annem çok kötü oldu :(

Canım geçer annenin şok durumu merak etme, tıpkı benim annem gibi hemen. Benim annemde benzer tepkiler vermişti, ah tansiyonum çıktı, ay ölüyorum gibi sonra normale döndü şimdide damadını çok seviyor :)))

Benim anladığım erkek arkadaşınızın doğulu olması değil asıl sorun. Asıl sorun aileler arasındaki kültür farkı. Şimdi belki de onun ailesi de "ama o kız batılı, bu iş olmaz" diyecektir. Onlara da kızmamak gerek. Bu konuşmaların geçmesi iki tarafın birbirini aşağıladığı anlamına gelmeyebilir.

"Uyum" önemlidir evlilikte, her yönden. Bunu dikkate alın

Annelerin karşı çıktığı olaylarda mutlaka başka başka olaylar çıkıyor.

Muhtemelen anne kızını üzdüğüne,belki kızının değişen tavırlarına falan denk geldiği için karşı çıkıyor.

Ama kızlarımız maşallah herşey dörtdörtlük tek sorun doğulu olması zannediyorlar.

Hepinizin yorumları için teşekkür ederim.
Umarım hayırlısı neyse o olur.

dogru söylemiş yapamazsın

Eyer iyi biri olsaydi seni sartli sevmezdi ve oldugun gibi kabul ederdi. Ben mezhep degilde kultur farkina ve sevgilinin karekterine takildim gel vazgec. Annen hissetmis ve aneni uzme. Hicbir erkek anneyi uzmeye degmez. En yakin arkadasim ailesini dinlemedigi icin yillardir evliliginden cekiyor: ( birde benim anladigim kadariyla bazi kadinlara karektersiz, baskici erkekler cazip geliyor sanirim(

Açıkçası annenin tepkisi yersiz ve saçma bende eşimle çıktım 23 yasimda evlendim üstelik baska sehirden hic tanimadigimiz muhite gelin geldim anneminde babaminda endiseleri vardi tabi ama böyle basina bez koymayla olmaz o işler hakkınızda hayırlısı ama işiniz zor görünüyo

Ay Allahım ay ay babam ay anam nasıl anlıyorum sizi şimdi.
Şu başıma gelenlere yarabbi,böyle sürekli.

Şartlı şurtlu sevmek konusununda bi anlamı vardı.Yani işin aslı öyle değildi sonradan anladım aslında öyle demek istemediğini.Bir sorun vardı aramızda onunla ilgiliydi.Beni soğutmak istiyordu sevdiği halde.Yoksa gerçekten öyle biri değildir.
Ben daha babama söylemedim,ne yapacağım hiç bilmiyorum

Ya sadece sevdim ben ya
Arkamdan vurdun deyip duruyor delireceğim.Bu yersiz siniri deli ediyo beni

Şimdi de ne yüzüme bakıyor ne konuşuyor benimle erkek arkadaşım var diye.Ona kalsa daha benim 2-3 sene daha olmaması gerekiyormuş erkek arkadaşım.Ya hangi devirde olduğumuzu sanıyor acaba benim annem.Tamam başta sinirlenir normal ama hala öyle.O kadar abarttı ki bu olaya.Dünyası başına yıkılmış gibi davranıyor.Ben böyle birşey görmedim ya

Birde sen daha çalışmaya başlamadın.Olur mu hiç öyle.Maddi durumumuz iyi değil zaten diyo.Bende tamam iş bulana kadar tanışın.Sonra 1 sene falan nişanlı kalırız diyorum.O ara para biriktiririm diyorum.Nasıl olacakta.Sen benden uzaklaşacaksın.Olmaz böyle.
Benim işim zor

Son düzenleme:
sevgilinin doğulu olmasından çok, eski konularında geçtiği gibi sevgilinin sana söyledikleri bence daha büyük bir sorun. annen de hissetmiş zaten. anneler bilir, olacakları da hisseder, annen abartıyor gibi gelebilir sana ama öyle değil işte. belki birkaç yıl sonra anlarsın...

Bir anne olaak yazayım anneler genelde yanılmaz...çok fazla kültür farkı yaşarsın sende buralaa konu açarsın şöyle oldu bilmem ne diye gel vazgeç büyük konuşmayım ama bende kızımı vermezdim..serde doğululuk varsa nekadar okumuş olursa olsun...o senin iyiliğini ister

Erkek arkadasina tek bir soru sormani isterim ilerde evlenirseniz cocuguna kendi dilini ogretmek istermiymis cvp yazar misin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım babana da söylemelisin bir an önce. bütün yükü annen taşımamalı bu durumda..hastalanmış baksana

annenin tek amacı naz yapmak bence
alnına tülbent bağlamak falan...
3-4 sene öyle şeylerle gelme
neden?
anneciğin biraz daha seni evde görsün diye
kendisi kaç yaşında evlenmiş acaba?

ama babana söylemek için acele etme.
Bırak annen alışsın kabullensin-onun da desteğini al
öyle açarsın konuyu babana.

valla canim benim esimde dogulu 7 kardesler.anneme ilk soyledigimde o da cok kotu olmustu bi de benim.sulalemde dogulu takintisi var sirf bu yuzden hickimse istemiyordu. ama benim esim beni hickimseye ezdirmedi ve sulalem de esimi cok seviyor. ben de ilk baslarda cokk zor gunler gecirdim telefon ustune telefon geliyordi anneme vermeyin evlenmesin diye ama Rabbime sukurler olsun esim dunya iyisi onun memleket insanini kendi memleket insanimdan daha cok seviyorum . esimin arkadaslari da eslerini el ustunde tutarlardi valla. tabi tutmayan da vardi . bu isin de dogulu batilisi yok. dogulu arkadaslarim bana kardesten daha yakinlardi . erkek arkadasindan eminsen mucadele et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…