Hayır kendi de farkında oğlum üzerimde bi yük ömür boyu taşıyacağim diyor sağ olsun bize de taşıtıyorBöyle tipler çoğu ailede vardır. Arkasını toplayan şımarıklıklarına dur demeyen olmadıkça, bi yerlerden para bulabildikleri sürece de böyle yaşamaya devam ederler. Anneniz de kendince iyilik yaptığını sanıyor halbuki en büyük kötülüğü kendisi etmiş, yazık.
Annemle aramı bozmadan bunu yapmak istiyorum işte. Kendisi zaten işi düştüğünde arar. Allah anneme uzun ömür versin annemden sonra pek görüşeceğimizi sanmıyorumAsla çekmem, usulca da uzaklaşirim. Kan bağıymis, yok ama o senin caninmis, et tirnaktan ayrilir mıymış fasa fiso. Bu kişiler sonra aile kuracak, o ailenin de icine edecekler, karısı çocuğu cekecek. Siz buna da sebep olmus oluyorsunuz. Cok net konusuyorum, direkt olarak bagimi koparirdim. Ne gerek var?
Anlıyorum sizi ancak bana zarar veren toksik bir ilişki icin, anneme gerekli aciklamalari yapar ve yerimi tavrimi koyardim. Ha annem buna rağmen beni ciddiye almiyor, sorun yaratıyor, taleplerde bulunuyor, saygı duymuyorsa, annemle de arama sınır koyardim.Annemle aramı bozmadan bunu yapmak istiyorum işte. Kendisi zaten işi düştüğünde arar. Allah anneme uzun ömür versin annemden sonra pek görüşeceğimizi sanmıyorum
Tatile gidiyoruz annem de geliyor yanında 1 alana 1 bonus gibi kardeşim de geliyor eşim de bundan rahatsız olmuyor yetim o diyor 35 yaşında yetimlik mi olur ben de yetimim o zaman. Eşimin böyle asalak gibi kardeşi olsa bizimle dipdibe ben isyan ederdim adamda gık yok.Tam ömür törpüsu. Her koyun kendi bacağından asılır. Ben mesafe koyardım.
Bunu biliyorum o da buna güveniyor zaten her zman arkasını toplayan birileri olmuş. Evlense Allah korusun elin kızına yazık ay bi de çocuk olsq düşünemiyorum. Babam ölünce ablam psikolog desteği aldırmıştı adam bu çocuğun büyümesine izin vermemişsiniz demiş ablama çok doğru biliyorum. Ama anneme engel olamiyorum. Anne olunca anlarsınız diyordu 8 yaşında kızım var ben onun arkasını toplamıyorum kendi sorumluluk sahibi olsun diye ama anneme laf geçiremiyorum o üzülmesin diye de kendimi yiyip bitiriyorum en basitinden her ay para göndermek istemiyorum o ev sahibi olsun diye. Hoş evi olunca da yiyip satıp yiyecek adım gibi biliyorum ama annem….Böyle Sürekli biri arkasını toplayıp hayatını düzene koydukça çekmeue devam edeceksiniz ailece
Öyle mi dersiniz anneme kızarken onun gibi mi oldum yo hayır ben ben evladıma öyle değilim,arkasını toplamam asla ödevleri bile kendi sorumluluğudur. Kardeşime de değilim esasında 10 yıl görmesem aramam. Anneme karşı duramıyorum nedense o da başka bi çocukluk travmamdan ya ..Annenize kızacağınıza biraz da kendinize kızsanız? Annenizin aynısısınız. Galiba farkında olmak istemiyorsunuz.
Valla kardeşte olsa ilk kendimi düşünüyorum ben. Yapamam diyeceksiniz olacak bitecek.Öyle mi dersiniz anneme kızarken onun gibi mi oldum yo hayır ben ben evladıma öyle değilim,arkasını toplamam asla ödevleri bile kendi sorumluluğudur. Kardeşime de değilim esasında 10 yıl görmesem aramam. Anneme karşı duramıyorum nedense o da başka bi çocukluk travmamdan ya ..
Annem o kadarını yapmaz herhalde yapsa başka da bi şeyi yok sokakta kalır biliyor. Üstelik evini alırken babamdan kalana benle ablam da üste para ekledikMalesef ailecek bir canavar yaratmissiniz. Burada bir konu vardı abi en son annesinin tek evini sattirmak istiyordu. Kardesiniz sonunda sizlere çok cektirecek eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?