• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem de Aldatıldı !

beautenova
cok fena aldatilmissin anlasildi..kuyruk acin büyük
:1:

Cahille diyalog kurmak kişiyide cahilleştirir! MİŞ....KK de yenisin galiba daha öğrenecek çok şeyin var, sana tavsiyem kuyruklu laflar etme...Aldatılmış olsam kimse benim diğer ayıbım değil yüzüme vuracak zaten söylerdim emin ol...

Aldatilmanin kadini erkegi olmaz arkadaslar.erkegin geninde var sozune asla katilmiyorum.nefsine yenik dusen her kadin ve her erkek aldatmaya meyillidir.Allah korkusu olan,harama yaklasmaya yeltenmeyenler ise aldatmaz.bunun kadini erkegi olmaz!erkek aldatir diyenler;o erkekler kadini yine bir kadinla aldatiyor!

aldatılmayı baştan kafasında normalleştirmiş arkadaşlar var,
bu düşünce tarzıyla zaten aldatılmanız yakındır...
insanoğlu hertürlü hataya müsait yaratılmış, ilerde kimin ne yapacağından emin olmazsınız,
ama bunu en baştan kabullenmek çok kişiliksizce bi davranış...

Son düzenleme:
Cahille diyalog kurmak kişiyide cahilleştirir! MİŞ....KK de yenisin galiba daha öğrenecek çok şeyin var, sana tavsiyem kuyruklu laflar etme...Aldatılmış olsam kimse benim diğer ayıbım değil yüzüme vuracak zaten söylerdim emin ol...

okadar kesin konusuyorsunuz ki..Aldatmayan bir cok erkek var emin ol..
Hepsini bir kaliba inatla koyman,soyledigim seyi dogruluyor.Kusura bakma.
Ha aldatilmadim diyorsan,birgun aldatilirsan(sana gore kesin)erkektir yapar diyip affeder gibi gorunuyorsun
:1:
gelip buraya konu acip asliyip sizlancagini sanmiyorum:ssz:

Son düzenleme:
Facebook un ne suçu var ki adamın niyeti bozuksa yolda gelen geçene de laf atar aranır fırsat kollar.. Facebook kapansa eşiniz babanız namuslu ahlaklı birimi olacak?

aldatılmayı baştan kafasında normalleştirmiş arkadaşlar var,
bu düşünce tarzıyla zaten aldatılmanız yakındır...
insanoğlu hertürlü hataya müsait yaratılmış, ilerde kimin ne yapacağından emin olmazsınız,
ama bunu en baştan kabullenmek çok kişiliksizce bi davranış...

cok dogru soylemissiniz size katiliyorum

Hayatta hiç birşey göründüğü kadar kolay değildir arkadaşlar...Yazmak, bazen istenmediği veya istenerek sarfedilen sözler söylemek o kadar basittir ki...Ama bir yuvanın yıkımı, bir geçmişi silmek sanıldığı, konuşulduğu kadar kolay şeyler değildir...Bu memlekette kadının arkadasında ona destek olan bir ailesi yoksa, kadının ekonomik özgürlüğü yoksa (vasıfsız! bu kadar basit)...Savunma yeteneği, tertibi yoksa o kadındır aldatılan ve aldatıldığı halde susmak zorunda kalan...Ve yine o kadındır ki boşanırsa çevreyi, çocuklarını ve namusunu düşünmek zorunda kalan....

Böyle kendinize güvenmediğiniz sürece ezilmeye mahkum olursunuz.. O zaman aldatılmak normal demeyin deyin ki "biz çekmeye mecburuz"..

Ne deseydim yani...."annene söyle derhal boşansın bu adamdan" yada "sessiz kalsın aman her kadının başına gelir"...mi deseydim...ne dersem tamam budur cvp denirdi acaba....Haa o zaman söyleyim... Annenin yapması gereken 2 şey var, babanın dikkatini tamamen kendine ve evliliğine çekecek yada dünya ya burnundan her gün fitil fitil getirecek...Başka çözümü olan var mıdır?

aldatılmadıysanız bigün aldatılacağınızı kabullenmişsiniz demekki o zaman tepkiniz ne olur boşanırmısınız madem boşanacaksınız ve her erkeğin aldatacağından eminseniz neden evlendiniz ha aldatılıpta ayrılmam kabullenirim diyenlerdenseniz bilemem.....

erkekler aldatır evet ama her erkek aldatmaz öle şeyler duyuyoruz öle şeyler yaşıyoruzki kimse için genelleme yapılamaz emin olun aldatan erkek kadar aldatan kadında var erkekler bunu marifet sayıp sağda solda anlattıkları için onlarınki bu kadar gündemde babam için bile yapmaz diyemem ne hacı ne hocalar gördük çalışan sekreteriyle kaçan ev açan içinde olacak kişilikli olacak karısının ütülediği gömlekle başkasına iş atmayacak çoluğunun çocuğunun kıymetini bilecek aldatılıp boşanıldığı zaman adama olur olan şapa oturunca görür aldatmayı da

valla bu internet facebook yüzünden çok yuvalar yıkıldı daha geçen gün komşum geldi eşim beni aldatıyor intte kızla konuşurken yakaladım dedi.birazöncesinde eşimin mesleği dolayısıyla duyduğum 2 kadın intihar ettiler eşleri aldattığı için çok zor BU İNT.DAHA ÇOK YUVALAR YIKACAĞA BENZER ALLAH KORUSUN.

Biz bayanlar '' erkekler aldatır'' nakaratını bu kadar sık tekrarlarsak zaten öyle olmaya mahkumdur her zaman..

Yeter, bitirin bu klasik sözleri artık kelime dağarcığınızdan !

..

Yeşilmavigri, keşke anneniz ve babanızla ilgili meseleyi burada açmasaydınız..

Bu konuda kafanızı karıştırmayın, annenize asla gaz vermeyin derim ben..
Bırakın onlar kendi aralarında halletsinler.
Yılları devirmişler birlikte, emin olun anneniz kendince en doğrusunu yapacaktır.

Ben olsam annem olmadığı bir anda babama '' annem bunu yapsaydı,
ya da anneme bunu senin yaptığın gibi gırgırına başka bir adam böyle yapsaydı ne hissederdin '' derim ve giderdim yanından.

Bu arada annenize her zamankinden daha fazla psikolojik olarak ilgi gösterin ve belkide yükünü alabilecek şekilde işlerde yardım edin bence.

Arkadaşlar annem ve babam şu an bu durumu alaya alıyorlar. Durum, mesele kapandı gibi görünüyor. Yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Ne olacağını zaman gösterecek...

Hepsi aynı hepsi ! Ailesine istedikleri kadar düşkün olsunlar,eşlerini deliler gibi sevsinler farketmez ! Gözleri hep dışarda ! Nasıl bir yaratıklar,nasıl böyle karaktersiz yaratılmışlar anlayamıyorum...

Back
X