Hanımlar Merhaba,
Annemi artık tanıyamıyorum..hatta ben değil tüm ev şaşkınız..onu canımdan çok seviyorum ..ama bu durum normal mi sizede sormak istedim..
son 1 haftadır öyle değişti ki annem gitti yerine başka bir insan geldi sanki..
eski halinden bahsedeyim ;27 senelik evli babamla arası her evlilikte olduğu gibiydi ,babam birşey dese altta kalmaz cevap verir bazen ağlar,bazen küser,sürekli memuniyetsizlik,ama evi dört dörtlük çevirir yemek bulaşık temizlik mükemmel severek yapar ama lafa geldi mi susmaz tartırşır,dışarda biri ters birşey dese kavga edip sinirle cevap verir,yılların biriktirdiği sıkıntılarla hemen öfkelenen yeri gelir tahammülsüz olur vs. devam ediyor işte..
şuan yeni hali ise,evde bize karşı çok yumuşak ,ters durum olsa dahi hiç sinirlenmiyor,ses tonu bile öyle değişti ki çok ama çok kibar sesinin yumuşaklığı bizi bile rahatlatıyor, karşımda ki annem değil başka bir bayan sanki,babama karşı çok kibar ince sözler iltifatlar beğeniler övgüler havada uçuşuyor,yüzünden gülücükler eksik olmuyor(maaşallah) ,her dakka yavrum kuzum ,bir isteğiniz var mı,son olarakta wc den çıktıktan sonra parfüme boğdu wc yi ,anne napıyorsun dedik benden sonra giren rahatsız olmasın diye sıktım dedi...
birden bire değişti,şuan aklıma gelmıyor ama bunun gibi birçok şey sizce normal mi kızlar? yoksa ben mi abarttım?şaşkınım