• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem eşim

doruksu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2014
31
1
6
35
İçel Mersin
daha oncede yazmıstım annemle esımın arasındakı sorunları.annemle konustum annem geldı hıc bırsey olmamıs gıbı 2 gun kaldı gayet guzel vakıt gecırdık.esımde surat falan da yapmadı saygısızlıkda.gel gorelım kı kızkardesım pazar aksama dogru geldı ve 3 saat kalıp gerı gıttı annemlere ertesı gunu ısı oldugu ıcın ama bırgun oncesı bır arkadası gelıp bızde kaldı yanı annemlerde.sımıdı de esım kızkardesın yegenı ozlemıs ama 2 saatlıgıne gelmıs vay be yıne anneme kusur bulacak ya 100 kere ınsan oğlumun adını anar mı ya dıyor bulasık yıkarken ordan bagıryor seslenıyor dıyor o benım oğlum ya dıyor.bayanlar artık yıcem kafayı gelıyolar ayrı dert gelmıyorlar ayrı dert geldıklerınde hareketlerıne takıyor of sızce duurm neee

Eşinin Kaybetme korkusu var...

Hic sevgi görmemiş simdi bulduğu sevgileri de kaybedecegim diye cildiriyor bence..

Esinle aksam uyurken mesela omzuna yaslan neden boyle yaptigni sor herkesin oğlunu ve kendini çok sevdiğini ama anlayissiz ve bu kadar eleştirici olmasinin hem seni hem cevredekileri ondan uzak tuttuğunu söyle...

Çok sansli olduğunu anlat vs...

Ve Allah yardimci olsun :/

daha oncede yazmıstım annemle esımın arasındakı sorunları.annemle konustum annem geldı hıc bırsey olmamıs gıbı 2 gun kaldı gayet guzel vakıt gecırdık.esımde surat falan da yapmadı saygısızlıkda.gel gorelım kı kızkardesım pazar aksama dogru geldı ve 3 saat kalıp gerı gıttı annemlere ertesı gunu ısı oldugu ıcın ama bırgun oncesı bır arkadası gelıp bızde kaldı yanı annemlerde.sımıdı de esım kızkardesın yegenı ozlemıs ama 2 saatlıgıne gelmıs vay be yıne anneme kusur bulacak ya 100 kere ınsan oğlumun adını anar mı ya dıyor bulasık yıkarken ordan bagıryor seslenıyor dıyor o benım oğlum ya dıyor.bayanlar artık yıcem kafayı gelıyolar ayrı dert gelmıyorlar ayrı dert geldıklerınde hareketlerıne takıyor of sızce duurm neee

esın takıntılı ve terbıyesız ... sıze gelseler suc gelmeseler suc cunkı herseye bahane bulup kavga cıkarmaya egımlı bırı esınız ,
ne yapsalar yaranamıyorlar bu yuzden ...

önceki konuna da baktım canım
günahı boynuna kv doldurmuş gibi
bi erkeğin aklına bu kadar şeyler gelmez
anne benim annem sanane be adam karı gibi herşeye karışma
hem sen niye bu kadar beklentiye girdin ki
bekarken hiç aile sevgisi görmediğinden annem seni çok sevdiğinden şımardın normaldir
diyeceksin de olmaz şimdi.. sen daha da hafifleştirebilirsin:1:

anlatıyorum aılenden uzakda oldugun ıcın sevgı gormemıssın sevgı nedır bılmıyorsun aılemın gosterdıgı ılgı sevgıde sana yapmacık gelıyor bırak bın kere haykırsın oğlumuzun adı hıc sevmese gelıp gıtmese daha mı guzel olur dıyorum ama sankı duvara anlatıyorum

Okuduğumu ben mi anlayamıyorum? Anneniz geldi sonra? Kimin arkadaşı geldi kim bağırıyor :S

Gelmiş, kalmış annen ondan sonra birbirine laf mı etmişler, bir yeğen var özlenen. Sanırım annen o benim oğlum diye mutfaktan seslenmiş bu da abin için olsa gerek. Gelip kalmaları dışında bir şey anlamadım.

