz bir heyecan olabilir mi duygu dünyasında annenizin? Bunu hiç düşündünüz mü?..

:1::1::1:kuzenim aklıma geldi benden yaşça büyük kendisi kızı var neredeyse onunla aynı yaştayız bi ara kuzenim anti depresan kullanmaya başlamış bir değişmiş ki şeker gibi olmuş kızı diyo ki abla bi görsen hiç bişeye kızmıyor bağırmıyor annem çok değişti şeker gibi diyo okulda da arkadaşlarına anneniz size kızıyorsa sinirliyse falan antidepresan kullansın benim annem çok güzel oldu diyomuş çok gülmüştüm böyle birşey olabilir mi sence inşallah doğal bir süreçtir menepoz falan tadını çıkarmaya bakın :52:

Yanlış anlamayın sakın ama okur okumaz aklıma direk sakinleştirici mi aldı geldi aklıma :1: İnş. öyle birley yoktur.Arkadaşların dediği gibi birisinden hastalık görüp haline şükredip kıymetinizi bilmeye karar vermiş olabilir. :55:

kendince karar almıştır sakin huzurlu mutlu olucam diye
bazen benim de böyle fevri dönüşlerim oluyor insanlar şaşırıyor.
bence şikayet etmeyin bol bol övün siz de ona ayak uydurun sorun çıkarmayın huzurlu olun.
bi süre sonra eski haline dönecek kesin ama :) bu aranın tadını çıkarın ve olabildiğince uzun bu şekilde kalmasını sağlamaya çalışın
ayrıca wcyi ben de kullandıktan sonra parfümlerim bence herkesin yapması gereken bişey.:34:

Okudugum anda bana sakinlestirici almis gibi geldi. :44: Belki bir psikologla falan gorusmustur.

belki sakinleştirici almıştır yada kendi de bu durumda rahatsızlık duymaya başlayıp psikolojik destek alıyordur..ama sonuç çok iyi..keyfini çıkarın..her güzel durumun ardında bir sorun aramamak lazım..

Bizim bir arkadaşın babası cuma günü beyin tümörünü aldırdı. Ameliyat oldu yani...
Ziyarete gittiğimizde kızı: "Babam sakindi bilirsiniz ama sinirli bir insan oldu çıktı. Takmadığı şeyleri takmaya başladı. Hiç bırakmaz dediğimiz sigarayı bırakmak istedi ve bıraktı." falan dedi.
:44:

Allah korusun ama :18:
Annenizde başka belirtiler neler var?
:26:

yorumlara bakmadım.
ama antidepresan falan kullanıyor olablir.

çoğu sakinleştirici özelliğe sahp. ama şuda var enerjik ve mutluysa ilaçla alakası olamaz.

Hanımlar Merhaba,
Annemi artık tanıyamıyorum..hatta ben değil tüm ev şaşkınız..onu canımdan çok seviyorum ..ama bu durum normal mi sizede sormak istedim..
son 1 haftadır öyle değişti ki annem gitti yerine başka bir insan geldi sanki..
eski halinden bahsedeyim ;27 senelik evli babamla arası her evlilikte olduğu gibiydi ,babam birşey dese altta kalmaz cevap verir bazen ağlar,bazen küser,sürekli memuniyetsizlik,ama evi dört dörtlük çevirir yemek bulaşık temizlik mükemmel severek yapar ama lafa geldi mi susmaz tartırşır,dışarda biri ters birşey dese kavga edip sinirle cevap verir,yılların biriktirdiği sıkıntılarla hemen öfkelenen yeri gelir tahammülsüz olur vs. devam ediyor işte..

şuan yeni hali ise,evde bize karşı çok yumuşak ,ters durum olsa dahi hiç sinirlenmiyor,ses tonu bile öyle değişti ki çok ama çok kibar sesinin yumuşaklığı bizi bile rahatlatıyor, karşımda ki annem değil başka bir bayan sanki,babama karşı çok kibar ince sözler iltifatlar beğeniler övgüler havada uçuşuyor,yüzünden gülücükler eksik olmuyor(maaşallah) ,her dakka yavrum kuzum ,bir isteğiniz var mı,son olarakta wc den çıktıktan sonra parfüme boğdu wc yi ,anne napıyorsun dedik benden sonra giren rahatsız olmasın diye sıktım dedi...
birden bire değişti,şuan aklıma gelmıyor ama bunun gibi birçok şey sizce normal mi kızlar? yoksa ben mi abarttım?şaşkınım

demekki okadar stres etesede hiç bişein düzelmediğini görmüş kadın :) birde bu şekilde denemek istemiş... böyle davranırsa sizlerinde herşeye yumusak başla cevap verdiğinizi tahmin ederek tartışma skıntı dert tasa daha fazla tahhmülü kalmadığı için böle olabilir. bence tuhaf birşey yok yılların ev kadını sonçta hepimiizn anneleri dönem dönem böyle olabiliyor malesef kıyamam ben onlaraa yaaaa:16::16::16:

yorumlara bakmadım.
ama antidepresan falan kullanıyor olablir.

çoğu sakinleştirici özelliğe sahp. ama şuda var enerjik ve mutluysa ilaçla alakası olamaz.

merhaba hanımlar,
söyledıklerınız içimi rahatlattı hemfikir herkes ,değişmek istiyorum dedi değişti ...
depresan hapları filan kullanmıyor,kullansa bizimle paylaşırdı ,hem dediğin gibi onlar uyku hali ve gücsüzlük yapıyor insanın eli kolu kalkmıyor ama annem tam tersi..
bugun içinde birsürü plan yapmışlar babamla..telde anlattı bana sanki yeni evli gibiyiz ben değiştim eşimde değişmeye başladı filan dedi,maşaallah dedim,bizde bu durumun keyfini çıkaralım madem,inşallah hep böyle kalır...bu durum bizede olumlu olarak yansıdı,korkularım sayenizde gecti sağolun..

Back
X