Herkese merhaba
Yaklaşık 9 aydır biriyle birlikteyim, arkadaş vesilesiyle tanıştım, baktım iyi düzgün bir insan , her türlü mantığıma uyuyor. Her erkekte olduğu gibi bazı odunlukları var ama en azından benim için düzelmeye çalışıyor gayret ediyor.
Ben insanların dış görünüşüne pek önem vermem, karşımdaki insan da aman aman yakışıklı biri değil ama ıyhhh kesinlikle olmaz da biri değil, aşık değilim ama seviyorum ve çok da sevildiğimi biliyorum.
Anneme gelince de her şeyin en mükemmel olmasını isteyen, damadının uzun boylu dalyan gibi olmasını dileyen , mesleği çok iyi olsun , ailesi iyi olsun , daha da önemlisi hep başka insanların onun hakkında her zaman iyi konusulmasını isteyen bi kadın.
Ben erkek arkadasımın ailesiyle tanıştım ve sevdim de, tabi ki içlerine girmeyince bilinmez ama kendi hallerinde sakin insanlar.
Sorunum şu , erkek arkadaşım ve ailesi artık söz isteme gibi bişeyler olsun istediler bende bizimkilere söyledim Mayıs sonu gibi gelsinler dediler, memleketlerimiz ayrı, bende ailemden ayrı bir yerde çalışıyırum.
Annem 10 günlüğüne yanıma geldi, şu çocugun fotosunu göstersene dedi, teyzemler falan da vardı, önce sırayla enişteme, kuzenime , teyzeme gösterdim sıra anneme geldi, ıyhhh dedi telefonu kapadı..
o kadar bozuldum ki, bagırıp cagırdım daha ne istiyordun ya diye, al işte dedim herkesin senin hakkında mükemmel konuscagın birini buldum ailesi, mesleği , herseyi mükemmel birini daha ne bekliyosun dedim, bi tanıdıgı varmıs da damadı çirkinmiş de , düğün akşamı herkes dalga geçmiş falan filan, sonra yaptıgı hatayı anladı özür falan diledi ama ben çok bozuldum.
Annem 10 gün kalacak yanımda ve ben ikisini tanıştırmayı düşünüyordum ama şuan çok kararsızım.Tanısa sever desem ondan da emin değilim, annem çok girişken canayakın insanları sever ama erkek arkadasım biraz cekingen, onların evindeyken bile sessiz sakin oturdu,
Şimdi ne yapsam bilmiyorum, hiç karşılaşmasalar da Mayıs da istemede bütün ailesiyle mi tanışsa, yoksa tanıştırayım mı.