Annem eşim yokmuş gibi davranıyor sanki

Oglan dayıya kız halaya benzer derler ne cok abartmıssınız kadın heyecanlı sevınclı neden kırılmaya yer arıyor esınız???
Kendisine benzemesini istiyor en başından beri. En azından kimseye benzetilmese bişey demez ama daha resim yokken dayısına benzesin demeleri onda takıntı oldu. Aman en büyük derdimiz bu olsun konuyu açtıktan sonra pişman oldum

Tatlım bu bir klasiktir, kız halaya oglan dayıya benzer :) benim oglum tip olarak ayni babası ama huy olarak dayisi :) Yegenim tip olarak bana huy olarak da kiz kardesime benziyor ( halayım yaa :)) Bosver bunlar kimseyi kırma, :)))) Hamileligin keyfini cikarrr

Bende
Tatlım bu bir klasiktir, kız halaya oglan dayıya benzer :) benim oglum tip olarak ayni babası ama huy olarak dayisi :) Yegenim tip olarak bana huy olarak da kiz kardesime benziyor ( halayım yaa :)) Bosver bunlar kimseyi kırma, :)))) Hamileligin keyfini cikarrr
Bende halama benzerim huy olarak :) konu açtığım anki hislerim yok suan evladım sağ sağlım doğsun da başka bişey istemem.

Takim olayina bende karsiyim, cocugun uzerine bilincinde olmadan forma giydirmeyi hos bulmuyorum.

Ama benzemesi konusunda, kardesime benzemesi beni sevindirir boylu poslu yakisikli kardesim var :D

Kardeşim orta boylu (1.77)sarışın renkli gözlü. Bende eşimde uzunuz. Eşime benzemesi benimde ilk tercihim yoksa kader :)) şaka 1 yana tip önemli değil bence insan sevdiği adama benzesin istiyor benim ilk başından beri temennim bu

simdi dusunuyorumda kayınvalidem cocugum icin devamlı halasına benziyor dese ne halası ya annesi babası dururken derim:) bir defa denir tamam da her defasında sıkar bu durum dayıdan once babaya benzer:)

Sanırım bende bi tuhaflik war kızıma hamileyken resmen dua ettim halalarina benzesin babasına benzesin diye :) ve onlara benzettiklerinde inanılmaz derecede mutlu oluyorum. Erkek kardeşim çok yakışıklı boylu posludur yinede eşim tarafa benzese daha mutlu olurum neden acaba ??? :))))

3 yıllık evliyim gorunurde eşimi ailem sever eşimde ailemi ama şimdi hamileyim annem bebek için erkek kardeşimin tuttugu takımın formasını almak istemekte, her ultrasyonda dayısına benziyor demekte. Eşimin zoruma gidiyordu benimde gitmeye başladı. Kardeşim de öyle aman aman düşkün değil bize aslında çocuk zaten düğün yapacak kendi derdinde. Acaba sizde de öyle oldu mu diye merak ediyorum? En son dün akşam misafirler vardı annemi de getirdiler dayısına benziyormus annen dedi dediler ya anne babası varken neden dayısına benzesin dedik bir anda annem ne varmış dayisinda dedi sonra sustu...gittiklerinde üzüldüm kırdım diye ama bilmiyorum nasıl davranmaliyim?
Yani kendi oglunu daha yakiskli buldugu icin olabilir. Soyle ki sahsen ben ve annemde dayilarina benzesin diyorz ama tabi damadin yaninda soylemesi kotu olabilir. Ben babasina zekasi ve sakinligi sana benzesin. Geri kalan seyleri bana benzeyeblr diyorum. Yani onu da memnun ettikten sonra sikinti olmaz. Ama direk yok saymak kotu bisy. Annenle ozel konusablrsn. Esimin yannda boyle soyleme alinabilir gibisnden.

3 yıllık evliyim gorunurde eşimi ailem sever eşimde ailemi ama şimdi hamileyim annem bebek için erkek kardeşimin tuttugu takımın formasını almak istemekte, her ultrasyonda dayısına benziyor demekte. Eşimin zoruma gidiyordu benimde gitmeye başladı. Kardeşim de öyle aman aman düşkün değil bize aslında çocuk zaten düğün yapacak kendi derdinde. Acaba sizde de öyle oldu mu diye merak ediyorum? En son dün akşam misafirler vardı annemi de getirdiler dayısına benziyormus annen dedi dediler ya anne babası varken neden dayısına benzesin dedik bir anda annem ne varmış dayisinda dedi sonra sustu...gittiklerinde üzüldüm kırdım diye ama bilmiyorum nasıl davranmaliyim?

Ne kırması ya, annenin yaptığı asıl kırmak bence. Benim kaynanam gelecek ay bu çocuk görümcesine benziyor diyecek, alınırdım. Aynı şekilde kendi annem gelse teyzesine benzeyecek dese gene alınırdım. Bu açıdan bakın, siz alınmaz mıydınız? Eşiniz de annesine sizin verdiğiniz tepkiyi verse biraz da olsa rahatlamaz mıydınız? Eşiniz de alınmakta/kırılmakta haklı... (Haksız demediniz farkındayım)

Kaldı ki söylediğiniz şeyde alınacak bir şey yok. Anneniz de çocuğu birilerine benzetöeye o kadar hevesliyse size benzetsin :) her fırsatta oğlunu öne sürmesin. Oğlu biraz kıymetliymiş gibi geldi niyeyse :)

