Annem dünür terörü yüzünden yanımda kalmak istemiyor 😓

Annemi düşünmekten kendim lohusalıkta yaşayacağım sıkıntıyı bunaltıyı düşünemez oldum.Emzirme konusunda da arkamı döner emziririm dede olsun k.peder olsun kendini bilen lohusanın yanında durmaz ben bebeğimi beslemekten hiç de utanmam diyorum haksız mıyım ?
Yani o kadar da mıç mıç olmayın bir özeliniz olsun bence. Siz çok fazla alışmışsınız iç içe yaşamaya. Söyleyin açıkça eviniz küçükmüş zaten. Gelmesinler yedi sülale. Dedenin yannda torun mu emzirilir

Geçen gün bi arkadaşa 10dklığına uğradım ayaküstü, oturmadım bile...Kv ile yaşıyormuş...Ev kaloriferli...eve girdim bi kapıdan kv çıktı odadan...Yok abi ev daralmış resmen ..1 oda ona ait...Cocuklar da var...Daha eş yok o anda düşün ama ben evde daraldım cıktım...Çekilmez o nedir öyle ama sen kabullenmişsin ne diim

Vala ne desem ki bilemedim doğum yapan herkes lohusalık depresyonu geçirmiyor ayrıca iş sadece bebeği emzirmek değilki bunun dikişi var, süt gelince akması bebeğin sürekli emmesi falan bebekle yapışık ikiz olması kayınpederin yanında nasıl rahat olacaksınız bebek 10 dakika bile uyusa sizde yatmak isteceksiniz yatsan kayınpeder laf edecek kimse aa bu kız lohusa anlayış gösterilirim demeyecek kayınvalide kadar sizde silik bir tipsiniz evine kim gelecek kadar vermiyorsun

Bence kimse gelmesin ama madem hayır diyemiyorsunuz o zaman bir elektrikli ısıtıcı alın odanızda yatın, yada en azından sıcak iki oda olur da kp yanında emzirmezsiniz. Çünkü onlarda akıl yok sizi rahat bırakmazlar.

Bence siz kayınvalidenizden daha siliksiniz.
Bir cinnet geçirin hiçbiriniz gelmeyeceksiniz deyin, çok mu zor Allahaşkına?
Covid kol geziyor üstelik ne münasebet yeni doğum yapılmış evde misafirin ne işi var.
Anneniz gelsin yeter. Kayınvalideniz de kendini özel hissediyorsa, babaanne oldum diyecekse o da gelsin. Ama eltisi,babaanneniz, dedeniz, vs vs onlar ne alaka?
Vallahi bazı aileler beni çok şaşırtıyor, arkadaş ne işin var orda? Ne meraklı millet başkasının evine barkına yaa.. Pfff
Asla istemediğim şeyler yaşamazdım bu süreçte.
Bu bir doğum olayı ve doğuran bensem yanımda evimde olacakları da ben seçerim.

Cocuk doğduğunda kayinpeder napacak cocuk mu emzirecek ne isi var sizin evde?
Hadi sadece kv olsa neyse kadin yardim.eder hatta anneniz gelirse iki anne sizi baya rahat ettirir biri yemek yapsa biri çocuğa destek ciksa hemen ayaga kalkarsiniz ama ic ice aileyle olmaz
Esiniz söylesin yanlis anlarsa anlasin hic gelmez anneniz gelir neden gelmemeleri ihtimalinde kuserler diye çekiniyorsunuz ki?
Bence esiniz de silik siz olmasaniz da esinizle ailesine karsi bir sınır koyamamissiniz

aman şu eşler de ne şiş yansın ne kebap. Annesine ayıp olmasın diye asıl ayıbı size ediyor farkındaysanız. O beceremeyecekse siz halledin, açıkça konuşun ne istiyorsanız.

Korku filmi gibi😱😱 tek göz oda. Süper babaanne, kayınvalide, kayınpeder, anne,amca elti 😱😱 hepsi bir arada. Olan bebeğe olacak. Daha küçücük korona buluşmasından hiç mi korkmuyorsunuz? Kayınvaliden alınacağına bebeği düşünsün, tabi en başta da sen!

Gerçekten hiç anlamadığım şeydir. Başkasının evine sığışcam diye upraşıyo bazıları.ne anlarlarsa artık ,😏

Back
X