Annem erkek arkadaşımı istemiyor. Siz olsanız ne yaparsınız ?

Ladymini

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
55
21
288
Kızlar merhaba. İşin içinden çıkamıyorum bir türlü. Erkek arkadaşım subay ve annem sırf bu yüzden daha tanımadan kesinlikle istemiyor. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Fakat annemin bu tavrı beni çok üzüyor sonuçta annem. Sizce ne yapmalıyım ? Mesleği tehlikeli bir şey olur diye korkuyor. O böyle yaptıkça ben de korkuyorum. Bu yüzden bir ara benimle annem arasını bozdu bana sürekli bağırıp çağırdı. Şu an ayrıyız diye biliyor ama birkaç güne söylemeyi düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım, nasıl bir konuşma yapmalıyım ?

Annenle sakin bir şekilde konuş tamam kendisine göre haklı nedenleri vardır ama sadece Subaylara mı bir şey oluyor ? ya başka birisi olsa subay olmasa da allah korusun ölümcül hastalığı olsa ilerde ne yapacak ? ya da bizim ne olacağımız belli mi ? Subaylara özel bir durum olmadığını dile getirin derim ben karşı çıksada yavaş yavaş anlattıkça yumuşar.

olur mu öyle şey.. Ecel sadece subaylara mı geliyor ? korkuları olabilir tabi ki ama yavaş yavaş alıştırman lazım onu. gerekirse iş ciddiye binecekse erkek arkadaşın tanışsın konuşsun annenle onu rahatlatsın..

Annen'de kendince seni koruyor sen sonradan üzülmeyesin diye uğraşıyor.
Bence sakin bir şekilde anneni ikna etmeye uğraşmalısınız.
Gönlünü alarak.

Ecel geldikten sonra mesleğe bakmıyor. Başka meslekten biriyle evlenince uzun yıllar yaşayacağına dair bir garanti verilmiyor. Ölüm bu hiçbirseye bakmıyor geldi mi geliyor. Annenle inatlaşmadan sakin sakin. Konuşmaya çalış. Zamanla illaki kabul eder.

Bence annenin önerilerini dinlen ama kendince de sebeplerini annenle konuş şu zamanda her şeyin tehlikesi var

Annenizi yavaş yavaş ikna edebilirsiniz çevrenizde bir askerle evlenen olmadı mı ? örnek gösterseniz. Ama tayin durumlarını düşündünüz mü acaba bunlarda belki annenizi tedirgin ediyo olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…