Bugün eşim annem ben bebek odasi almaya gittik daha önceki sipAris gelmedi hala iptal ettik onu.
Annem hastane çıkışı alırken beşiktaşlı sordu.Eşimde babamın tuttugu takımli almasını teklif etti besiktasli olani kendisinin zaten alacağını dedi takımsız 1 takim aldik:) eşim de besiktasli nevresim aldı.
Erkek çocuk olunca illa 1 takım sevdası oluyor oysa biz maç izleyen 1 çift değiliz :)))

Ay canım benim inanki bunlar çok önemsiz şeyler. Bebek doğunca anlayacaksın. Ben de başlarda çok takıyordum ama anladım ki gereksiz yere üzüyormuşum kendimi ve eminim ki hormonlar suçlu :) galiba tek erkek kardeşiniz var ve anneniz de erkek çocuk delisi bu çok belli :) ben olsam annemi kırmadan konuşurdum. Ama hani derler ya erkek dayıya benzer bu da o konu işte anneniz bundan bahsediyor. Bebeğiniz tabiki önce size ve eşinize benzeyecek. Sonuçta ikinizin genleri birleşiyor. Ama anneniz de alemmiş cidden. Benim annem hayatta karışmaz. Şu da var oğlum bana çok benziyor sima olarak. Gerisi eşim. Kv başlarda sürekli oğluna benzediğini söylesinler istiyordu. Yahu eşimin kopyası olsa ne olacak babası benzeyebilir ama bana benzedi yani. Bunlar cahilce geliyor bana. Bir gün yine birisi dedi ki anneye benziyor bu oğlan aynı dedi. Kv bozuldu ve erkek çocuğu babasına benzemesi lazım dedi ay bir kahkaha attım, anne ondan mı kendi oğlunu kendine benzettin dedim ben de iyi yaptım oğlumu kendime benzettim dedim ve inandı biliyor musun :-) kurban olduğum Rabbim yarattı onu ben nasıl benzeteyim dimi :) takılma bunlara canım eşinle de arayı sen bul. Hamileliğinin tadını çıkar. Şahsen babam bile tıpatıp annesi diyor oğlum için ben de yapıştırıyorum sima bana benziyor ama gerisi olduğu gibi babası, huyu bile diyorum eşim onure oluyor ve doğru da. Herkese cevabını ver.
Oglusumubekliyorum Oglusumubekliyorum

Canım benim erk kardeşim de yeni evlendi onun eşi hamile bir ay sonra da ben hamile kalmışım onların bebek bizden ileri old için doktor cinsiyetlerine erk demiş bizde cinsiyet öğrenmeye gittik ve annem de yanımızdaydı doktor kız dedi emin bir şekilde ve annem ordan başladı metinin ki erkek metinin ki daha büyük metinin ki daha bızlı atıyodu kalbi vs vs üstüne birde elindeki ultrason videosunu bizim doktora göstermeye kalktı eşimin yanında sonra eve geldik ben oğlancıyım sizin de oğlunuz olsun isterdim Allahın zorına gitmesin de ben çok üzüldüm vs gibi laflar sözde eşime üzülüyor misafir diye bişey diyemedim .. 2 gün önce doktora gittik ve erkek dedi doktorumuz çok şükür her iki evlatta Allahtan bana bize hediye eşimden canımdan bir parça bana kız erk farketmez elbette ama kendi annemin eşime boyle nisbeti bnm de çok ağrıma gitmişti

Canım benim erk kardeşim de yeni evlendi onun eşi hamile bir ay sonra da ben hamile kalmışım onların bebek bizden ileri old için doktor cinsiyetlerine erk demiş bizde cinsiyet öğrenmeye gittik ve annem de yanımızdaydı doktor kız dedi emin bir şekilde ve annem ordan başladı metinin ki erkek metinin ki daha büyük metinin ki daha bızlı atıyodu kalbi vs vs üstüne birde elindeki ultrason videosunu bizim doktora göstermeye kalktı eşimin yanında sonra eve geldik ben oğlancıyım sizin de oğlunuz olsun isterdim Allahın zorına gitmesin de ben çok üzüldüm vs gibi laflar sözde eşime üzülüyor misafir diye bişey diyemedim .. 2 gün önce doktora gittik ve erkek dedi doktorumuz çok şükür her iki evlatta Allahtan bana bize hediye eşimden canımdan bir parça bana kız erk farketmez elbette ama kendi annemin eşime boyle nisbeti bnm de çok ağrıma gitmişti
Simdiden kardeşinin de oğlu olur inş demeye başladı zaten. Ne acı dimi... bende oglum olsun istedim ama tam küçük ırmak haberlerine denk gelmişti korkumdan istedim Allah biliyor. Bir nebze daha korumada olur diye... Allah herkesin gönlüne göre versin.

Simdiden kardeşinin de oğlu olur inş demeye başladı zaten. Ne acı dimi... bende oglum olsun istedim ama tam küçük ırmak haberlerine denk gelmişti korkumdan istedim Allah biliyor. Bir nebze daha korumada olur diye... Allah herkesin gönlüne göre versin.
amin canım Allah yuvalarımıza huzur versin kocalarımıza sağlık sıhhat versin başımızdan eksik etmesin Rabbim hayırlı cumalar cnm

Dayısına benzeyebilir tabi kuzum doğaldır. Kız teyzeye-halaya oğlan amcaya-dayıya benzer derler. Benim kaynanam kızımı kendi erkek kardeşine benzetiyor ben ne edeyim :D

Back
X