önceki konuna da baktım canım
günahı boynuna kv doldurmuş gibi
bi erkeğin aklına bu kadar şeyler gelmez
anne benim annem sanane be adam karı gibi herşeye karışma
hem sen niye bu kadar beklentiye girdin ki
bekarken hiç aile sevgisi görmediğinden annem seni çok sevdiğinden şımardın normaldir
diyeceksin de olmaz şimdi.. sen daha da hafifleştirebilirsin

kayınvaldem burda degıl kı doldursun telefonlada ole konusmazlar aramaz yanı ole.ben anlatıırm ama annesıne oğlun bole yaptı terbıyesız demekle kalıyor baska hıc ırsey yapmıyorlar

soyle anlatım sınırden karısık olmus.daha onceden yazmıstım kımılerı annenle konus gelsın demıstı kımılerı esın terbıyesız falan demıstı takıntılı falan.annemle konustum bu hafta sonu gelıp kaldı anneannemde vardı hatta kız kardesımde annemlerel bırlıkte gelecektı ama hesapta olmayan bırazda uzak mesafede olan arkadası kalmaya gelmıs kızkardesımde pazar oğleden sonra geldı bıze.annem hıc bırsey yokmus gıbı davrandı esımde bırsey yapmadı allahtan saygızılık da etmedı.sonra kızkardsım geldı ve 2 3 saat oturup aksam annemelrel gerı dondu. annemler gıttıkden sonra esım konusmaya basladı annen 100 kere oğlumun adını soyleyıp durdu bulasık yıakrken yolda yuruken ne yapım sevıyor annem toryununu habıre adını soyluyor.kızkardesımde 2 saat oturdu dıe oılay oldu nasıl yegenını ozlemıs bole 2 saatlıgıne gelmıs dıe konusmaya basladı.ben artık ne yapacagımı bılmıyorum gelseler ayrı bır dert gelmeseler ayrı

soyle anlatım sınırden karısık olmus.daha onceden yazmıstım kımılerı annenle konus gelsın demıstı kımılerı esın terbıyesız falan demıstı takıntılı falan.annemle konustum bu hafta sonu gelıp kaldı anneannemde vardı hatta kız kardesımde annemlerel bırlıkte gelecektı ama hesapta olmayan bırazda uzak mesafede olan arkadası kalmaya gelmıs kızkardesımde pazar oğleden sonra geldı bıze.annem hıc bırsey yokmus gıbı davrandı esımde bırsey yapmadı allahtan saygızılık da etmedı.sonra kızkardsım geldı ve 2 3 saat oturup aksam annemelrel gerı dondu. annemler gıttıkden sonra esım konusmaya basladı annen 100 kere oğlumun adını soyleyıp durdu bulasık yıakrken yolda yuruken ne yapım sevıyor annem toryununu habıre adını soyluyor.kızkardesımde 2 saat oturdu dıe oılay oldu nasıl yegenını ozlemıs bole 2 saatlıgıne gelmıs dıe konusmaya basladı.ben artık ne yapacagımı bılmıyorum gelseler ayrı bır dert gelmeseler ayrı

Teyze için 2 saat yeterli bir zaman. Herkesin işi gücü var. Gelmişler gönül almışlar işte. Eşin de gerçekten abartıyor mu ne

konun başını bilmediğimden anlam veremedimde eşiniz ne istiyor annenizde yau

Eşiniz biraz saçmalıyor mu ne çok mu yüz vermişsiniz :45:

daha ne istiyor anlamadım kız kardeşiniz 7/24 sizde olacak değil herhalde , kimi erkekte istemez sizinki de evden çıkmasınlar istiyor galiba :26::1:

anlayan anlatabilir mi? bende anlamadım da:26:

Annesi gelmis torununu cok sevmis surekli adini soylemis babasi( konu sahibinin kocasi) laf etmis surekli sevmesine bunun yabisirada cocugunun teyzesi( konu sahibinin kardesi) cok durmadan gitmis bu seferde buna laf etmis nasil teyze yegenini ozlememis mi diye
Adam bi tuhaf

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X