Takma canim benim esim karsli 9 kardesler ben artvinliyim annemde oyle demisti yapamazsin uyusmazsiniz diye evlendik annem ve babam esimi cok seviyor bizde cok mutluyuz sukurler olsun iyi yonlerini soyle tanimalari icin firsat ver anneler evlatlarinin kotulugunu istemez sadece acele etme israr etme ters teper zamana birak hakkinda hayirlisi olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yaşın 24 erkek arkadaşı geçtim evlenmek istediğinide söylemen çok normal annende biraz fazla tepki vermiş olabilir amaa aileler arasında farklar varsa bu bence büyük bi sorun Annen de haklı anlıyacağın doğuyla batıyla alakası yok eşimde bende doğuluyuz ama farklı yaşantısı olan ailelere sahibiz malesef eşimin ailesine eyvallah desem aşiret kuralları uygulayacak bana nerdeyse ben rahat büyütülmüş biri olarak kaldıramıyorum bu tarz şeyleri diyeceğim şu ki arkadaşım babana söylemeden önce iyice ölç biç herkes aynı şeyleri yaşar diye bi kanun yok ama bu olumsuzlukları başta göz önünde bulundurursan sonra sıkıntı yaşamazsın rabbim kararlarından pişman etmesin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam cnm bn anlatym sna ben izmrliym yani batılı nsanlim ise doqulu bnm ailemde ilk basta tpki qstermsti tbi bn her zmn karsilarnda drdum ama tanidkca nisanlmi ck sevdiler smdi ondan iyisi yk öncelikle bn bu doqulu batili ayrmini anlamyrm her kez ayni oluck diye bi kanun kural yk yarqisz infaz yapilmasn ilk önce tanimyi denesnler ayrıca doqulular qayet sayqili namuslu dzqun insanlar doqulu deypte qecmeyn bn 2 yıldır berabrm nsanlmla 1 yıldrda nsanlyz ve çok mutluyum o yüzden ilk sn tani sen tanidqna emnsen de annene qzelce tanıtmaya cals elbet su akar yolunu bulur takma kafaya :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.